تحقيقات جديد نشان داده است كه عصاره كدو حلوايي ميتواند جايگزين تزريق روزانه انسولين در بيماران مبتلا به ديابت نوع اول و يا موجب كاهش دفعات تزريق انسولين در اين بيماران شود.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، انسولين معمولا توسط پانكراس توليد ميشود تا از قند خون براي تغذيه سلولهاي بدن استفاده كند.
به گفته محققان؛ عصاره اين نوع سبزي به سلولهاي آسيب ديده پانكراس كه مسوول توليد انسولين هستند كمك ميكند كه دوباره توليد شوند و انسولين بيشتري بسازند.
نتيجه اين تحقيقات در مجله علم تغذيه و كشاورزي به چاپ رسيده است.
تائوشيا سرپرست اين گروه از محققان از دانشگاه چانيا نورمال در شانكهاي چين در اين باره گفت: اگرچه تزريق انسولين براي بيماران مبتلا به ديابت نوع اول هميشه ضروري خواهد بود اما مصرف عصاره كدو حلوايي به ميزان قابل ملاحظهاي مقدار مصرف انسولين مورد نياز را كاهش ميدهد.
آمارها نشان ميدهد كه در حال حاضر در آمريكا حدود 8/20 ميليون نفر به ديابت نوع اول و دوم مبتلا هستند.
همچنين از هر 5 نفر بالاي 60 سال يك نفر به ديابت مبتلا است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، انسولين معمولا توسط پانكراس توليد ميشود تا از قند خون براي تغذيه سلولهاي بدن استفاده كند.
به گفته محققان؛ عصاره اين نوع سبزي به سلولهاي آسيب ديده پانكراس كه مسوول توليد انسولين هستند كمك ميكند كه دوباره توليد شوند و انسولين بيشتري بسازند.
نتيجه اين تحقيقات در مجله علم تغذيه و كشاورزي به چاپ رسيده است.
تائوشيا سرپرست اين گروه از محققان از دانشگاه چانيا نورمال در شانكهاي چين در اين باره گفت: اگرچه تزريق انسولين براي بيماران مبتلا به ديابت نوع اول هميشه ضروري خواهد بود اما مصرف عصاره كدو حلوايي به ميزان قابل ملاحظهاي مقدار مصرف انسولين مورد نياز را كاهش ميدهد.
آمارها نشان ميدهد كه در حال حاضر در آمريكا حدود 8/20 ميليون نفر به ديابت نوع اول و دوم مبتلا هستند.
همچنين از هر 5 نفر بالاي 60 سال يك نفر به ديابت مبتلا است.