• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

با سایت دیگو لینک دونی بسازیم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سایت دیگو لینک دونی بسازیم :

روزهای اول آمدن وبلاگ فارسی، لینکدونی یا همان لینک‌باکس فرنگی، هنوز در سرویس‌بلاگ‌ها جایی نداشت؛ بعد از چندین ماه، داشتن یک لینکدونی نشانه‌ فعال و حرفه‌ای بودن وبلاگ بود، چرا؟ چون تنها راه داشتن یک لینکدونی، اضافه کردن کدهای پیچیده در قالب بود. با گسترش لینک‌باکس‌ها، که اغلب تبلیغاتی و برای افزایش بازدیدکنندگان بود، سرویس‌بلاگ‌ها لینکدونی (لینک باکس) را به امکانات خود اضافه کردند، که امکان نوشتن تیتر، و زیر تیر از مزیت‌های آن بود. لینکدونی‌ها از چند سال پیش تا حالا فرق چندانی نکرده‌اند. شما برای اضافه کردن یک لینک به لینکدونی وبلاگ‌تان باید وارد صفحه‌ی مدیریت خود در سرویس‌بلاگ بشوید و از آنجا تیتر، زیر تیتر و لینک را در بخش‌های مربوطه وارد و ارسال نمایید تا در وبلاگ‌تان قرار بگیرد.
با گسترش فن‌آوری‌های تحت وب و مخصوصا شبکه‌های اجتماعی «وب 2» در نت، شاهد ایجاد سایت‌هایی هستیم که به کمک آنها می‌توانیم در هر لحظه و در حال خواندن هر صفحه، یک لینک به لینکدونی خود اضافه کنیم، بدون این‌که نیاز باشد در سرویس‌بلاگ خود لاگین شویم و چندین فیلد را پر کنیم. یکی از بهترین سایت‌های ارائه‌ی خدمات لینکدونی دلیشز است، این سایت جزء اولین سایت‌ها در این زمینه است، گرچه در بیشتر سرویس‌دهندگان وب در ایران، ********** شد. در این نوشته، می‌توانید اطلاعاتی درباره‌ی یک جایگزین خوب و کاربردی‌تر به دست بیاورید.
دی‌گو (Diigo) سایتی است برای ایجاد یک مدیریت واحد بر روی لینک‌های شما. هنگام جستجو و وب‌گردی اگر خواستید صفحه‌ای را در وبلاگ‌تان معرفی کنید و یا حتی اگر خواستید لینکی را تنها برای مراجعه‌ی بعدی دم دست داشته باشید، به راحتی می‌توانید لینک را اضافه و یا ذخیره کنید. در دی‌گو می‌توانید قسمتی از متن یک خبر، نوشته‌ی وبلاگی یا مقاله را انتخاب کنید تا به عنوان زیرتیتر به همراه لینک در وبلاگ نمایش پیدا کند. اگر هم خواستید تیتر و زیرتیتر اختصاصی خودتان را بنویسید، می‌توانید قبل از ارسال به سایت دی‌گو آن را ویرایش کنید.
برویم سروقت ساخت یک لینکدونی با استفاده از امکانات سایت دی‌گو. اولین کار ثبت نام در این سایت است. به صفحه‌ی اصلی این سایت (http://www.diigo.com/) می‌رویم و روی لینک join diigo کلیک می‌کنیم تا صفحه‌ی ثبت نام باز شود. در این صفحه (http://www.diigo.com/sign-up) اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام را وارد می‌کنیم.
نام کاربری، نام و نام خانوادگی، پسورد و تکرار پسورد، ایمیل و همچنین کد امنیتی، از مهمترین گزینه‌های این صفحه است. بر روی گزینه‌ی پایین فرم (continue) کلیک می‌کنیم. در مرحله بعد اطلاعات کامل‌تری ازمان خواسته می‌شود که می‌توانیم جواب ندهیم و وقتی دیگر این فرم را تکمیل کنیم. اگر خواستیم گزینه‌های مورد نظر را پر می‌کنیم وگرنه گزینه‌ی Skip در انتهای فرم‌ها را کلیک می‌کنیم. در مرحله‌ی بعدی پسورد ایمیل خواسته می‌شود تا برای دوستان‌مان دعوت نامه دی‌گو بفرستیم تا آنها نیز به دی‌گو بپیوندند.
پس از کلیک روی لینک فعال‌سازی در ایمیلی که دیگو برایمان فرستاده، ثبت‌ناممان کامل می‌شود.
اولین بار که وارد مدیریت خود می‌شویم، این صفحه را می‌بینیم که ما را به صفحه‌ی دریافت ابزارک‌های دی‌گو هدایت می‌کند. روی گزینه‌ی Set Up the Diigole کلیک می‌کنیم ببینیم چه خبر است،‌ برای اینکه بتوانیم از دی‌گو استفاده کنیم نیاز به ابزارک‌های رابط بین سایت دی‌گو و مرورگرهای وب مثل IE و Firefox و Chrome و دیگر مروگرها داریم.
با اضافه کردن کدها می‌توانیم دی‌گو را همیشه همراه داشته باشیم. برای مرورگر اینترنت اکسپلورر کافی است روی گزینه‌ی آبی‌رنگ مخصوص این مرورگر کلیک راست کرده و مطابق تصویر زیر گزینه‌ی add to favurite را انتخاب کنید. و برای مرورگر Firefox و Chrome کافی است قسمت مخصوص هر کدام از مرورگرها را کلیک کنیم، کلیک را نگه داریم و به روی منوی مخصوص لینک به سایت‌ها در مرورگر خود بکشیم و رها کنیم (دراگ کنیم) مانند تصویر زیر.
راه دیگر ایجاد ارتباط بین سایت دی‌گو و مرورگرتان، نصب Diigo Toolbar است.
مرورگرمان حالا مجهز به یک سیستم خوب و سریع برای رساندن لینک به سایت دیگو است. وقتش است که یک خروجی لینکدونی نیز تعریف کنیم. به مدیریت‌مان در سایت برمی‌گردیم و در قسمت my diigo tools گزینه‌ی چهارم یعنی Enhanced linkrol را انتخاب و کلیک می‌کنیم.
گزینه‌ای اول می‌گوید که آیا می‌خواهیم آیکون دی‌گو در لینکدونی‌مان نمایش دادهه شود یا نه. می‌توانیم بگوییم نه.
قسمت بعدی، کادری است که نام لینکدونی‌‌مان در آن نوشته می‌شود. می‌تواند خالی باشد. یا چند کلمه که مورد نظرمان است برای نام لینکدونی‌تان بنویسیم. این قسمت بعدا هم قابل تغییر است.
اگر در قسمت show تیک را برداریم فقط تیتر لینک‌ها نمایش داده می‌شود و توضیحات آن مخفی می‌شود. این برای مواقعی خوبی است که لینکدونی خیلی طولانی شده. می‌توانیم با این قابلیت لینکدونی جمع و جورتری داشته باشیم. ولی البته در این صورت از داشتن توضیحات جالب و زیرتیتر زیرکانه محروم می‌شویم.
قسمت بعدی تعداد لینک‌های نمایش داده شده را نشان می‌دهد که قابل تغییر است.
قسمت بعد از آن نیز شکل و شمایل لینکدونی‌مان را مشخص می‌کند. که در چند حالت از پیش تعریف شده. می‌توانیم به سلیقه خودمان آن را تغییر دهیم.
در مرحله‌ی نهایی روی گزینه‌ی create scrip کلیک می‌نمایم تا جعبه‌ی کدی باز شود. این کد لینکدونی ماست.
هر جای قالب وبلاگ‌مان که این کد را بگذاریم لینکدونی‌مان همان‌جا نمایش داده می‌شود. برای این کار در سرویس‌بلاگ‌های فارسی پرشن‌بلاگ، بلاگفا، پارسی‌بلاگ و مهین‌بلاگ و بلاگ‌اسکای به قسمت قالب و کد قالب وبلاگمان می‌رویم و در قسمت مورد نظرمان این کد را کپی می‌کنیم. قالب را ذخیره می‌کنیم و حالا لینکدونی مرتب و تمیزی داریم که می‌توانیم لینک‌های‌مان را به صورت نامحدود، دارای قابلیت ویرایش، انتخاب تیتر و زیرتیتر نامحدود در وبلاگمان قرار دهیم. و آن هم با قابلیت انعطاف با استفاده از تنظیمات مدیریت‌مان در دی‌گو.
برای کاربران وردپرس و بلاگر بهترین راه این است که یک ابزارک اچ تی‌ ام ال بسازند و کدی که از سایت دیگو دریافت کرده‌اند را داخل ابزارک کپی و تغییرات قالب را ذخیره کنند.
خب حالا که لینکدونی در وبلاگ‌مان قرار گرفت، چگونه یک لینک را به دی‌گو بفرستیم تا در وبلاگمان نمایش داده شود؟
وقتی صفحه‌ای که می‌خواهیم به آن لینک بدهیم باز است، روی دی‌گولِت کلیک می‌کنیم تا منوی کوچکی باز شود. نام کاربری و رمز عبورمان را وارد کرده و لاگین می‌شویم. روی گزینه‌ی بوک‌مارک کلیک کرده و صفحه‌ی بوک‌مارک باز می‌شود. در اینجا آدرس صفحه‌،‌ تیتر صفحه‌ که در منوی آبی رنگ بالای مرورگر می‌خوانیم به صورت خودکار وارد شده و دیگر نیاز نیست آدرس و تیتر را وارد کنیم. البته می‌توانیم تیتر را به دلخواه خودمان تغییر دهیم. با تغییر تیترها و نوشتن یک زیرتیتر زیبا می‌توانیم این لینک را جذاب کنیم. هم‌چنین می‌توانیم یک توضیح و یا زیرتیتر به لینک‌مان اضافه کنیم. در واقع در مورد لینکی که در وبلاگ‌مان گذاشتیم توضیح مختصری می‌دهیم.
یکی از ویژگی‌های دی‌گو این است که وقتی در سایت دی‌گو آن‌لاین هستیم، وقتی قسمتی از متن یک صفحه را انتخاب کنیم، و بعد دی‌گولِت را کلیک کنیم، در قسمت «بوک» متن انتخاب شده به صورت اتوماتیک، قرار می‌گیرد. در واقع قسمتی از متن صفحه که اهمیت ویژه‌ای دارد می‌تواند زیر تیتر و یا توضیحی بر تیتر و لینک ما بر این صفحه باشد،‌ از این رو اهمیت ویژه‌ای در لینک به خبرها و یادداشت‌ها دارد.
در دی‌گولت، با تیک زدن گزینه‌ی private، لینک ارسالی تنها برای خودمان نمایش داده می‌شود. و با تیک زدن unread لینک به صورت خوانده نشده در صفحه ی اول مدیریت‌مان می‌آید.
اگر در دی‌گو تگ و لیست تعریف کرده باشیم می‌توانیم از آن نیز استفاده خوبی ببریم. تگ‌بندی لینک‌ها باعث منظم شدن لینک‌ها و لینکدونی‌مان می‌شود. مخصوصا اگر تعداد زیادی لینک را به لینکدونی خود وارد کنیم. از طرفی شاید بخواهیم چندین لیست داشته باشیم که هر کدام قابلیتی داشته باشند. مثلاً یکی از امکانات دی‌گو خصوصی کردن لینک‌های اضافه شده به حساب کاربری‌مان در دی‌گو است. یعنی فقط خودمان و یا تنها دوستان‌مان می‌توانند لینک‌ها را ببینند. می‌توانیم یک لیست جدید بسازیم و لینک‌های خصوصی را به آن لیست نسبت بدهیم. برای این کار کافی است در دی گولت، منوی بوک‌مارک، آخرین فیلد را که بعد از تعریف چند لیست، لیست‌ها به صورت آبشاری باز می‌شوند، یکی از لیست‌های تعریف شده را انتخاب کنیم. به این صورت می‌توانید لینک‌ها را در چند لیست دسته‌بندی و مرتب کنیم.
بعد از پر کردن فیلدهای دی‌گولِت روی گزینه‌ی save bookmark کلیک می‌کنیم تا این ابزارک بعد از اتصال به سایت دی‌گو، لینک مورد نظر ما را ذخیره کند.
داشتن یک لینکدونی به روز، سریع‌، مرتب،‌ قابل انعطاف و مفید در وبلاگ‌هایتان به همین سادگی است.

منبع : shomaha.ir
 

پیوست ها

  • 98892228967609682473.jpg
    98892228967609682473.jpg
    165.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا