آردسفیدگندم به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
روغن سه ق.س
تخم مرغ دو عدد
مخلوط پودرپسته و بادام به اندازه لازم
طرز تهیه خمیر :
تخم مرغ را در ظرف مناسبی شکسته و روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
آرد را بعد از چند مرتبه الک کردم تا اندازه ای به مایه تخم مرغ اضافه کنید تا خمیر
نسبتاً سفتی به دست آید.
سپس از خمیر به اندازه ی یک گردو برداشته و با وردنه به ضخامت یک تیغه چاقو
باز کنید ، بعد مقداری از مخلوط پودر پسته و بادام را وسط خمیر گذاشته و اطراف
خمیر را بالا آورده و از کمر جمع کنید وکمی به هم فشاردهید تا به شکل گل دربیاید
و داخل سینی فر قرار دهیدومقدارکمی روغن آب شده روی باقلواها بریزید.و سپس
سینی را در پنجره وسط فر که قبلاً با درجه حرات ۳۵۰درجه فارنهایت داغ شده
حدوداً نیم ساعت بگذارید تا باقلواها پخته و کمی طلایی شوند.
بعد از سرد شدن شیرینی ها را به مدت دو تا سه ساعت در شربت قرار دهید تا به
خوردآنها برود.
مواد لازم برای شربت :
شکر دو پیمانه
آب یک پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه شربت :
شکر وآب و گلاب را در ظرفی بریزید و روی حرات قرار دهید تا شربت جوشیده
و قوام آید .
روغن سه ق.س
تخم مرغ دو عدد
مخلوط پودرپسته و بادام به اندازه لازم
طرز تهیه خمیر :
تخم مرغ را در ظرف مناسبی شکسته و روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
آرد را بعد از چند مرتبه الک کردم تا اندازه ای به مایه تخم مرغ اضافه کنید تا خمیر
نسبتاً سفتی به دست آید.
سپس از خمیر به اندازه ی یک گردو برداشته و با وردنه به ضخامت یک تیغه چاقو
باز کنید ، بعد مقداری از مخلوط پودر پسته و بادام را وسط خمیر گذاشته و اطراف
خمیر را بالا آورده و از کمر جمع کنید وکمی به هم فشاردهید تا به شکل گل دربیاید
و داخل سینی فر قرار دهیدومقدارکمی روغن آب شده روی باقلواها بریزید.و سپس
سینی را در پنجره وسط فر که قبلاً با درجه حرات ۳۵۰درجه فارنهایت داغ شده
حدوداً نیم ساعت بگذارید تا باقلواها پخته و کمی طلایی شوند.
بعد از سرد شدن شیرینی ها را به مدت دو تا سه ساعت در شربت قرار دهید تا به
خوردآنها برود.
مواد لازم برای شربت :
شکر دو پیمانه
آب یک پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه شربت :
شکر وآب و گلاب را در ظرفی بریزید و روی حرات قرار دهید تا شربت جوشیده
و قوام آید .