• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بادمجان شکم پر

B a R a N

مدير ارشد تالار
بادمجان شکم پر

مواد لازم


• 4/3 پیمانه برنج دانه بلند (150 گرم)

• 2 عدد بادمجان بزرگ

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک عدد پیاز بزرگ خرد شده

• ‌2 حبه سیر رنده شده

• 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

• ‌یک قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

• یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

• 5/1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز تند

• 2 قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده شده

• آب 2 عدد لیموی تازه

• نصف پیمانه ماست کم چرب

• 2 قاشق غذاخوری نعنای خرد شده تازه

• 4/1 قاشق چایخوری زردچوبه

• 5/1 پیمانه جعفری خرد شده تازه



طرز تهیه

1. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

2. درون یک قابلمه بزرگ، آب را بجوشانید و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود، بپزید و با آب سرد آبکش کنید.

3. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را خارج کنید و آن‌ها را کاملا ریز کنید. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کیند و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کنید و حدود 30 ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

4. بادمجان های ریز شده را درون تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کنید و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید. برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.

5. بادمجان ها را درون سینی فر قرار دهید و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شوند و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید. نعنا را با ماست مخلوط و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.
 
بالا