• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازگشت دوباره فرهاد آييش به جشنواره تئاتر فجر

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]نمايش سقراط در روزهای یکشنبه و دوشنبه 6 و7 بهمن ساعت 18 در تالار وحدت اجرا می شود.
20140125150749_5.jpg

به گزارش خبرنگار سينما خبر نمایش سقراط کار حمیدرضا نعیمی که در روزهای ابتدايي جشنواره اجرا شده، دو اجرای دیگر خود را در تالار وحدت انجام می دهد. این نمایش در روزهای یکشنبه و دوشنبه 6 و7 بهمن ساعت 18 اجرا می شود.
%D8%B3%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B71.jpg

نمایش "سقراط" به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی و با نقش‌آفرینی فرهاد آییش، لادن مستوفی، یعقوب صباحی، بهناز نازی، نقی سیف‌جمالی، کتانه افشاری‌نژاد، ایوب آقاخانی، بهار نوحیان، سیاوش چراغی‌پور، رضا جهانی، بهمن عباس‌پور، بهنام شرفی، پرهام دلدار، مجید نوروزی و مهرداد خانی،
%D8%B3%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B73.jpg

داستان نمايش سقراط، آخرين کار گروه تئاتر شايا به نويسندگي و کارگرداني حميدرضا نعيمي برمي‌گردد به زندگي سقراط فيلسوف انديشمند يوناني که به خاطر بيان حقيقت در دادگاه تفتيش عقايد آن روزگار محاکمه و به اعدام محکوم گرديد، اما نعيمي در اين اثر گذشته از جنبه‌ها و وجوه مختلف شخصيت سقراط و زندگي فلسفي او، به طنز خاص سقراطي، نگاه ويژه اي داشته و با همکاري گروه مشترک ِ اپراي ايران و اتريش و هم‌چنين گروه رقصندگان با طراحي محسن گودرزي سعي در اجرايي مدرن و امروزي از وقايع آن روزگار دارد
%D8%B3%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B7.jpg

فرهاد آییش نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر در نشستي درباره نقش خود و مطالعاتی که درباره سقراط داشته است، بیان کرد: نقش سقراط برای من یکی از لذتبخش‌ترین و چالش انگیزترین نقش‌هایی بوده است که تاکنون بازی کرده ام. من معمولا با حسم به سراغ نقش‌ها می‌روم، اما در این نمایش از تحقیق هم استفاده کردم و چون سقراط واقعی وجود ندارد، در نهایت برای من مهم‌ترین سقراط، سقراط متن نمایش بود، چون خود سقراط چیزی به جای نگذاشته است �ره فرهاد آييش تئاتر فجر

بالا