• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انواع ته دیگ

پانته آ

متخصص بخش
يک ته ديگ فوری : اگر برای ته قابلمه برنج هيچی بعنوان ته ديگ پيدا نکردين ، دو سه قاشق آرد رو با کمی آب و روغن و زعفران (يا در مواقع قحطی زردچوبه !) و نمک مخلوط کرده و اگر کنجد هم داشتين يک مشت در آن بريزيد، و مايه را ته قابلمه ريخته دو سه دقيقه صبر کنيد که مواد نيم بند شوند سپس برنج آبکش شده را روی آن بدهيد .
 

پانته آ

متخصص بخش
ته دیگ با کنجدبه این صورت که : پس از ریختن روغن در ته قابلمه کمی کنجدخام در ته ظرف بپاشید سپس نان لواش یا سیب زمینی را در ته ظرف بچینید
 

پانته آ

متخصص بخش
سيب زميني ها را با رنده چيپس حلقه حلقه كنيد و ته ظرف بچينيد به طوري كه هر حلقه بخشي از حلقه ديگر را بپوشاند .ته ديگ تردي خواهيد داشت.
سيب زميني درشت رنده شده را كه داخل آب سرد ریخته و بعد از آبکش کردن کاملاً آبشان را با فشار گرفته ایم با نمك و زعفران مخلوط کرده و ته قابلمه که روغن داغ دارد ریخته و کمی با دست فشار دهید.
افرادی که به طعم کره علاقه دارند با افزودن یک قاشق کره به روغن ته دیگ های انوع سیب زمینی می توانند طعم لذیذ تری تجربه کنند
 

پانته آ

متخصص بخش
ته ديگ وقتی که کفگير رسيده به ته ديگ!!!(وقتی موادی در خانه نداريم): کمی آب و آرد و زردچوبه و نمک را مخلوط کنيد به غلظت ماست برسد.ته قابلمه ريخته و صبر کنيد تا کمی بسته شود سپس برنج را رويش بريزيد.ميتوانيد داخل آن کنجد خام هم بريزيد. ته ديگ نان باگت : مغزهای نان باگت (يا نان تست)را کف قابلمه چيده و روی آن آب و روغن بدهيد ، ته ديگ ترد و خوشمزهای ميشود.
 

پانته آ

متخصص بخش
برای ته دیگ پلو ساده میتونی ته قابلمه را کمی روغن بریزی بعد مقداری رشته پلویی را با برنج حالا یا تازه یا کهنه مخلوط کنی کمی هم زعفران بریزی مواد راهم بزنی در آخر بقیه برنج را اضافه کنی . من امتحان کردم خیلی خوشمزه میشه . در ضمن ته دیگ کاهو را برای باقالی پلو بزارید خیلی بهتر میشه

 
بالا