• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازيافت طلا ظرفيت مناسب سرمايه گذاري در منطقه آزاد اروند است

maksemos

متخصص بخش خودرو
مدير عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: بازيافت طلا و نقره از ضايعات الكترونيكي ظرفيت مناسب سرمايه گذاري در اين منطقه آزاد اروند است.
به گزارش روابط عمومي سازمان منطقه آزاد اروند ، علي اصغر پرهيزكار، روز پنجشنبه در گفت وگويي خبري گفت: استحصال طلا و نقره از وسايل مستهلك الكترونيكي، يكي از فرصت هاي اقتصادي نوين و ضروري جهان است.
وي اضافه كرد: زمينه اجراي اين طرح با بازار تامين مواد اوليه از زباله هاي الكترونيكي ايران وكشورهاي حاشيه خليج فارس در منطقه اروند بخوبي مهيا است.
وي گفت: بازيافت ضايعات الكترونيكي و استحصال طلا و نقره از آنها كه به نسبت سايرصنايع، صنعت جديدي محسوب مي شود يكي از معيارهاي اصلي سنجش پيشرفت و جذب صنايع وابسته به IT در جهان است.
وي يادآوري كرد: صنايع بازيافت ضايعات الكترونيكي به علت سود آوري بالا و نداشتن وابستگي به مواد اوليه خاص از پردرآمدترين فعاليت هاي صنعتي در جهان و بخصوص اروپا محسوب و از مهمترين عوامل جذب ساير صنايع است.
مدير عامل سازمان منطقه آزاد اروند خاطرنشان كرد: برآوردها حاكي از سهم چهار ميليوني ايران از توليد 20 تا 50 ميليون تن زباله الكترونيكي در دنيا است .
پرهيزكار اظهار داشت: حدود سه تا چهار ميليون كامپيوتر و 18 ميليون تلويزيون لامپي از رده خارج هم اكنون در كشور وجود دارد.
وي اضافه كرد: افزون براين بايد از دستگاه هاي مستهلك تلفن هاي روميزي، قطعات الكترونيكي، بوردهاي موبايل و دستگاه هاي ويدئويي نام برد كه فاقد هرنوع استفاده هستند.
پرهيزكار گفت: از رساناي طلا و نقره در بوردهاي الكترونيكي به ميزان زيادي استفاده مي شود.
وي تعداد واحدهاي بازيافت زباله هاي الكترونيكي در كشور را از پنج واحد كمتر عنوان كرد.
پرهيزكار گفت: احداث اين كارخانه در منطقه آزاد اروند مي تواند بسيار درآمدزا باشد .
وي از ضايعات الكترونيكي كشورهاي عربي به عنوان يك منبع برجسته تامين زباله الكترونيكي براي واحد منطقه اروند نام برد.
برخي منابع از و سايل الكترونيكي مستهلك بخاطر استفاده از مواد سمي در ساخت آنها به بمب محيط زيست نام مي برند.
بسياري از مجامع صادرات رايانه هاي از رده خارج و تعمير شده به جهان سوم را به عنوان يك جرم تلقي كرده وخواستار ارجاع اين زباله ها به كارخانه هاي بازيافت هستند.
بازيافت وسايل الكترونيكي و رايانه اي در بسياري از كشورهاي جهان به عنوان يك فعاليت زيست محيطي مثبت والبته الزامي مورد تاكيد است.
 
بالا