• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اكران انيميشن «من نفرت انگيز 2» پس از 7 ماه در چين

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]قسمت اول انيميشن «من نفرت انگيز» حدود 248 ميليون دلار در چين فروش داشته است.
20140111172504_despicable.jpg

گروه بين الملل ؛ سينما خبر- فيلم انيميشن «من نفرت انگيز 2» كه مجال اكران در سينماهاي چين را نيافته بود ، در نهايت جواز اكران بدست آورد.
«من نفرت انگيز 2» كه بدون اكران در سينماهاي قدرتمند چين، نزديك به 920 ميليون دلار فروش كرده بود ، بعد از 7 ماه مجوز اكران در سينماهاي اين كشور را بدست آورد. گفته مي شود اختلاف نظر مقامات استوديوي يونيورسال با توزيع كننده چيني علت اكران نشدن اين انيميشن عنوان شده است.
استوديوي يونيورسال پيش بيني كرد ، اگر چه اين انيميشن 7 ماه پس از اكران در سينماهاي جهان ، در چين اكران مي شود ولي به فروش بالاي آن اميدوار است.
پيش از اين فيلم «جانگو آزاد شده» كه چندماه بعد از اكران در سينماهاي جهان، در چين اكران شده بود ، فروش موفقيت آميزي را تجربه كرد.
«من نفرت انگيز 2» با 920 ميليون دلار پرفروشترين و سودآورترين كارتون انيميشن در سابقه 101 ساله استوديو يونيورسال بوده است و به نظر مي رسد اكران آن در چين به موفقيت فروش آن بيفزايد.
گفتني است ، قسمت اول انيميشن «من نفرت انگيز» حدود 248 ميليون دلار در چين فروش داشته است.

بالا