• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایران انجمن دو ساله شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
امروز دهم مرداد ماه سال 91 ایران انجمن دو ساله شد.

دو سال دیگر از بودن ما در کنار یکدیگر با تمام غم ها و شادی ها و مهر و محبت ها گذشت. با تمام پستی و بلندی های موجود در سر راهمان مسلماً آنچه که امروز از این حضور در ذهنمان باقی مانده جز شیرینی خاطرات با هم بودن نیست.

یک سالی که گذشت برای ایران انجمن همراه با تغیرات اساسی و پیشرفت های مهمی بود. اتفاقات به یاد ماندنی مانند اضافه شدن یاران بسیار دیگر به جمع ایران انجمنی ها، تغییر ترکیب مدیریتی انجمن، گردهمایی اعضا در نمایشگاه کتاب و یا گردهمای مفید صوتی اعضا، طراحی و راه اندازی قالب اختصاصی، اضافه شدن امکانات جانبی در داخل انجمن و همچنین امکانات جانبی دیگر مانند آپلودسنتر اختصاصی سایت و یا پرتال سایت، اضافه شدن بسیاری از مدیران دلسوز و متخصص در بخش ها و تالارهای مختلف انجمن به گروه مدیرتی انجمن تنها بخشی از چندین اتفاق به یاد ماندنی در این سال بودند.

مسلماً سختی هایی نیز بوده و همیشه در سر راهمان خواهد بود. اما چه زیباست که در نهایت چیزی جز شیرینی ها و خاطرات خوش و شادی ها در ذهن ما باقی نیست.

امروز دوستی ها و روابط گرم و صمیمی که بین اعضای خوب ایران انجمن شکل گرفته است از مهمترین و شیرین ترین اتفاقات عمر ایران انجمن است. خوشحال هستیم از اینکه میبینیم اعضای ایران انجمن با ایجاد دوستی های گرم و مثال زدنی همیشه در زندگی پشتیبان یکدیگر هستند، با شادی های هم شاد میشنود و با غم های هم غم غمگین میشوند و حامی. خوشحال هستیم که حضور تک تک اعضا در کنار یکدیگر تأثیرات مثبت در زندگی دوستانشان گذاشته است.

ایران انجمن همواره همه ی این پشرفت ها و تغییرات اساسی خود را مدیون حضور سبز و همیشگی اعضای مهربان، با اخلاق و وفادار خود است. شما که تک تکتان با حضور خود گرمی و روشنی بخشیدید به این جمع، و مسلماً شمایید صاحبان واقعی ایران انجمن و دلیل اصلی همه ی این تلاش ها و پیشرفت ها و اتفاقات خوب و به یاد ماندنی.

به خود می بالیم از بودن در کنار شما و نهایت تلاش خود را خواهیم داشت جهت خدمت هرچه بهتر و بیشتر برای شما در راهی که برای یک سال دیگر در پیش داریم.

با آرزوی موفقیت برای همگی شما عزیزان
علی احمدزاده 91/5/10

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک ایران انجمن

میگم مدیر کادو بهمون چی میدی:نیش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:13:
ایران انجمن عزیزم تولدت مبارک:بغل:
من خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم:توافق:
و امیدوارم هر سال موفق تر باشی:دعا:
اگه خدا بخواد این خانواده ی بزرگ و صمیمی تا سال های سال پاینده میمونه و بزرگتر میشه و هیچی هم نمیتونه این صمیمیت رو از بین ببره:18:
به امید اینکه صدسالگیت رو جشن بگیریم:19:
دوستت دارم ایران انجمن:39:

:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:
:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

:شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد:

Silver Star
10 مرداد 1391

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
دوسال گذشت
البته من یک سال و نیم با ایران انجمن بودم
در این یک سال و نیم سال اندازه 10 سال بهم کمک شد و تا تونستم و میتونم به ایران انجمن و ایران انجمنی ها کمک کردم و کمک خواهم کرد.
ممنون آقا علی که همچین انجمنی رو راه اندازی کردید
منون از همه عزیزانی که در این دو سال به بقای ایران انجمن کمک کردند
ممنون:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

aluctkvki783n68bfnb.gif

تبریک میگم تولد دلیل بودنمون رو در کنار هم :گل:
و خدا رو شکر میکنم برای اینکه به ما این فرصت ها رو هدیه میده :گل:
امیدوارم این دوستی ها همیشه ماندگار بمونه :گل:

41cbs8d6m543suj05u7o.jpg

زینب

کاربر ويژه
تقدیم به ایران انجمن گلم:
سلام ایران انجمن
من زینب یکی از کاربرای انجمنم .
شاید نزدیکه ی کم تر از یک سالی باشه که عضو انجمن شده باشم.
توی این یک سال خیلی چیزا ازت یاد گرفتم .
باهات کلی خندیدم .
در کنار غم با دوستام گریه کردم.
شاد شدم.
ناراحت شدم .
حتی سرت دعوا کردم .
دوستای خیلی خوبی پیدا کردم .
حتی با همین دوستام دعوا کردم.
ولی خب توی این دعواها کلی چیز یاد رگفتم.
وقتی که نمیومدم پیشت ناراحت میشدم .
ولی زود میومدم پیشت.
خب دیگه با اینکه کلی حرف دارم ولی فکر کنم این قدر کافی باشه.
ایران انجمن
دوستت دارم.​

naznaz

کاربر ويژه
منم خیلی خوشحالم که به جمع چنین دوستای نازنینی پیوستم و به همگی تبریک میگم:گل: و از همه عزیزایی که برا این انجمن زحمت کشیدن و میکشن تشکر فراوون میکنم

پانته آ

متخصص بخش
مبارگ باشه انشاءا.. 100 ساله بشه ما هم با عینکهای ته استکانی همچنین بیام تبریک بگیم

araz1

Banned
منم از نوبت خوووووووووووودم اين بزرگترين روووووووووووز رو به بچه هايييييييييييي گل انجمن تبريك ميگم

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
تبریک میگم به همه دوستان :3::3:

ولی خداییش خیلی زود داره میگذره :فرار::نیش:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
:تولد::تولد::تولد::تولد::تولد:HAPPY BIRTHDAY:تولد::تولد::تولد::تولد::تولد:

ایران انجمن تولدت مبارک
:84::84::84::84::84:

با بهترین آرزوها برای دوستان عضو در انجمن

Mahdi Askari

مدير فنی
تبریک میگم به اعضا و به خصوص مدیر کل انجمن علی جان :گل:
یکی از افتخارات من این بود که در این انجمن مدیر باشم و بتونم از جو بسیار عالی و صمیمانه نهایت استفاده رو ببرم

ان شاءالله تولد 10 و 100 سالگی انجمن رو جشن بگیریم :شاد:

به امید پیشرفت روز افزون ایران و ایران انجمن :گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام و درود خدمات تمامی اعضا :گل:

انگاری همین دیروز بود که داشتم در مورد یه چیزی واسه وبلاگم توی گوگل جستجو میکردم که من رو آورد اینجا .
انگاری همین دیروز بود که من تازه عضو انجمن شده بودم.
انگاری همین دیروز بود که پیام های خوش آمد توی پروفایلم می اومد که میگفت : به ایران انجمن خوش اومدی.
انگاری همین دیروز بود که شروع کردم به پست دادن توی بخش ورزش.
انگاری همین دیروز بود که شدم مدیر بخش ورزش های خارجی.
انگاری همین دیروز بود که مدیر تمام انجمن ورزش .
انگاری همین دیروز بود که مدیر ارشد انجمن ورزش.
انگاری همین دیروز بود که شدم مدیر فنی ایران انجمن.
و انگاری همین دیروز بود که داشتیم تولد یکسالگی رو چشن میگرفتیم.

یادش بخیر چقدر سریع رفت.

من هم تبریک میگم به تمام ایران انجمنی ها خیلی خیلی خوشحال هستم که بنده هم در این خانواده بزرگ هستم .

من الان یه حساب کردم که ببینم چقدره توی انجمن هستم :نیش: آمار زیر به دستمون رسید :سوت:

من الان 1 سال و 6 ماه و 26 روز هست که توی این انجمن بزرگ هستم.

و دوست دارم که همیشه هم باشم.

من از وقتیکه توی این انجمن اومدم خیلی چیزها یاد گرفتم دوستهای جدیدی رو پیدا کردم .
و به خودم هم افتخار میکنم که من هم عضوی از این خانواده بزرگ هستم.

تبریک میگم به همگی
احمد فنونی 10/مرداد/ 1391

:نیش:
:تولد:

راستی جشن کی میگیریم :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
به به
عجب روزی :شاد:
2 سال گذشت!!!!
زود گذشت ولی خوش گذشت :نیش: :شاد:

خوشحالم که تو این 2سال تونستم اینجا باشم درکنار دوستای خوبم :بله:
و امیدوارم سالیانه سال ایران انجمن برپا باشه و منم درکنار شما باشم

از علی جان هم بابت زحماتش تشکر میکنم :بله:

به امید آینده ای بهترتر :نیش: برای انجمنمون :شاد:

0mid
16 مرداد 91

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام ...

خیلی خوشحال شدم این تایپک رو دیدم

منم تبریک می گم به تمامی دوستان عزیزم و به آقا ادمین که زحمات زیادی برای این انجمن کشیدند.

امیدوارم انجمن از این هم بهتر بشه

بازم به تمامی عزیزان و به خصوص آقا ادمین تبریک می گم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا