• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

باواریایی ها(بایرن مونیخ)

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
چون تیم اول من بایرن مونیخه و تو انجمنم تاپیکی برای این تیم بزرگ و پر طرفدار نداشتیم این تاپیک رو ایجاد کردم

تا هم اخبار و هم بحث راجب تیم بایرن در اینجا انجام بشه

19418_10151415236691551_1192284915_n.jpg

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
اینم یک هدیه ناقابل از طرف من به شما :بدجنس: :50:
اگه گفتین کجاست؟
6sb8htbug6b082ulys6.jpg

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اینم یک هدیه ناقابل از طرف من به شما :بدجنس: :50:
اگه گفتین کجاست؟
6sb8htbug6b082ulys6.jpg

مرسی بابت عکس قشنگتون که کان بزرگ توشم هستش:احترام:

البته من اون موقع نبودم یا اصلا طرفدار فوتبال نبودم

اما فکر کنم اون زمان دایی تو بایرن مونیخ بود

و اینجام باید تو لیگ قهرمانان باشه

فکر کنم با منچستر باشه اره؟

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
آفرین درسته :دست:
همون فینال 99 معروفه که بایرن تو دو دقیقه همه چی رو باخت :50:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بایرن یک زمانی طرفدارش بودم که جادوگر بازی میکرد تو بایرن واقعا بایرنم بایرن بود اون موقع.
البته طرفدار از همون قدیم رئال بودم بایرن و بخاطر علی کریمی طرفدارش بودم و نگاه میکردم

.
.
.
اینا هم چندتا عکس از جادوگر در بایرن میشه جزو کمیاب ها دونست.
علی کریمی با بزرگان بایرن و آلمان

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
ماینتس 0 بایرن مونیخ 3(هفته بیستم 2012-2013)

fcb_happy_732.jpg

شاگردان یوپ هاینکس بیستمین هفته رقابتهای بوندسلیگا را نیز با پیروزی پشت سر گذاشتند، ضمن اینکه آنها موفق شدند یکبار دیگر دروازه خود را بسته نگه دارند تا به خلق یک رکورد تاریخی نزدیک تر شوند.

ماینتس 0 بایرن مونیخ 3

ترکيب تيم بایرن مونیخ :
14.png

مانوئل نویر - دانیل فن بویتن - دانته - فیلیپ لام- داوید آلابا - باستین شواین اشتایگر - خاوی مارتینز - فرانک ریبری (آرین روبن از دقیقه 76) - تونی کروس (گوستاوو از دقیقه 82) - توماس مولر - ماریو ماندژوکیچ (ماریو گومز از دقیقه 76)

ترکیب تیم ماینتس

وتکلو-پوپسچ-کیرشوهف-نووسکی -زاباونیک-بومگارتلیگنر-سوتو(زیملینگ 62)-مولر-اویانسیچ-مالی(ریسه 46)-پارکر(کالیگوری 84)

گل ها :
goals.gif

توماس مولر 41

مانزوکیچ 50 و 57

کارت ها :
yell_reds.gif

زاباونیک/مولر/ریسه (کارت زرد) از ماینتس

مکان :
icon_stadion.png

استادیوم
کوفاس آرنا ماینتس

پ ن:تبریک بردیم کلا بایرن مثل همیشه عالی و سرحال هستش

دم همشون گرم8.gif

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
باواریایی ها در اردوی های ملی

fcb_logo3_732.jpg

اولین روز فیفا در سال 2013 میلادی فرا رسید و بسیاری از ستارگان فوتبال تیم های باشگاهی خود را ترک کردند تا به اردوی تیم ملی کشور خود بپیوندند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ از تیم بایرن مونیخ هم 13 بازیکن به اردوی تیم های ملی کشور خود دعوت شدند تا در رقابتهای دوستانه در سراسر اروپا به میدان روند.

فیلیپ لام، مانوئل نویر،ماریو گومز، توماس مولر، ژروم بواتنگ و تونی کروس به همراه تیم ملی آلمان جهت انجام دیدار دوستانه با فرانسه که فرانک ریبری را در ترکیب خود می بیند عازم این کشور شدند.

ماریو مانزوکیچ و دانته نیز در لندن به سر می برند چرا که تیم های ملی کرواسی و برزیل در این کشور به ترتیب مقابل کره جنوبی و انگلستان قرار خواهند گرفت، همچنین دیوید آلابا هم همراه با تیم ملی اتریش جهت دیدار تدارکاتی با ولز در این کشور به سر می برد.

آناتولی تیموشوک هافبک اکراینی بایرن مونیخ هم همراه با تیم ملی کشورش در جنوب اسپانیا به سر می برد تا در دیداری دوستانه مقابل نروژ قرار گیرد.

دانیل ون بویتن هم به همراه تیم ملی بلژیک در خانه خودی از اسلواکی پذیرایی می کند و کلادیو پیزارو هم همراه با پرو در اسپانیا به مصاف ترینیداد و توباگو می رود.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
تمدید قرارداد هولگر بادشتوبر تا سال ۲۰۱۷

holger-badstuber-1-514.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هولگر بداشتوبر مدافع مصدوم بایرن مونیخ در حالیکه همچنان سرگرم مداوای مصدومیت پارگی رباط صلیبی است قرارداد خود با باشگاه مونیخی تمدید می کند.بنا به گزارش بیلد بادشتوبر قرارداد خود را تا پایان این هفته با باشگاه بایرن مونیخ به مدت 4 سال دیگر تمدید می کند. قرارداد جدید این مدافع تا 30ام ژوئن 2017 اعتبار خواهد داشت.
مدافع 23 ساله بایرن پس از عمل جراحی رباط صلیبی هم اکنون به خوبی مراحل بازیابی شرایط فیزیکی خود را طی می کند و به نظر می رسد در اواخر این فصل بتواند به تمرینات بایرن بازگردد.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
[h=2]
robert-lewandowski-borussia-dortmund.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ‌بر طبق جدیدترین خبرها پپ گواردیولا سرمربی جدید تیم فوتبال بایرن در نظر دارد به عنوان اولین خرید خود در تابستان آینده لواندوفسکی را به بایرن بیاورد.

مبلغی که خبرگزاری ها برای این خرید تابستانی تخمین زده اند چیزی در حدود 18 میلیون پوند است. البته علاوه بر بایرن باشگاههای دیگری نظیر منچستریونایتد نیز علاقه مند به جذب لواندوفسکی مهاجم لهستانی تیم فوتبال دورتموند می باشند که با وجود پیشنهاد بایرن مشکلات جدیدی را بر سر راه جذب این مهاجم خوش نقش خواهند داشت.
طبق آخرین گزارش های خبرگزاری های آلمان گواردیولا تصمیم دارد در اولین فرصت لواندوفسکی را جایگزین ماریو گومز کند زیرا تمایلی به نگه داشتن گومز در تیم ندارد. البته اولویت اول پپ سوارز مهاجم اروگوئه ای از لیورپول است ولی با توجه به اینکه سوارز علاقه ای به ترک آنفیلد ندارد بنابراین بهترین جایگزین برای او لواندوفسکی خواهد بود.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
عدم تمایل پترسن برای بازگشت

petersen_7322.jpg

نیلز پترسن مهاجم تیم فوتبال بایرن مونیخ که در حال حاضر به صورت قرضی برای وردربرمن توپ می زند، تمایلی برای برگشت به مونیخ در پایان مدت زمان انتقال قرضی اش ندارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پترسن که هفته گذشته با به ثمر رساندن 2 گل ستاره تیمش مقابل هانوفر بود، از عدم علاقه اش برای برای بازگشت به مونیخ در صورت نیمکت نشینی خبر می دهد.

پترسن در فصل گذشته تنها 9 مسابقه برای بایرن انجام داد و 2 بار هم موفق به گلزنی شد، او در مورد آینده خود به رادیو برمن می گوید:" من دوست دارم که در وردربرمن بمانم، جدایی از وردربرمن برایم بسیار سخت است، اما باید منتظر ماند ودید که بایرن چه برنامه ای دارد، به احتمال فراوان قبل از ماه مارس یا آوریل تکلیف من برای فصل آینده مشخص خواهد شد."

پترسن که در سال 2011 و پس از درخشش در انرژی کوتبوس به بایرن آمد هرگز نتوانست به جایگاهی ثابت در این تیم دست پیدا کند.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
حمایت افنبرگ از ارین روبن هلندی

effenberg_732.jpg

اشتفان افنبرگ یکی از اسطورهای باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان به دفاع از آرین روبن برخواسته است و معتقد است روبن هنوز می تواند برای بایرن مونیخ مفید باشد و باشگاه مونیخی برای فتح لیگ قهرمانان اروپا به بازیکنی مانند وی احتیاج دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه sky sport آلمان افنبرگ در این باره می گوید :"آرین روبن هنوز هم یکی از بهترین های دنیای فوتبال محسوب می شود.او از استعداد و هوش بالایی و همچنین از فاکتور سرعت خوبی برخوردار می باشد.بایرن مونیخ به بازیکنانی مانند روبن و ریبری برای فتح لیگ قهرمانان نیاز دارد.من به مدیران باشگاه بایرن توصیه می کنم دوباره به روبن اعتماد نمایند .این درست است که از مصدومیتی سخت به تیم برگشته است ولی به انجام دادن چند بازی با مدت زمان بیشتری برای هماهنگ شدن با سایر بازیکنان نیاز دارد."

اشتفان افنبرگ همچنین درباره نحوه برخورد این بازیکن هلندی راجع به مقوله نیمکت نشینی در باشگاه بایرن مونیخ و عکس العمل های وی در این مورد نیز می گوید :"ما پس از چندین سال به رفتارهای این بازیکن عادت کردیم آرین بازیکن بسیار حساسی است و می خواهد هر طور که شده به میدان برود او به واقع بایرن را دوست دارد و میخواهد برای تیمش موثر واقع شود .او طاقت نیمکت نشینی را ندارد وقتی به عقب برمی گردم ،می بینم که من هم در زمان بازیگریم اخلاقی شبیه به او را داشتم و از نیمکت نشینی متنفر بودم من نیز مانند روبن دارای روح سرکشی بودم و می خواستم هر طور که شده خوم را به مربیانم ثابت نمایم.دوباره می گویم، روبن یکی از بهترین هافبکهای دنیا به شمار می آید و از دست دادن همچین بازیکنی یک خطای نابخشودنی محسوب می شود."

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سامر: باداشتوبر براي بايرن مهم است

ماتياس سامر مذاکرات با مدافع جوان اما مصدوم بايرن را مهم خواند و اظهار اميدواري کرد باوارايي‌ها بتوانند قراردادش را تمديد کنند.

[TD="align: left"]
00027775.jpg
[/TD]

مدير ورزشي مونيخي‌ها در گفت‌وگويي با شبکه ورزش آلمان در مورد رايزني‌ها با «هولگر باداشتوبر»‌ گفـت: در حال رايزني هستيم و هنوز تا کسب توافق نهايي فاصله داريم. هر چند علائم مثبتي دريافت کرده‌ام. ولي خيلي زود است که از کسب توافق نهايي خبر دهيم.

به گزارش فارس، بر اساس اعلام روزنامه بيلد، بايرني‌ها مي‌کوشند با اين مدافع جوان و عضو تيم ملي تا سال 2017 تمديد کنند.

اين اتفاق در حالي است که ستاره خط دفاع تيم صدرنشين بوندس‌ليگا در ابتداي آخرين ماه سال گذشته ميلادي دچار پارگي از ناحيه رباط صليبي شد و اکنون پس از گذشت 2 ماه وارد تمرينات فيزيوتراپي شده است.

سامر افزود: براي بايرن، هولگر بازيکن بسيار مهمي است. او يکي از ارکان اصلي تيم محسوب مي‌شود.

مدافع 23 ساله با الفباي فوتبال در تيم اشتوتگارت آشنا شد و از سال 2002 در رده‌هاي نوجوانان، جوانان، آماتور‌ها و حرفه‌اي‌هاي بايرن بازي‌ کرده است.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
کنایه های روبن به هاینکس: در تیم ملی هلند، مربی من را درک می کند

فن خال که دومین مقطع حضورش در تیم ملی هلند را سپری می کند، دو فصل در بایرن با روبن کار کرد.

آرین روبن، ستاره بایرن موینخ، با ستایش از لوئی فن خال، سرمربی تیم ملی هلند، از او به خاطر دعوتش برای دیدار دوستانه اخیر مقابل ایتالیا تقدیر کرد.

روبن در رقابت های این فصل پشت سر ریبری و توماس مولر قرار گرفته و نسبت به فصول قبل، کمتر در ترکیب اصلی باواریایی ها به میدان رفته است. به همین دلیل فن خال او را برای دیدار مقابل ایتالیا دعوت نکرد اما بعد از مصدومیت هونتلار، به اردوی نارنجی ها فراخوانده شد.

فن خال که دومین مقطع حضورش در تیم ملی هلند را سپری می کند، دو فصل در بایرن با روبن کار کرد.

روبن در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" دعوت شدن به تیم ملی مثل یک دوش گرفتن حسابی است. واقعا احساس خوبی به شما می دهد وقتی می بینید که سرمربی به شما اطمینان دارد. او همیشه از من حمایت کرده است."

هلند در دیدار چهارشنبه شب مقابل ایتالیا به تساوی 1-1 رسید. باواریایی ها این هفته در دیداری حساس مقابل شالکه قرار خواهند گرفت؛ دیداری که احتمالا روبن بار دیگر در آن نیمکت نشین خواهد بود.

توماس مولر و ماریو ماندزوکیچ در هفته های اخیر زوج بسیار خوبی را تشکیل داده اند و احتمالا جلوتر از روبن و ماریو گومز در ترکیب اصلی قرار خواهند گرفت.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سرانجام هولگر تا 2017 تمدید کرد !

و بطور رسمی از طریق سایت بایرن اعلام شد

پ ن:و به احتمال زیاد طبق خواسته پپ بوده:فرار:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
هاینکس امیدوار به بازگشت شواین اشتایگر

یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ برای دیدار این هفته مقابل شالکه امیدوار است باستین شواین اشتایگر را در اختیار داشته باشد

بایرن مونیخ در آخرین دیدار شنبه شب مقابل شالکه قرار خواهد گرفت مطمئنا مهمترین خبر برای باواریایی ها بهبود مصدومیت شواین اشتایگر و حضور او در این دیدار خواهد بود.

یوپ هاینکس سرمربی بایرن در مورد وضعیت باستین شواین اشتایگر گفت:" کبودی در مچ پای شواینی مشهود است اما احتمال اینکه او را در دیدار شنبه شب در اختیار داشته باشیم وجود دارد." شواین اشتایگر به دلیل مصدومیت در دیدار هفته گذشته مقابل ماینتس دیدار دوستانه تیم ملی را از دست داد.

یوپ هاینکس در نشست خبری روز پنج شنبه خود پیرامون بازی مقابل شالکه گفت:" با توجه به شکست هفته گذشته شالکه مقابل گروترفورث آن ها با انگیزه ی بالایی به مونیخ خواهند آمد. شالکه تیم خوبی است و من این تیم را بسیار دوست دارم شکست هفته گذشته آن ها تنها به دلیل بدشانسی بود."

یوپ هاینکس در ادامه به شایعات اخیر پیرامون توافق بایرن با لواندوفسکی پرداخت و گفت:" من فکر نمی کنم این اخبار صحیح باشد آن ها رقیب ما هستند و بسادگی بازیکنان خود را در اختیارمان نخواهند گذاشت در ضمن ما اکنون سه مهاجم نوک در اختیار داریم که خرید مهاجمی دیگر با چنین مشخصاتی را تا حدودی محدود می کند."

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
فیلیپ لام: تبانی در حال آسیب زدن به وجهه فوتبال است

فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان اعلام کرده است رسوایی کنونی در ارتباط با فساد و تبانی که فوتبال اروپا را در بر گرفته است در حال آسیب زدن به وجهه بازی هاست.

این در حالی است که سیاستمداران آلمانی از سپ بلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال - فیفا - خواسته اند اقداماتی در این باره انجام دهد.
پلیس اروپا روز دوشنبه اعلام کرد بزرگترین حلقه شرط بندی را در تاریخ فوتبال کشف کرده است که شامل سیصد و هشتاد بازی حرفه ای می شود و در آن چهارصد و بیست و پنج داور،‌ بازیکن و دیگر مقامات فوتبالی دست داشته اند.
یوروپل هجده ماه در حال تحقیق درباره این پرونده بود و اعلام کرد رقابت های مقدماتی جام جهانی و رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بعلاوه لیگ اروپا و چندین بازی سطح بالای دیگر در لیگ اروپا تحت تأثیر این رسوایی قرار گرفته اند.
یوروپل معتقد است سندیکای جنایی که در سنگاپور قرار دارد با شبکه های جنایی در سراسر اروپا ارتباط برقرار کرد . پلیس اروپا افزود تبانی در بازی ها در پانزده کشور رخ داد و تاکنون پنجاه نفر نیز دستگیر شده اند.
فیلیپ لام گفت اعضای تیم ملی آلمان از حجم فساد و تبانی اعلام شده شوکه شده اند.
او گفت:« البته که این موضوع ما را شگفت زده کرد. »
ستاره تیم بایرن مونیخ افزود:« چیزی همانند این موضوع مطمئنا برای ورزش بسیار بد است.
همه هوادارانی که به ورزشگاه ها می روند خواهان این موضوع هستند که دو تیم هر چه در توان دارند برای پیروزی انجام دهند.»
یوروپل اعلام کرد تنها در آلمان باندهایی جنایی شانزده میلیون یورو - بیست و یک میلیون و هفتصد هزاردلار - برای تقلب در بازی ها هزینه کرده اند .
نمایندگان پارلمان آلمان از سپ بلاتر خواسته اند تا هر چه سریعتر در این باره اقدامات لازم را به عمل بیاورد.
ویولا وون کرامون یکی از نمایندگان پارلنان آلمان گفت:«ما از بلاتر می خواهیم در مبارزه با تقلب در بازی های کاری کند. فیفا باید به مبارزه برای مقابله با فساد و شرط بندی شدت بخشد.»
لوتار ماتئوس بازیکن سابق تیم ملی آلمان نیز گفت :« فوتبال در سراسر جهان بازی می شود و همواره برخی افراد وجود دارند که از این ورزش زیبا به صورت غیر قانونی بهره می برند.»
او گفت:« من هرگز با چنین چیزیهایی در ارتباط نبوده ام و همیشه به جنبه مثبت در فوتبال معتقدم.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، در سال های اخیر آلمان موضعی سخت در ارتباط با فساد در فوتبال در پیش گرفته است.
رابرت هویزر داور بوندسلیگا در سال دو هزار و پنج و پس از اذعان به تبانی در بازی زندانی شد و فدراسوین فوتبال آلمان مادم العمر او را محروم کرد

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
بایرن – شالکه؛ دربی سرخابی ژرمن‌ها

Bayern Schalke.png

تیم فوتبال بایرن در صورت کسب پیروزی در دربی «سرخابی‌ها» به رکورد ۱۷ برد در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۲ خواهد رسید.

پیکارهای هفته بیست و یکم لیگ فوتبال ژرمن‌ها فردا (شنبه) با 7 دیدار آغاز خواهد شد. در آخرین مصاف این تاریخ بایرن (51 امتیاز، رده نخست جدول) در خانه پذیرای رقیب دیرینه یعنی شالکه (29 امتیاز، رده ششم)‌ خواهد شد تا یک «دربی سرخابی دیگر» در تاریخ حیات دو باشگاه ثبت شود.

در بازی رفت فصل جاری سرخ‌پوشان توانستند 2 بر صفر در «ولتینز‌آره‌نا»‌ پیروز شود. «باوارایی‌ها» که در فصل 2013- 2012 تنها یک باخت (‌هفته نهم با نتیجه 2 بر یک از بایرلورکوزن) و 16 برد در کارنامه داشته، در صورت برد به رکورد 17 برد در فصل جاری خواهند رسید.

برنامه سایر مسابقات این تاریخ به شرح زیر است:

بورسیادورتموند – هامبورگ

بورسیامونشن‌گلادباخ – بایرلورکوزن

هانوفر – هوفن‌هایم

اشتوتگارت- وردربرمن

اینتراخت فرانکفورت – نورنبرگ

گرویتر فورت – ولفسبورگ

هم اکنون پس از مونیخی‌ها، بورسیادورتموند و بایرلورکوزن به ترتیب با 39 و 37 امتیاز ، در رده دوم و سوم جدول حضور دارند.

بالا