• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتقادات، پیشنهادات و سفارشات شما برای بخش نقاشی

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام سلام:11:
تو این تاپیک میتونید اگه انتقادی از نقاشی ها (یا مدیر این بخش حتی) دارید بیان کنید، اگه پیشنهادی هست همین طور...
و میتونید اگه دلتون نقاشی ای با مضمون خاصی خواست، اینجا سفارش بدید:نیش2:
من تمام تلاشم رو میکنم که واستون پیدا بکنمش:18:
خب دیگه حرفی نیست، حالا نوبت شماست که حرف بزنید:giggle:

:19:

مهری

کاربر ويژه
سلام سولماز گلی

خودم داشتم میومدم که بهت بگم دیدم خودت درخواست دادی منم بدو بدو اومدم بگم که سولماز جونم اون نقاشی های کودکانه که گذاشته بودی خیلی قشنگ بودن لطفا ادامه بده . ممنون

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام سولماز گلی

خودم داشتم میومدم که بهت بگم دیدم خودت درخواست دادی منم بدو بدو اومدم بگم که سولماز جونم اون نقاشی های کودکانه که گذاشته بودی خیلی قشنگ بودن لطفا ادامه بده . ممنون
سلام مهری جونم:بغل:
:شاد2: مرسی مرسی گلم، چقدر آدم انگیزه میگیره:خنده2:حتما بازم میذارم برا شما گلا:13:
از این تاپیک هم یه بازدید داشته باش، قشنگه:18:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=48999&p=223939#post223939

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
سلام!من یه پیشنهاد دارم البته اگه استقبال بشه و مدیر عزیزمون صلاح بدونه!
میتونین یه قسمت درست کنین فقط برای طرح.منظورم اینه که توی اون بخش کسانی که خودشون نقاشی میکشن میتونن برن نگاه کنن و طرح نقاشی ببینن و از روش بکشن.فکر کنم تا حالا همچین چیزی نبوده.میتونین یه پست امتحانی بذارین ببینین استقبال میکنن یا نه!
با تشکر سولماز خانوم!

Silver Star

مدير ارشد تالار
میتونین یه قسمت درست کنین فقط برای طرح.منظورم اینه که توی اون بخش کسانی که خودشون نقاشی میکشن میتونن برن نگاه کنن و طرح نقاشی ببینن و از روش بکشن.فکر کنم تا حالا همچین چیزی نبوده.میتونین یه پست امتحانی بذارین ببینین استقبال میکنن یا نه!
با تشکر سولماز خانوم!

سلام:11:
پیشنهادتون جالبه، خب چرا خودتون اولین طرح رو نمیذارین؟ چون که من الان طرحی برای نقاشی ندارم، اگه شما دارین، میتونین بذارین:19:

Silver Star

مدير ارشد تالار
با تشکر سولماز خانوم!

تاپیک پیشنهادی شما ایجاد شد:127:
دنیای طرح و ایده برای نقاشی ◠‿◠✿

بالا