• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بادنجان شکم پر استانبولی

پانته آ

متخصص بخش
sssssssssss.jpg

بادنجان قلمی شش عدد
بلغور گندم یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد
پیاز داغ نصف پیمانه
سیر داغ یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰ کرم
آب گوجه‌فرنگی یک پیمانه
رب‌ گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
بلغور گندم و عدس را به همراه زردچوبه، پیاز خلال شده، مقداری کره و آب می‌پزیم. بادنجان‌ها را به صورت راه‌راه پوست کنده و سرخ می‌کنیم.
رب‌ گوجه‌فرنگی را با نصف پیاز و سیر داغ، زردچوبه، نمک و فلفل تفت می‌دهیم. سپس عدس و بلغور پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. آب گوجه‌فرنگی را با مابقی پیاز داغ و کره تفت داده و کنار می‌گذاریم. شکم بادنجان‌ها را با بلغور و عدس پر کرده، آنها را در سس آماده شده می‌گذاریم تا بپزند.
 
بالا