• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

افزایش آمار بازدید وبلاگ یا سایت شما +قانونی+روزانه چندین 1000

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
با سلام به دوستان

یک سایتی رو دیدم خیلی مفید بود

در مورد افزایش بازدید و البته افزایش رنک شما در گوگل و الکسا

کاملا قانونی و البته همه این افزایش به صورتی انجام میشه که کسانی مثل من و شما از وبلاگ یا سایتتون بازدید میکنند

این توضیح مختصر رو گفتم اگه سوالی داشتید بگید توضیح بدم

اگه واقعا وبلاگ یا سایت دارید که میخواین امار بازدید در مورد بحث خودش مثلا دانلود نرم افزار تک باشه تو گوگل و امثال ان از دست ندید ثبت نام کردن در این سایت رو .

برای ثبت نام در سایت رنک وب کلیک کنید

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
توضیحاتی در این مورد بگم
من چندین سال پیش برای وبلاگم از این سایت ها استفاده میکردم و اونوقت فقط بست رنک وجود داشت و به نوعی این اسکریپت رو رواج داد
در اون موقع بسیار خوب جواب میداد و برای گوگل و الکسا خیلی مفید بود
ولی الان این سیستم قدیمی شده .
درسته شاید بازدید روزانتون رو به روزی دو سه هزار بازدید برسونید ولی دقت کنید همه این ها فوقش از 30-40 آی پی است و چون گوگل جدیدا خیلی باهوش شده جواب نمیده و احتمال زیاد برعکس نتیجه میده.
یعنی عملا یکی از سایت شما بازدید میکنه و نه برای گوگل مفیده، نه این که اون فرد بیاد سایت شما رو ببینه و فقط بازدید زودگر و بدون ثمر
این سایت ها هم خیلی از ترافیک اینترنت شما کم میکنن و هیچ سودی هم ندارد.

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
اگر شما می خواهید بدونید که این سرور واقعا چیکار میکنه نحوه کار این سرویس به طوری بعضی از شرکت ها به وسیله به مجهز بودن به برنامه نویس های مجرب
استفاده از برنامه نویسی php تعدادی محدودی روبات طراحی می کنند و آنها را به سمت مقصد مورد نظر هدایت می کنند این درست که باعث گول زدن سیستم
غیر حرفه ای الکسا میشه ولی هیچ وقت گوگلو نمی تونه گول بزنه گوگل این نوع وبلاگ ها رو پس از شناسایی به طور کامل از صفحات 1و2و حذف میکنه

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
اگر شما می خواهید بدونید که این سرور واقعا چیکار میکنه نحوه کار این سرویس به طوری بعضی از شرکت ها به وسیله به مجهز بودن به برنامه نویس های مجرب
استفاده از برنامه نویسی php تعدادی محدودی روبات طراحی می کنند و آنها را به سمت مقصد مورد نظر هدایت می کنند این درست که باعث گول زدن سیستم
غیر حرفه ای الکسا میشه ولی هیچ وقت گوگلو نمی تونه گول بزنه گوگل این نوع وبلاگ ها رو پس از شناسایی به طور کامل از صفحات 1و2و حذف میکنه

دوست عزیز من خودم تا یک ماه به رنک 2.81 گوگل رسیدم که 80 تا 90 در صد بانیش این سایت ها بوده

کمی اگه خودتون فعالیت کنید میتونید بفهمید چه عملی داره انجام میشه به نظرم به جای مطالعه مطالب بررسی کننده کار این سایتها خودتون بررسی کنید

خیلی ساده و راحت

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ببین امیر
تو نمیتونی هر روز و هر روز اینطوری کار کنی
خودم اینو دو سال پیش تجربه کردم و ممکن بود دو سه روز نتونم برم و بازدید از روزی دو سه هزار تا به 10-20 میرسید
خب چه فایده ای داره؟
نه خدمتی ارائه میدی و نه این که کسی مطالبتو میبینه

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
آدرس بده لطفا؟؟؟؟

من خودم 1 سال دارم بررسی می کنم www.pixha.blogfa.com تنها وبلاگ عکس دارای پیچ رنک 3 در ایران ......... مال بنده هست

یه نگاهی بندازی منوجه میشی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
واقعا مردم رو گذاشتین سر کار با این پست زدنتون

چه مشکلی برای شما دوست عزیزمون پیش اومده که اینطور سر کار رفتید؟
عزیزان به خوبی در رابطه با مزایا و معایت چنین سایت هایی با هم بحث کردند و تجربیاتشون رو بیان کردند.
شما اگر وقت و حوصله داشته باشید میتونید مطالعه بفرمایید.

webnovin

New member
این سایت persianrank هم این کارو انجام میده
اگه گوگل این کارو تقلب حساب کنه کل سایت آدم برای مدت نامحدودی عقب میافته!
من چند بار استفاده کردم ترجیح میدم استفاده نکنم یا اگه استفاده بکنم روزی 50-60 بازدید نه بیشتر!

نیاز19

New member
سلام میگم فقط ثبت نام کنیم آخه آدرس وب نمیخواد پس چجوری آمارو افزایش میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا