• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

افزایش ۸ سانتی‌متری آب دریاچه ارومیه

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

به گزارش
افکارنیوز، حسن عباس‌نژاد بعد از ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: بارورسازی ابرها تأثیر به‌سزایی در میزان بارش‌های استان آذربایجان غربی داشت.

وی با بیان اینکه با افزایش میزان بارندگی‌ها شاهد افزایش میزان آب دریاچه ارومیه هستیم، تصریح کرد: امسال شاهد افزایش ۴۶ درصدی میزان بارندگی در استان هستیم.

عباس‌نژاد با بیان اینکه وضعیت آب دریاچه ارومیه افزایش یافته است، افزود: بارورسازی ابرها همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به وجود پنج دستگاه بارورسازی ابرها، گفت: در حال حاضر ۱۵ دستگاه بارورسازی ابرها نیاز است که تلاش می‌شود تعداد دستگاه‌ها را افزایش دهیم.

عباس‌نژاد تغییر کشت را از دیگر راه‌های تأمین آب دریاچه ارومیه عنوان کرد و اظهار داشت: تأمین بخشی از آب دریاچه می‌تواند از طریق تغییر الگوی کشت انجام شود که برای این منظور سازمان جهاد کشاورزی وارد عمل شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در این زمینه، اعلام کرد: سال گذشته با اقداماتی که انجام شده شاهد صرفه‌جویی ۵۰ هزار متر مکعبی آب در بخش کشاورزی هستیم.

مدیر کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان غربی گفت: بهبود وضعیت دریاچه ارومیه نیازمند تعامل تمام بخش‌ها بوده و در این میان فرهنگ‌سازی نیز نقش موثری ایفا می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت اکولوژیکی دریاچه ارومیه، گفت: ۳ هزار کیلومتر دریاچه ارومیه خشک شده است.

عباس‌نژاد با بیان اینکه تراز اکولوژیکی دریاچه در شرایط کنونی یک هزار و ۲۷۱ ممیز ۸ صدم است، ادامه داد: میزان آب دریاچه ارومیه در سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته هشت سانتی‌متر افزایش یافته است.

يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۲

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

ولی جمعه گذشته که ما رفتیم به ارومیه موقع گذر از جاده دریاچه رو که دیدیم متاسفانه خشک بود و فقط نمک داشت و نمکها رو داخل نایلونها داشتند میفروختند

حالا با دو تا قطره آب می شه آب دریاچه رو برگردوند؟
:سکوت:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

ولی جمعه گذشته که ما رفتیم به ارومیه موقع گذر از جاده دریاچه رو که دیدیم متاسفانه خشک بود و فقط نمک داشت و نمکها رو داخل نایلونها داشتند میفروختند

حالا با دو تا قطره آب می شه آب دریاچه رو برگردوند؟
:سکوت:

یه زمان شنا می کردیم اونجا:ناراحت: تو اب خیار می بردیم می خوردیم هی یادش بخیر:ناراحت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خیار دست میگرفتیم هر وقت که آب داخل چشممون میرفت سریع از سرش گاز میزدیم مینداختیم دور و با قسمت سر خیار چشممون رو تمیز میکردیم!
این روال کارش هست! چه خاطره ای رو یادم انداختید دریا خانم.
یادش بخیر بچه بودیم ما اون نیکه ای رو که گاز مگرفتیم رو با اشتها میخوردیم! :خنده2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
خیار دست میگرفتیم هر وقت که آب داخل چشممون میرفت سریع از سرش گاز میزدیم مینداختیم دور و با قسمت سر خیار چشممون رو تمز میکردیم!
یادش بخیر بچه بودیم ما اون نیکه ای رو که گاز مگرفتیم رو با اشتها میخوردیم!
:خنده2:
چه جالب چرا اینطوری چشمها تمیز میشد؟

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

نه نرفتم ولی دوست دارم برم

میترا جون خیلی با حاله کف دریاچه پر از بلورهای نمکه با دمپایی باید بری تو آب وگرنه پایآدم می بره بعد باد که می اد تو چشمای آدم نمک میره کلا عذاب زیاد داره ولی خیلی خوش می گذره :شاد2: تازه من نتونستم سرمو توآب بکنم ولی مردا از این کارا می کنن:نیش2:
امیدوارم یه روز بری خیلی برای بدن مفیده:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

:خنده2:
چه جالب چرا اینطوری چشمها تمیز میشد؟

خیار سریع نمک رو جذب میکنه.
همینطور شکل و اندازه ش خیلی مناسب هست برای تمیز کردن گودی چشم از نمک. چیزی که یادم هست سریع سوزش نمک رو برطرف میکرد.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خیار دست میگرفتیم هر وقت که آب داخل چشممون میرفت سریع از سرش گاز میزدیم مینداختیم دور و با قسمت سر خیار چشممون رو تمیز میکردیم!
یادش بخیر بچه بودیم ما اون نیکه ای رو که گاز مگرفتیم رو با اشتها میخوردیم! :خنده2:

ااااااااا ادمین زودتر از من گفتی داشتم ادامه خاطراتو می نوشتم:خنده2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
میترا جون خیلی با حاله کف دریاچه پر از بلورهای نمکه با دمپایی باید بری تو آب وگرنه پایآدم می بره بعد باد که می اد تو چشمای آدم نمک میره کلا عذاب زیاد داره ولی خیلی خوش می گذره تازه من نتونستم سرمو توآب بکنم ولی مردا از این کارا می کنن
امیدوارم یه روز بری خیلی برای بدن مفیده

دریای خزر هم شوره ولی نمیشه باهاش خیار خورد:خنده2:
آب دریا بره تو دهنت حالت بد میشه:نیش2:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

دریای خزر هم شوره ولی نمیشه باهاش خیار خورد:خنده2:
آب دریا بره تو دهنت حالت بد میشه:نیش2:

نه میترایی شور داریم تا شور این شوری که من میگم یه چیز دیگست اصلا شوری دریای خزر رو فراموش کن:نیش2:

ادامه خاطره هم این بود که وقتی از آب میای بیروون این نمکا رو پوست آدم خشک میشه بعد پوست کشیده میشه اصن یه وضعی بایدتجربه کنی
ادامش به خیار ربطی نداشت:نیش2:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

آره یادش بخیر خیار به چشامون میزدیم ما که همیشه دریاچه میرفتیم همه فامیلامون میومدند دور هم خیلی خوش می گذشت

یادش بخیر اون روزها:ناراحت:

بچه که بودم شنا بلد نبودم آب هم اونقده بود که تا بالای سرمون بود منم وسط یک چوب بود اون رو گرفته بودم و پاهایم هم محکم میذاشتم تا بالا نیاد ولی یهویی پاهایم ول شد اومد رو آب خواهرم و دخترعموهام و بقیه بچه ها به زور تونستند بیارن پایین:خنده2:

کاش زمان به عقب بر می گشت :سکوت:

بالا