ايران-اسپانيا اولين گام براي تصاحب جام جهاني
[h=2]تيم ملي فوتسال ايران براي شرکت در هفتمين دوره جام جهاني فوتسال بامداد فردا راهي تايلند مي شود.
[TD="align: left"]
[/TD]
تيم ملي فوتسال ايران را عليرضا صميمي، علي کيايي، علي رهنما، محمد کشاورز، حميد احمدي، افشين کاظمي، علي اصغر حسنزاده، مصطفي طيبي، مسعود دانشور، محمد طاهري، حسين طيبي، مصطفي نظري، احمد اسماعيلپور و سپهر محمدي تشکيل مي دهند. ضمن اينکه هدايت تيم ملي فوتسال نيز بر عهده علي صانعي است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، ملي پوشان کشورمان بامداد فردا تهران را به مقصد بانکوک محل برگزاري مسابقات ترک مي کنند.
گروهبندي رقابتهاي جام جهاني فوتسال به شرح زير است:
*گروه A
تايلند،کاستاريکا،اوکراين،پاراگوئه
*گروه B
اسپانيا،ايران،پاناما،مراکش
*گروه C
برزيل،ژاپن،ليبي،پرتغال
*گروه D
آرژانتين،مکزيک،ايتاليا،استراليا
*گروه E
مصر،صربستان،جمهوري چک،کويت
*گروه F
روسيه،جزاير سليمان،گواتمالا،کلمبيا
برنامه کامل رقابتهاي جام جهاني فوتسال به اين شرح است:
صميمي: آماده شکست اسپانيا هستيم
[h=2]دروازبان تيم ملي فوتسال ايران گفت: به عنوان سربازان فوتسال ايران، آماده ايم تا اسپانيا را در اولين گام از جام جهاني شکست دهيم.
[/TD]
تيم ملي فوتسال ايران امروز براي حضور در مسابقات جام جهاني فوتسال راهي تايلند ميشود. عليرضا صميمي تنها بازيکن استان بوشهري تيم ملي فوتسال جمهوري اسلامي ايران در ارتباط با آخرين شرايط خود و تيم ملي گفت: با تمرينات خوب و با نشاطي که کادر فني براي ما در نظر گرفته بودند، من و ديگر بازيکنان تيم از شرايط بسيار خوب و مطلوبي برخورداريم و با همين شرايط راهي تايلند مي شويم.
به گزارش مهر، اين دروازبان ملي پوش فوتسال با اشاره به بازي اول مقابل اسپانيا تيم رده اول جهان اظهار داشت: با توجه به کادر فني خوبي که تيم ملي در اختيار دارد و همچنين تمرينات خوبي که داشته ايم، به عنوان سربازان تيم ملي ايران آماده ايم تا اسپانيا را که از بهترين بازيکنان جهان برخوردار است با توکل برخدا شکست دهيم. اگر مي خواهيم خوب باشيم بايد تيم هاي خوب را شکست دهيم.
وي ابراز اميدواري کرد: اميدواريم پس از سال 1992 که به چهار تيم جام جهاني راه يافتيم، امسال نيز در سال 2012 تايلند نيز بتوانيم به نيمه نهايي و بالاتر راه پيدا کنيم تا ثابت کنيم که ايران يکي از قطب هاي فوتسال دنيا است.
وي ادامه داد: در صورتي که حتي در گروه خود دوم شويم در نيمه نهايي با تيم برزيل برخورد مي کنيم و چنانچه در گروه خود به عنوان تيم اول صعود کنيم احتمالا در نيمه نهايي با ايتاليا مواجه مي شويم و در صورت پيروزي، حريف ما در ديدار پاياني اسپانيا يا برزيل است. البته چيز مشخص اين است که تمام تيم ها با حداکثر توان و آمادگي خود در جام جهاني- بالاترين سطح فوتسال جهان- حاضر مي شوند و کوچک ترين غفلت، کوتاهي و يا غرور کاذب مي تواند باعث حذف از جام جهاني شود.
اين بازيکن ملي پوش خاطرنشان کرد: بچه هاي تيم هم قسم شده اند تا زحمات مربيان، خودمان، مسئولان فدراسيون و همچنين دعاي مردم را جوابگو باشيم و بتوانيم با بهترين نتايج دل ميليونها ايراني را شاد کنيم.
وي اذعان داشت: کساني از خانواده فوتبال هستند که به هر نحوي از فوتبال و ترکيب اعزامي به تايلند دور مانده اند، ولي از همين جا از آن ها مي خواهم که هم دل و هم صدا بخاطر پرچم سه رنگ کشورمان براي کسب موفقيت هاي تاريخي تيم دعا کنند. اسمها مي آيند و مي روند ولي آنچه به جا مي ماند خوبي ها و نام ايران است.
اين دروازبان تيم ملي فوتسال با عنوان اين مطلب که من يک بوشهري هستم و افتخارم اين است که به عنوان نماينده اين استان ساحلي در جام جهاني فوتسال حضور دارم، گفت: اميدوارم که هموطنان ما به خصوص هم استانيها در هنگام نماز ما را از دعاي خير خود فراموش نکنند تا انشاءالله بتوانيم دل آن ها را شاد کنيم.
گفتني است، ايران در گروه B همگروه با اسپانيا، پاناما و مراکش است.
کاروان فوتسال ايران براي عزيمت به تايلند را عليرضا صميمي، علي کيايي، علي رهنما، محمد کشاورز، حميد احمدي، افشين کاظمي، علي اصغر حسنزاده، مصطفي طيبي، مسعود دانشور، محمد طاهري، حسين طيبي، مصطفي نظري، احمد اسماعيلپور و سپهر محمدي تشکيل مي دهند. علي صانعي نيز هدايت تيم ملي فوتسال ايران را بر عهده دارد.
اميدوارم در جامجهاني ممنوعالمصاحبه نشويم کشاورز: ميتوانيم به جمع چهار تيم برسيم
[h=2]کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران در جام جهاني 2012 گفت: به اين تيم اميد زيادي دارم و اگر اتفاق خاصي نيفتد ميتوانيم به جمع 4 تيم برتر راه پيدا کنيم.
[/TD]
تيم ملي فوتسال از روز جمعه 12 آبانماه کار خود را در هفتمين دوره جام جهاني آغاز ميکند که در اولين ديدار به مصاف اسپانيا ميرود. در اين دوره از مسابقات وحيد شمسايي، کاپيتان سالهاي اخير تيم ملي حضور ندارد و محمد کشاورز به عنوان کاپيتان بازوبند را خواهد بست. کشاورز در گفتوگو با فارس درباره کاپيتاني خود، شرايط تيم ملي و حواشي اخير فوتسال صحبتهايي را مطرح کرد که در زير ميخوانيد: *بازيکنان در اين مدت ممنوعالمصاحبه بودند. نظرت درباره اين موضوع چيست؟
واقعا دلمان براي خبرنگاران تنگ شده بود! چيزي براي پنهان کردن جلوي مردم و خبرنگاران نداريم. به هر حال دستور آقاي ترابيان بود.
*در جام جهاني هم دوباره ممنوعالمصاحبه شديد.
اطلاعي از اين موضوع ندارم. اميدوارم که اين گونه نباشد. به هر حال بايد آقاي ترابيان اين خبر را اعلام کنند.
*شرايط تيم ملي چگونه است؟
شرايط خوبي داريم. خوب تمرين ميکنيم و در کارهاي تاکتيکي و آمادگي جسماني شرايط خوبي داريم و فکر نميکنم از چيزي عقب باشيم. فقط زمان اين رسيده که مسئولين بيشتر توجه کنند زيرا تيم ملي عازم جام جهاني است.
* منظورت از اين توجه در مسائل مادي است يا معنوي؟
هم از لحاظ مادي و هم معنوي. همين که از تمرينات تيم ملي بازديد کنند و شرايط تيم و بازيکنان را بپرسند براي بازيکنان روحيهبخش است. همچنين به اندازه زحماتي که بازيکنان ميکشند حق پاداش دارند تا به زندگي خود سر و سامان دهند. از هر دو جهت مسئولين وزارت ورزش و فدراسيون بايد بيشتر به بازيکنان توجه داشته باشند.
*در اين دوره از مسابقات با تيمهاي پاناما، مراکش و اسپانيا همگروه شدهايم. اسپانيا تيم شناخته شدهاي است اما پاناما و مراکش ناشناختهاند. پاناما توانست در تايلند و در بازي دوستانه اين تيم را شکست دهد. نظرت درباره اين موضوع چيست؟
اسپانيا براي کل دنيا مخصوصا ايرانيها شناخته شده است، اما نسبت به دو تيم ديگر شناختي ندارم. تاکنون برابر آنها بازي نکردهام و فيلمي هم نديدهام. اميدوارم برابر اين تيمهاي ناشناخته غافلگير نشويم. پيروزي پاناما برابر تايلند ذهن ما را بازتر ميکند. اين موضوع نشان ميدهد که پاناما تيم دست و پا بستهاي نيست و قدرت ما را بيشتر ميکند تا چنين تيمهايي را دستکم نگيريم و با قدرت برابر آنها ظاهر شويم.
* به نظر اکثر کارشناسان قرعه ما در اين دوره از مسابقات آسان است.
من هم با اين موضوع موافقم، البته فقط روي کاغذ شرايط خوبي داريم. بقيه مسائل برميگردد به همت بازيکنان و شرايط اردويي که در آنجا داريم. قرعه فقط روي کاغذ است و بايد ديد در زمين چه اتفاقي رخ ميدهد. به هر حال شرايط خوبي داريم و اميدوارم بتوانيم روند رو به رشدي داشته باشيم و نتايج بهتري از 2008 کسب کنيم و جز 4 تيم قرار بگيريم.
* چند درصد شانس حضور در جمع 4 تيم قائل هستي؟
به شرايط اين تيم خيلي اميد دارم. اگر اتفاق خاصي نيفتد و همت بازيکنان در حد بالا باشد جز 4 تيم برتر قرار ميگيريم.
*اولين بار است که در مسابقات رسمي بازوبند کاپيتاني را بر بازو ميبندي؟
در مسابقات گرندپريکس و يک بازي در مسابقات آسيايي کاپيتان بودم، اما در جام جهاني براي اولين بار است که چنين تجربهاي را کسب ميکنم و اميدوارم اين وظيفه را به خوبي انجام دهم. کاپيتاني مسئوليت بازيکن را دو چندان ميکند. مسئوليتي است که کادر فني بر دوش من گذاشته است. هم بايد بيشتر حواسم به خودم باشد هم حواسم به بازيکنان. بچهها سلسله مراتب را رعايت ميکنند و اگر ميخواهند موضوعي را انتقال دهند از طريق من صورت ميگيرد و اين به نظرم مسئوليت مرا بيشتر ميکند. اميدوارم در سومين دوره حضورم در جام جهاني اين موضوع خوشيمن باشد.
* وحيد شمسايي و جواد اصغريمقدم در اين دوره از مسابقات همراه تيم نيستند. در اين مورد صحبت ميکني؟
کادر فني صلاح دانسته در اين دوره از مسابقات برخي از بازيکنان نباشند. وحيد شمسايي، جواد اصغريمقدم و مجيد لطيفي سالهاي سال براي تيم ملي زحمت کشيدهاند و جا دارد خسته نباشيد به آنها بگويم. آنها بازيکنان بزرگي هستند و زحمت زيادي کشيدهاند، اما نظر کادر فني بوده که از اين بازيکنان استفاده نکند و به يک سري از جوانترها ميدان بدهد. اميدوارم که اين جوانان که جاي باتجربهها را گرفتهاند بتوانند از پس کار برآيند و تيم ملي را به جايگاه اصلي خود برسانند.
* بازي اولمان برابر اسپانيا است. نتيجه اين ديدار در ساير بازيها تاثيرگذار نيست؟
ما داريم به مسابقات جهاني ميرويم. معتقدم که در جام جهاني بازي ساده نداريم. برخي از بازيها سطح پايينتري دارند، اما بازي راحت نداريم. اسپانيا تيم بزرگي است، اما ديد ما هم کلي است و با يک برد مغرور نميشويم و با يک باخت هم نااميد نخواهيم شد. انشاءالله که اسپانيا را ميبريم اما هر نتيجهاي هم که در اين ديدار رقم بخورد در عملکرد ما تاثيري ندارد و روحيه خود را حفظ ميکنيم و براي بازيهاي آينده تلاش ميکنيم.
* محمد کشاورز عناوين گوناگوني کسب کرده است. در اين دوره از مسابقات نيز به دنبال کسب عنوان خواهد بود؟
تمام تلاش خود را ميکنيم که تيم ملي موفق باشد. قطعا موفقيت تيم ملي باعث ميشود که بازيکن عناوين شخصي و انفرادي کسب کند. وقتي براي موفقيت تيمي تلاش کنيم خود به خود موفقيتهاي انفرادي هم به وجود خواهد آمد.
*به غير از بي توجهي مسئولان، تيم ملي هماکنون با مشکل خاص ديگري روبرو نيست؟
کمي از درگيري بزرگان فوتسال آزردهخاطر ميشدم. نياز به عزم ملي داريم. فوتباليها، کرهجنوبي را به خاطر عزم ملي بردند. همه حمايت کردند و تيم برد. در فوتسال هم بايد هماکنون اين گونه باشد. بايد به تيم ملي کمک کنند تا برود و برگردد و پس از آن بنشينيم درباره مشکلات صحبت کنيم. هماکنون نيازمند عزم ملي هستيم که به تيم ملي کمک کنند به خصوص شما خبرنگاران.