• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

با این حمایت چاره ای جز پیروزی نداشتیم

mohammadshamosi

کاربر ويژه
img_3668.jpg

مدیر فنی تیم فوتسال گیتی پسند گفت:پیروزی برابر تیم خوب پرسپولیس تهران کار آسانی نبود اما خوشحالم علاوه بر نتیجه، بازی خوبی هم انجام دادیم.
به گزارش واحد خبر باشگاه صنایع گیتی پسند، سید محمد ناظم الشریعه پس از پیروزی تیمش برابر پرسپولیس تهران اظهار داشت: تیم پرسپولیس از تیم های خوب لیگ است اما به بازیکنانم افتخار می کنم که این چنین برابر حریف ظاهر شدند، این پیروزی تقدیم هواداران است.
وی ادامه داد:با این پیروزی، قهرمانی در نیم فصل در دستان خودمان است و با پیروزی برابر علم و ادب قهرمان نیم فصل لیگ برتر فوتسال خواهیم شد، امیدوارم در ادامه فصل ضمن ارائه بازی بهتر بتوانیم نتایج بهتری را نیز کسب کنیم.
مدیر فنی تیم فوتسال گیتی پسند با بیان اینکه انتظاراتش از بازیکنان بیش از این می باشد، افزود:هنوز راه زیادی تا پایان فصل داریم و در این مدت باید بازیکنان عملکرد بهتری از خود بر جای گذارند، انتظار من از بازیکنان ایرانی تیمم بیش از این است و امیدوارم آنان این را درک کنند.
وی درباره بازیکنان برزیلی تیم نیز گفت: مورنو بازی زیبایی ارائه می دهد اما در فوتسال بازی زیبا مهم نیست، او باید در خدمت تیم باشد و همانند گل دوم تیم که بر روی کار تکنیکی همراه با گذشت وی بود بازی کند.
ناظم الشریعه ادامه داد:به دلیل فاصله ایجاد شده تا بازی پایانی نیم فصل به دنبال برگزاری اردویی تدارکاتی در دبی یا کیش هستیم تا بازیکنان را به اوج آمادگی برسانیم.
وی درباره برگزاری مراسم تجلیل از محمدرضا حیدریان نیز گفت:همه ایران از لحاظ فنی به بازی حیدریان شناخت دارند اما به نظر من جنبه اخلاقی حیدریان حتی از جنبه فنی وی بالاتر است و امیدوارم همه بازیکنان لیگ او را الگوی اخلاقی خودشان قرار دهند، از اینکه در اصفهان اینچنین از حیدریان تجلیل به عمل آمد خوشحالم.
بزن کف قشنگه رو :دست:

بالا