• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

باقلوای گردو

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:
500 گرم آرد بسيار نرم و مناسب شيريني‌پزي


3 عدد تخم‌مرغ


نصف پيمانه شير


نصف پيمانه روغن مايع


3 قاشق غذاخوري ماست

200 گرم كره


500 گرم گردو


به‌مقدار كم نمك


مواد لازم براي شربت :
4 پيمانه شكر

5 پيمانه آب

يك قاشق‌خوري آب ليمو



طرز تهيه :
ابتدا شكر و آب را داخل ظرفي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. بعد از جوشيدن و حل شدن شكر، آب ليمو را اضافه كرده و بگذاريد تا شربت چند جوش بزند. شربت را كنار بگذاريد.
آرد، تخم‌مرغ ، شير ، روغن مايع، نمك و ماست را با هم مخلوط كرده و ورز دهيد تا خمير آماده شود. خمير را به شكل يك توپ در آورده و روي آن را بپوشانيد. به‌مدت نيم ساعت اجازه دهيد خمير بماند.
خمير را به 10 قسمت تقسيم كنيد. روي تخته يا يك ميز آرد بپاشيد و خمير را روي آن باز كنيد. نازكي خمير بايد مانند يك كاغذ باشد. سپس 5 خمير باز شده را در سيني كه قبلاً چرب كرده‌ايد قرار دهيد. روي هر خمير را با كره چرب كنيد.
گردوي خرد‌شده را روي خمير‌ها بپاشيد تا در تمام سطح خمير به ‌صورت يك دست پخش شود. سپس 5 خمير بعدي را باز كرده و روي گردوها قرار دهيد. بعد از آن روي هر خمير كره بماليد.
در انتهاي با كارد بسيار تيزي خميرها را به‌صورت لوزي بريده و ظرف را به‌مدت 30 دقيقه در فر با حرارت 300 درجه‌ي فارنهايت يا 150درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد.
 
بالا