• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

املت اسفناج وفتا

پانته آ

متخصص بخش
املت اسفناج و فتا




dsc01625.jpg
این املت پر مایه که با مخلوط اسفناج و پنیر فتا پر می شود سریع آماده شده که به دلخواه می توانید از کمی کلم بروکلی پخته به همراه مخلوط اسفناج نیز استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه املت اسفناج و فتا آشنا می شوید.
b.png


مواد لازم برای 2 نفر

تخم مرغ: 3 عدد
سیب زمینی: 1 عدد متوسط و مکعبی ریز شده
گوجه فرنگی: 1 عدد متوسط، بدون پوست و مغز
پاپریکا
: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
کره: 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
اسفناج تازه: 200 گرم
پنیر فتا: 50 گرم، مکعبی خرد شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ماست: 1 قاشق غذاخوری

d.png


طرز تهیه

مرحله 1 - دو قاشق از کره را در تابه متوسطی ریخته و روی شعله متوسط قرار داده، سیب زمینی را افزوده و تفت دهید تا طلایی شود. سپس از تابه خارج کرده و داخل کاسه ای بریزید. مرحله 2 - گوجه های بدون پوست و مغز را به همراه پاپریکا، پودر سیر داخل تابه ریخته و برای 1 دقیقه تفت دهید، سپس به سیب زمینی اضافه کنید.
dsc01609.jpg
مرحله 3 - تخم مرغ ها را همراه با نمک و فلفل بزنید و به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده، هم بزنید تا یکدست شود.
dsc01611.jpg
مرحله 4 - اسفناج را شسته و با کمی آب و نمک برای 1 دقیقه بپزید تا کمی نرم و خمیده شوند، سپس با آب سرد آبکش کرده و با نمک، فلفل، پنیر فتا و ماست مخلوط کنید. مرحله 5 - مابقی کره را در تابه ریخته و مخلوط تخم مرغ را به کره بیافزایید و اجازه دهید تا پخته شود. (حدود 2 دقیقه کافی است) مرحله 6 - املت را به ظرف سرو منتقل کرده و نصف از سطح املت را با مخلوط اسفناج بپوشانید، سپس نصف دیگر املت را روی آن برگردانید و سرو نمایید.
a_110_82_80.jpg
b_110_82_80.jpg
 
بالا