• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اموزش تصویری بک آپ گیری و رستور در Cpanel

gorg nama

متخصص بخش
آفا سلام من این برنامه ای که تو این فیلما بودو دانلود کردم ولی وقتی ظبتش تموم شد خیلی سنگین میشد خیلی خشلی سنگین نثلا 18 ثانیش میشد 50 مگ من با برنامه تبدیل کردم سبک شد و لی از کیفیتش خیلی کم شد اینا چجوری عین همه سبک کردن ولی با این کیفیت خوب؟میشه بگید درست تایپکتو اشتباهی زدم ولی چون اون رو تو اینجایافتم اینجا گفتم لطفا اگه صلاح دونستین بفرستین جای خوب

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
تو سی پنل موقع بکاپ 4 نوع بکاپ میشه گرفت

1- از ایمیل هل

2- از فایل های داخل روت هاست (صفحات و ...)

3 - از دیتابیس

4- فول بکاپ (فایل ها + ایمیل ها + دیتابیس)

که بسته به نیاز و سلیقتون می تونین از هو نو عش استفاده کنین

خوب مشخصه که فول بکاپ حجمش خیلی بالا میشه و موقع دانلودش براتون داستان پیش میاد .....

آخرین ویرایش:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
آفا سلام من این برنامه ای که تو این فیلما بودو دانلود کردم ولی وقتی ظبتش تموم شد خیلی سنگین میشد خیلی خشلی سنگین نثلا 18 ثانیش میشد 50 مگ من با برنامه تبدیل کردم سبک شد و لی از کیفیتش خیلی کم شد اینا چجوری عین همه سبک کردن ولی با این کیفیت خوب؟میشه بگید درست تایپکتو اشتباهی زدم ولی چون اون رو تو اینجایافتم اینجا گفتم لطفا اگه صلاح دونستین بفرستین جای خوب

پست رو بد جایی زدین

یه تاپیک در محل صحیح بزنین ............... اسم نرم افزرا رو هم بگین .... (کمتاسیا نیست ؟)

بعد بچه ها همونجا جواب میدن ..... اگر کسی جواب نداد ........... آدرس تاپیک رو پ.خ کنین ، در خدمتم ....

بالا