• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

الردايس: دوست دارم فرديناند به وستهام بازگردد

*Mobham*

Banned
الردايس: دوست دارم فرديناند به وستهام بازگردد
[h=2] سرمربي وستهام تاکيد کرده علاقمند است مدافع منچستريونايتد به تيم پيشين خود بازگردد.

[TD="align: left"]
00016692.jpg
[/TD]

به نقل از ساکرنت، ريو فرديناند 33 ساله که در سال 96 نخستين بازي خود را براي وستهام در ليگ برتر انگليس انجام داد، در صورت تمديد نشدن قراردادش در پايان فصل با منچستريونايتد، بازيکن آزاد خواهد بود و مي‌تواند به هر تيمي که بخواهد بپيوندد.

خبرهايي در مورد اينکه فرديناند علاقمند به پايان دادن به دوران فوتبال خود در جايي است که آن را آغاز کرده به گوش رسيده است. اين موضوع سم الردايس را بر آن داشته تا براي خريد مدافع پيشين تيم ملي انگليس دست به کار شود.

الردايس در اين مورد گفت: تصور مي‌کنم فکر کردن به اينکه ريو فرديناند به وستهام خواهد آمد خيلي سخت باشد ولي در صورت تمديد نشدن قراردادش با يونايتد، در پايان فصل به دنبال جذب او خواهيم رفت. البته همه چيز به ريو بستگي دارد.

وي افزود: سران باشگاه بزرگ فکر مي‌کنند. اين موضوع مرا خوشحال مي‌کند. همه چيز بايد سر جاي خودش قرار داشته باشد. اگر ريو بخواهد که به وستهام بازگردد، بر سر مسايل مالي با او صحبت خواهيم کرد. اگر هم يونايتدها در ژانويه او را بفروشند، ما با توجه به شرايط مالي تيم براي امضاي قرارداد با او اقدام خواهيم کرد.

ورزش3

بالا