• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایرانیه حرفه ای!!

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
يك ايراني وارد بانكي در منهتن نيويورك شد و يك بليط از دستگاه گرفت…

وقتي شمارش از بلندگو اعلام شد بلند شد و پيش كارشناس بانك رفت و گفت كه براي مدت دو هفته قصد سفر تجاري به اروپا را داره و به همين دليل نياز به يك وام فوري بمبلغ ۵۰۰۰ دلار داره. »»»

كارشناس نگاهي به تيپ و لباس موجه مرد كرد و گفت كه براي اعطاي وام نياز به قدري وثيقه و گارانتي داره.. و مرد هم سريع دستش را كرد توي جيبش و كليد ماشين فراري جديدش را كه دقيقا جلوي در بانك پارك كرده بود را به كارشناس داد و رئيس بانك هم پس از تطابق مشخصات مالك خودرو بالاخره با وام آقا موافقت كرد آنهم فقط براي دو هفته.»»»

كارمند بانك هم سريع كليد ماشين گرانقيمت را گرفت وماشين به پاركينگ بانك در طبقه پائين انتقال داد.»»»

خلاصه مرد بعد از دو هفته همانطور كه قرار بود برگشت ۵۰۰۰ دلار + ۱۵٫۸۶دلار كارمزد وام رو پرداخت كرد.»»»

كارشناس رو به مرد كرد و از قول رئيس بانك گفت :” از اينكه بانك ما رو انتخاب كرديد متشكريم” و گفت ما چك كرديم ومعلوم شد كه شما يك مولتي ميليونر هستيد ولي فقط من يك سوال برام باقي مانده كه با اين همه ثروت چرا به خودتون زحمت دادين كه ۵۰۰۰ دلار از ما وام گرفتيد؟»»»

ايروني يه نگاهي به كارشناس بيچاره كرد و گفت: تو فقط به من بگو كجاي نيويورك ميتونم ماشين ۲۵۰٫۰۰۰ دلاري رو براي ۲ هفته و فقط با ۱۵٫۸۶ دلار با اطمينان خاطر پارك كنم؟!»»»


:نیش2::نیش2::خنده2::خنده2:
 

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
محمد فکر کنم از دیار شما بوده... چون خوندم این مطلبو یاد همشهریای شما افتادم...:نیش2::نیش2::خنده2::خنده2::خنده2:
 

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ایول آیداااااااااااااااااااااااااا:غش2::غش2::غش2::غش2: خوب اومدی...!!!!!آقا محمد شما ماشینتونو کجا پارک میکنین؟؟:نیش:
 

mohammadshamosi

کاربر ويژه
بهم هم دیگه نون هم قرض میدند
اصلا اصفهانیا کلی هم دست و دل باز هستند :نیش:
آبدا به اون خروسه مبگم باز بیادا :اخطار: :شاد:
 

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
اول آبدا نه ... آيدا...:تنبیه::تنبیه::تنبیه::تنبیه:
دوم... مرحوم خروسه عمرشو داد به شما... يه بريوني درست كردنش كه در حد تيم ملي...
miss-bone-228.gif

 

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
وای آیدا خیلی باحال بود
کیف کردم ها
آری همون همشهری محمد بود من میشناسم :نیش:
 

rahnama

پدر ایران انجمن
محمد جان این حرکت زرنگی و تیزی ایرانی بوده. کاش همشهری من بود. اصلا کاش من بودم.:غش2:
 

mohammadshamosi

کاربر ويژه
خوب شد بلاخره یکی طرفدار ما شد :نیش:
چند نفر به یک نفرررررررررر :تعجب:
اگه به زرنگ بازی باشه ، آره کار اصفهونی بوده :نیش:
ولی این بنده خدا فکر اقتصادی کرده و این زرنگی طرف رو نشون میده :giggle:
ولی اگه میخوای بگی که اصفهانی جماعت خسیس و ... هست ، بسی خیالی باطل هست :نیش: ( کلا اصفهانی ها اقتصادی نگر هستند :نیش: )
 
بالا