• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایرج قادری درگذشت

H@DI

کاربر ويژه
ایرج قادری کارگردان بازیگر و تهیه کننده سینمای ایران در سن 76 سالگی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر سینما که سال 1314 در تهران به دنیا آمده بود، شامگاه شنبه 16 اردیبهشت درگذشت.
او در سال‌های اخیر با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد و از فروردین سالجاری در بیمارستان مهراد تهران بستری بود.
طی هفته های گذشته این کارگردان به کما رفته بود و از چند روز پیش ملاقات با او ممنوع شده بود.

او که تحصیلاتش را در رشته پزشکی و داروسازی ناتمام گذشته بود، سال 1334 برای نخستین بار در فیلم «چهار راه حوادث» به کارگردانی ساموئل خاچیکیان بازی کرد.
قادری طی سال‌های فعالیتش در بیش از 70 فیلم به عنوان بازیگر مقابل دوربین رفت. در کارنامه کاری او کارگردانی بیش از 40 فیلم سینمایی نیز دیده می شود.
آخرین فیلم این کارگردان «شبکه» نام داشت که همچنان در انتظار نوبت اکران است.
از دیگر فعالیت های ایرج قادری می‌توان به نگارش 5 فیلمنامه و تهیه کنندگی 9 فیلم اشاره کرد.

محمدرضا گلزار یکی از بازیگران سینمای پس از انقلاب است که برای نخستین بار در فیلمی از ایرج قادری(سام و نرگس) حضور مقابل دوربین را تجربه کرد.
اولین فیلم ایرج قادری پس از انقلاب «دادا» بود که در سال 1361 ساخته شد.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
بزرگترین کارگردان و بازیگر سینمای ایران بود
واقعا ناراحت شدم
روحش شاد :گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من هم به ایشان و خاواده ایشان تسلیت می گم
روحشون شاد

Nicol

متخصص بخش گردشگری
واقعا" متاثر شدم.خیلی دوستش داشتم.:ناراحت:

مخصوصا" فیلم هایی که با زنده یاد فردین بازی کرده بودن.مثل کوچه مرد ها...
:گل:

روحش شاد و یادش گرامی...
:گل::ناراحت:

Xaniar

متخصص بخش زوم
امین جان! :خنده2:
---
روحش شاد :گل:
عزیزان خبر رو از طریق تلویزیون و یا روزنامه ها شنیدید و تأیید شده؟

من هم تسلیت میگم :ناراحت:

علی جان خانواده این عزیز اعلام کردن که
مراسم خاصی رو در نظر نگرفتن و صبح امروز در کرج و بدون اطلاع رسانی به خاک سپرده شدن :ناراحت:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خبرگزاری فارس: «ایرج قادری» امروز صبح در مراسمی که کمتر از 40 نفر حضور داشتند، در یکی از امامزاده‌های کرج دفن شد.

«فرح حیدری» مدیر فیلمبرداری آثار ایرج قادری درباره مراسم تشییع و خاکسپاری « ایرج قادری»، گفت: متاسفانه همسر ایرج قادری پافشاری ‌و اصرار داشتند که هرچه سریع‌تر پیکر او دفن شود.

وی در ادامه گفت: من شب گذشته تا ساعت 2 نیمه شب مطلع بودم که ایرج قادری زنده است اما متاسفانه ساعت 4 بامداد درگذشت و به خواست همسرش به سرعت کارهای وی انجام شد و در یکی از امامزاده‌های کرج دفن شد.

حیدری در خاتمه افزود: متاسفانه همسر وی به این نکته مهم دقت نکرد که هنرمند تنها متعلق به خانواده‌اش نیست و متعلق به مردم و دوستدارانش است و بهتر این بود که تشییع جنازه در شأن ایشان صورت می‌گرفت. متاسفانه در تشییع جنازه وی کمتر از 40 نفر حضور داشتند که به عقیده من درست نیست.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
در سكوت و بي‌ هيچ اطلاع‌رساني​

ايرج قادري ـ كارگردان و بازيگر سينما- بامداد امروز ـ 17 اريبهشت ماه ـ درگذشت و در سكوت و بدون هيچ‌ اطلاع‌رساني در بهشت بي بي سكينه كرج به خاك سپرده شد.

خبرگزاری ایسنا: ايرج قادري ـ كارگردان و بازيگر سينما- بامداد امروز ـ 17 اريبهشت ماه ـ درگذشت و در سكوت و بدون هيچ‌ اطلاع‌رساني در بهشت بي بي سكينه كرج به خاك سپرده شد.

فرامرز اميني از دوستان و نزديكان قادري اين خبر را تاييد كرد و گفت: اين خاكسپاري دقايقي پيش به پايان رسيد.

اين كارگردان و بازيگر فقيد سينما با نام كامل اميرايرج قادري متولد 1314 در تهران و داراي مدرك تحصيلي كارداني بود.

او فعاليت در سينما را با بازي در نقش كوتاهي در فيلم «چهارراه حوادث» ساموئل خاچيكيان در سال 1333 آغاز كرد و اولين فيلم خود را نيز در سال 1344 با نام «داغ ننگ» كارگرداني كرد.

قادري كه طي چهار سال گذشته به سرطان ريه مبتلا بود از ابتداي سال جاري در بيمارستان بستري بود و طي روزهاي گذشته توسط دستگاه تنفس مي‌كرد تا اينكه بامداد امروز درگذشت.

«شبكه» آخرين فيلم با بازي و كارگرداني ايرج قادري آماده اكران است.

بالا