• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

باقری: امیدوارم این دوره بدون دردسر به جام‌جهانی صعود کنیم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
باقری: امیدوارم این دوره بدون دردسر به جام‌جهانی صعود کنیم

"کریم باقری" کاپیتان سابق تیم ملی در استادیوم آزادی حاضر شد تا بازی شاگردان کوئیروش را مقابل بحرین ببیند. او معتقد است که با روند کنونی، تیم ملی می‌تواند راحت و بی‌دردسر به جام‌جهانی برزیل صعود کند چراکه قابلیت و پتانسیل بازیکنان تیم ملی بالاتر از نمایش آنها مقابل بحرین است.
*در استادیوم حاضر شدید و بازی تیم ملی مقابل بحرین را از نزدیک دیدید، در مورد این دیدار صحبت می‌کنید؟
- فکر می‌کنم نتیجه خیلی خوبی بدست آمد. تیم ملی از این موقعیتی که گیرش آمده بود استفاده کرد و نتیجه گرفت. نظر شخصی من این است که شاید تیم ملی خوب بازی نکرد اما ۳ امتیاز را گرفت و گلهای زیادی همه زد البته اخراج بازیکن حریف هم خیلی تاثیرگذار بود و توانستیم به راحتی بحرین را ببریم.
*واقعا معتقدید که تیم ملی نمایش خوبی مقابل بحرین نداشت؟
- فکر می‌کنم عملکرد تیم ملی در حد انتظاری که وجود داشت نبود و تیم ما می‌خواست بهتر بازی کند اما اخراج بازیکن حریف هم تاثیرگذار بود. اصل ۳ امتیاز بازی بود که بچه‌ها با گلهای زیاد موفق شدند این ۳ امتیاز بازی را بگیرند.
*عملکرد بحرین را در این دیدار چطور دیدید؟
- کار بحرین با اخراج بازیکن آنها در اول بازی تمام شد و تمام برنامه‌های آنها به هم ریخت به همین دلیل دفاع می‌کردند تا بیشتر گل نخورند. بحرین بعد از اخراج بازیکنش چیزی برای گفتن نداشت.
*در مورد حرکت داور استرالیایی که در شروع بازی بازیکن حریف را اخراج کرد هم صحبت می‌کنید؟
- دقیقه اول و ۵۰ و ۹۰ ندارد، خطای بد باید اخراج شود. داور کار قانونی خودش را انجام داد و چیز غیرمتعارفی نبود.
*اگر داور ایرانی هم بود چنین کاری می‌کرد؟
- من در مورد داور ایرانی صحبت نمی‌کنم. شما در مورد داور این بازی پرسیدید و من همه جواب دادم.
*وقتی این بازی را در استادیوم آزادی دیدید، به یاد آن بازی معروف ایران و بحرین در مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۰۲ نیفتادید؟
- من هیچوقت به گذشته و اتفاقاتی که افتاده، فکر نمی‌کنم. آن زمان هر اتفاقی که افتاده تمام شده و دیگر مهم نیست. ما آمده بودیم بازی را ببینیم و دوست داشتیم تیم ملی موفق شود که شد.
*در مورد تاثیر کوئیروش روی تیم ایران هم صحبت می‌کنید؟
- مسلما تاثیرگذار بوده چون مربی بزرگی است. باید به او اطمینان کنیم و زمان بدهیم تا کار اصلی‌اش را انجام دهد.
*از نکونام انتقاد می‌شود که خیلی محتاط بود و مثل همیشه کار نکرد، این مساله را قبول دارید؟
- بالاخره جواد پس از مصدومیت شدید برگشته بود و زمان می‌خواهد تا به شرایط مطلوب برسد. جواد هم در این بازی زحمت کشید مثل تمام بچه‌ها و مهم برد تیم ملی بود که به آن رسیدیم.
*غیبت علی کریمی چه تاثیری روی تیم ملی داشت؟
- علی در هر دیداری که باشد مثمرثمر است اما مصدومیت اجازه نداد که در این بازی به زمین برود و بچه‌ها تلاش کردند تا جای خالی‌اش را پر کنند.
*گل آندرانیک تیموریان به بحرین خیلی‌ها را یاد گل شما به کره‌جنوبی انداخت، در این رابطه چه نظری دارید؟
- نظر خاصی ندارم. اصل کار گلهای زیاد بود و آندو هم یکی از بهترین گلها را به ثمر رساند. بچه‌ها باید از قابلیتهای خودشان استفاده کنند.
*فکر می‌کنید قابلیت و پتانسیل بازیکنان تیم ملی بالاتر است؟
- بله، بچه‌ها قابلیت بیشتری دارند و فکر می‌کنم تیم ملی بازی به بازی بهتر می‌شود.
*به نظر می‌رسد در این دوره و با توجه به روند موجود، بدون دردسر به جام‌جهانی صعود می‌کنیم، اینطور نیست؟
- این مساله دست من و شما نیست و به عملکرد بچه‌های تیم ملی بستگی دارد اما با همین روند همه امیدوار شده‌اند که تیم ملی بدون مشکل به جام‌جهانی برود. انشاءالله این اتفاق بیفتد و ملت ما شاد و خوشحال شوند.

بالا