• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

این دختر 5 ساله زیبا کارگر ساختمان است

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
در این مطلب یک دختر بچه کوچک 5 ساله را میبینید که به دلیل فقر مالی همراه با پدرش سر ساختمان حاضر میشود و به پدر خود کمک میکند.
یگانه 5 ساله همه روزه همراه با پدر خود به سر ساختمان میرود و پدر خود را در بلند کردن کیسه های سیمان و سایر کار های ساختمانی کمک میکند .
100789_4382.jpg

پدر این دختر بچه –یگانه – می‌گوید: چون کسي را ندارم مجبورم دخترم را روزانه به سر ساختمان بیاورم که با توجه به اینکه زمان رفت و آمدم به شهر مامازن 6 ساعت است به شدت دخترم خسته و اذیت می شود.
او می‌گوید: در مامازن یک اتاق اجاره کرده که ماهانه 100 هزار تومان اجاره می‌دهد.
پدر یگانه می‌گوید: به دليل اينكه يگانه را روزها سر ساختمان مي‌آورم، او نيز پا به پاي من كار مي‌كند و فعاليت‌هاي سبكي همچون حمل‌ كيسه‌هاي مصالح ساختماني را انجام مي‌دهد. او می‌گوید: یگانه چند روز پیش به خاطر گرد و خاک ناشی از گچ و سیمان مریض شده و یک شب تمام تب کرده است.
این کارگر كوچك ساختمانی امیدوار است که مسوولان و شرکت‌های ساختمانی برای استخدام پدرش به عنوان یک سرایدار از خانواده‌اش حمايت مالي كنند.
متن زیرگفت‌وگو با این کودک 5 ساله است، دختری که اگر چه فقیر است، اما پدرش برای تربیت او نهایت تلاش خود را کرده است.
یگانه! چرا اینجا کار می‌کنی؟
پدرم مریض است و پول نداریم. من هر روز با او می‌آیم که در خانه تنها نباشم. پدرم پایش درد می‌کند هر وقت کیسه‌های سیمان را بلند می‌کند اذیت می‌شود و شب‌ها از شدت درد خوابش نمی‌برد. من زور ندارم، اما کمکش می‌کنم که کمتر اذیت شود.

خانه‌تان کجاست؟
خیلی دور است ما در خانه‌مان یخچال و تلویزیون و تلفن نداریم.

چرا پیش مادربزرگ یا خاله‌ات نمی‌روی؟
مادرم مرده است. تازه مادربزرگم هم مرده و خاله و عمه هم ندارم.

چه درخواستي از مسوولان داري؟
پدرم نمی‌تواند کار کند، اما اگر کار نکند پول نداريم. هیچ‌ کس کمکمان نمی‌کند. پدرم می‌گوید اگر سرایدار یک ساختمان شود زندگی‌مان خوب می‌شود.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خیلی ممنون مشکلات جامع زیادن اون وقط ما چت میکنیم رو عربستان و امارات و قطر.....

این جور چیزا زیاده خیلییییییییییییی .

امیدوارم مسئولین اینارو ببیند و ساکت باز نشن. مث اینقدر سال که ساکت نشستن.

خیلی ممنون حسرت جان که در کنار پست های زیبات دردهای جامع هم کم و بیش نشون میدی:گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

خواهش می کنم دوست عزیز.این رو خودم به عمد گذاشتم به همان دلیلی که فرمودید.امیدوارم مسئولین به فکر باشند.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
بنیاد کودک با تماس با پدر یگانه آمادگی خود مبنی بر حمایت از دختر معصومش را اعلام نمود.

بالاخره یک خبر پیداشد که اشک مارو از خوشحالی دربیاره

بدنبال چاپ گزارشی در مورد «یگانه» در روزنامه دنیای اقتصاد، بنیاد کودک با پدر او، حسین تماس گرفته و آمادگی خود مبنی بر حمایت از دختر معصومش را اعلام نمود. ملاقاتی هم به همت خانم هانیه توسلی (هنرمند سینما) و یکی از حامیان بنیاد کودک با این پدر و فرزند در محل دفتر بنیاد برگزار گردید.

حسین کارگری ساده است، سواد ندارد و حتی تاریخ دقیق تولد یگانه را نمیداند. طی چند روز گذشته نیز صدها نفر از اقصی نقاط جهان با او تماس گرفته و هرکدام به او قولی داده اند. حتی مقامات دولتی نیز ضمن تماس با او، ابراز علاقه به رفع مشکلاتش را کرده اند که همه ی این تماسها او را به نوعی نگران و گیج کرده است. یک نفر هم به او قول یک کار سرایداری با حقوقی مناسب نموده ولی هنوز عملی نشده است

اما اقدامات بنیاد کودک: ما مایلیم از «یگانه» مانند هزاران مددجوی نیازمند دیگر کشورمان حمایت کنیم. ازاینرو یک مددکار به او اختصاص دادیم تا ضمن مراجعه به محل زندگی، از چند و چون مشکلات ایشان گزارشی تهیه کند. مسلما در صورتیکه نیاز «یگانه» و خانواده اش برما مسجل گردد، او را زیر چتر حامیان مهربانی چون شما قرار میدهیم. درحال حاضر نیاز موقت او برطرف گردید و پرونده او برای حمایت مستمر نیز فعال شد

از علاقمندی همه شما عزیزان به کمک به کودکان نیازمند کشورمان سپاسگزاریم و از شما دعوت میکنیم اگر در ایران هستید به سایت بنیاد رفاه کودک و اگر در خارج از کشور زندگی میکنید به سایت بنیاد کودک رفته و دست یک یا چند تن از کودکان نیازمندی که اطلاعات کامل و تائید شده آنها در دست است، را بگیرید. مطمئن باشید نیاز هیچکدام کمتر از یگانه نیست. در این کار نیک، ما را همراهی کنید و این لینک و سایت بنیاد کودک را در اختیار دوستان علاقمند خود نیز بگذارید.

دوستان عزیز، اطلاع رسانی مناسب در خصوص «یگانه» باعث شد روزنه امیدی در زندگی سخت او پیدا شود و پس از مدتها لبخندی شیرین روی لبانش بنشیند، ولی فراموش نکنیم هزاران کودک معصوم دیگر هستند که هیچ گزارش و عکسی از آنان در جائی چاپ نمیشود. بفکر آنها نیز باشیم و از آنان هم حمایت کنیم

منبع فیس بوک
مسعود مدرس
بنیاد کودک، آمریکا
بنیاد کودک www.childfoundation.org

http://iranie-sabz.blogspot.com/2011/07/blog-post_3752.html

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اخی خوشحالم که میتونه با خیال راحت شبو صبح کنه میتونه با امید به اینده بنگره.
امیدوارم تمام کودکانه ایران زمین روزهای شادی رو بگذرونند در کنار خوانوداه خود.
امیدوارم این بنیاد یک نیم نگاهی هرچند کوچک به شهرهای بنر عباس که فقر در این شهر بیداد میکنه .هم بکنه.
2435_634587961881425000_m.jpg

%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%87%D9%84-%D9%88-%D9%86%D9%872.jpg

%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%87%D9%84-%D9%88-%D9%86%D9%8710.jpg

%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%87%D9%84-%D9%88-%D9%86%D9%879.jpg

اره اینجا عراق نیست اینجا مالی و زیمبابه هم نیس اینجا
یکی از شهرای ایرانه
یکی از شهرایی که منبع صادراتو وارداته.
یکی از شهرایی که بزرگترین کارخانه الومینیوم اسیا توش هست
یکی از شهرهایی که بروی گازو و نفت خوابیده.
اینجا هرمزگانه
اینا هم عرب نیستن افریقایم نیستن اینا هم ایرانین.
که قلب هر ایرانی از دیدن اینا بدرد میاد .
اره رفتم تو گوگل زدم فقر در بندر عباس چرا باید چند سایت ف.ی.ل.ت.ر باشد چرا؟؟
9k=

بالا