پانته آ
متخصص بخش

بادنجان قلمی شش عدد
بلغور گندم یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد
پیاز داغ نصف پیمانه
سیر داغ یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰ کرم
آب گوجهفرنگی یک پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
بلغور گندم و عدس را به همراه زردچوبه، پیاز خلال شده، مقداری کره و آب میپزیم. بادنجانها را به صورت راهراه پوست کنده و سرخ میکنیم.
رب گوجهفرنگی را با نصف پیاز و سیر داغ، زردچوبه، نمک و فلفل تفت میدهیم. سپس عدس و بلغور پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. آب گوجهفرنگی را با مابقی پیاز داغ و کره تفت داده و کنار میگذاریم. شکم بادنجانها را با بلغور و عدس پر کرده، آنها را در سس آماده شده میگذاریم تا بپزند.