• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بادنجان پلو

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
بادنجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرک مواد لازم
برنج يك كيلوگرم
بادنجان حلقه شده يك كيلوگرم
پياز سرخ‌شده يك پيمانه
گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
گوجه‌فرنگي حلقه‌شده دو پيمانه يا پنج عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن نصف پيمانه
نمك، ادويه و زردچوبه به ميزان لازم
ax602007.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]بادنجان پلو
طرز تهيه
بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار مي‌گذاريم سپس با پياز داغ و كمي گوجه‌فرنگي، گوشت تفت می‌دهیم. مي‌توانيم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه كنيم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابه‌لاي آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگي را قرار داده و نصف ليوان روغن و آب ريخته و آن را دم مي‌كنيم.
 
بالا