• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

..:: بحث درمورد سایت و وبمستری ::..

gorg nama

متخصص بخش
در این تاتیپکت در مورد وبسایت های چگونگی ایجاد چگونگی فعالیت و مطالب گذاری و نوع کار ومبستر ها بحث میکنیم تا سایتی خوب و ومبستری عالی شویم.

gorg nama

متخصص بخش
پاسخ : ..:: بحث درمورد سایت و ومبستری ::..

خب بهتره که بگیم اولین و مهمترین اصل درروژه ایجاد سایت هاست و دامنه میباشد که ما برای اینکه سرعت و کیفیت سایتمون بالا بره باید یه هاست خوب داشته باشیم البته لاز م به ذکر است که بگم هاست واسه سایت های جدید اکثرا استفاده میشه و سایت هایی که بازدیدشون زیاد بشه میرن رو سرور اختصاصی ولی به هر حال بحث قعلی ما در مورد هاستینگ و دامنه هستش برای انتخاب هاست نباید به پول زیاد توجه کرد چون مسلمه کسی هاست ارزون میده که خدمات هاستینگ ضعیفه وو با مشکل رو به رو میشه درضمن باید لاز مبه ذکر بود که برای خرید هاست حتما از هاستینگ های معتبر و معروف استفاده شود,قدیمی بودن هاستینگ دلیل بر کیفیت نیست شما باید هاستینگی را انتخاب کنید که معروق باشه کاربرانشون ازشون راضیت کافی داشته باشن و اصل هایی که برای خرید هاست مناسب هستش اینا هستن:

سرعت-کیفیت-آپتایم-امنیت-بک آب گیری منظم و... که اینارو میتونین هم از پشتیبانی هاستینگ و هم کاربارنی که روی این هاستینگ هاست دارن ممیتونین بپرسین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

یک راه خوب برای شناسایی و حدس میزان کیفیت شرکت ارائه دهنده هاست توجه به لیست مشتریان اون شرکت هست که معمولا در صفحه ی اول شرکت های هاستینگ ارائه میشه.
راه دیگر بررسی میزان حضور پشتیبانی آنلاین و نحوه ی پاسخ گویی وی از طریق تیکت و یا ارتباط زنده داخل سایت هست.
همونطوری که قیمت های پایین یک شرکت هاست و سرور دهی نمیتونه ملاک کیفیت اون باشه بلکه قیمت های بالا هم ملاکی بر بالا بودن کیفیت یک شرکت میزبانی نخواهد بود.
تعداد بیشمار از شرکا های میزبانی رو خود من میشناسم که با وجود قیمت های بالا ولی پشتیبانی خوبی رو ارائه نمیدهند و یا شرکت هایی که با وجود قیمت های پایینشون کیفیت و پشتیبابی خوبی رو دارند و بالاعکس.
همونطور که مهدی عزیز گفت سابقه فعالیت هم نمیتونه ملاکی برای بالا بودن کیفیت سرویس های یک شرکت هاستینگ دهی باشه ولی این موضوع در قابل اطمینان بودن یک شرکت هاستینگ دهی بسیار مهم هست که باید توجه داشته باشید. چه زیادند شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی که بعد از مدت کمی که از راه اندازیشون میگذره به یک باره محو میشند!
همینطور سابقه ی فعالیت طولانی مدت نقش مستقیم بر امنیت بالای یک هاست داره! سابقه ی طولانی مساویست با تجربه ی بالاتر مسئولین یک شرکت میزبانی در امور مختلف.
موارد جزئی دیگری رو هم میشه نام برد:
مثل ثبت شرکتی بودن یک شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی.
ارائه شماره تماس جهت ارتباط و درخواست پشتیبانی.
رتبه ی الکسای خوب
و ...

---

در رابطه با دامین موضوع بسیار مهم فقط میتونه توجه به رتبه و سابقه ی فعالیت یک شرکت ارائه دهنده خدمات دامین باشه.
در رابطه با دامین های دات آی ار و ... توجه به این مسئله مهم هست که شرکت نمایندگی اخذ دامین به عنوان واسطه اقدام به خرید دامین برای شما بکنه و امکانات مدیریت دامین مانند تغییر DNS ها و ... از طریق ابزاری که در اختیار شما قرار داده میشه وجود داشته باشه. بسیار دیدم شرکت هایی رو که به دلیل عدم تخصص و دانش کافی توانایی ارائه چنین امکاناتی رو ندارند و بعد از گرفتن دامین توسط این شرکت ها باید برای هرگونه اعمال مدیریت مانند تغییر دی ان اس ها با ایجاد تیکت و درخواست اقدام کنید!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

با تشکر از آقا علی من چند نکته رو هم به دامنه اضافه کنم
ما دو نوع دامنه داریم
یکی دامنه بین المللی و دیگری دامنه ملی
دامنه های بین المللی رو بیشتر شرکت های هاستینگ و دامنه ثبت می کنن ولی دامنه های ملی مثل .ir رو نمایندگی های nic.ir ثبت می کنن که از معتبر ترین آن ها برتیناست.
در مورد انتخاب دامنه باید چند نکته در در نظر داشت:
1-سعی کنید دامین یا همان دامنه تا ممکن است کوتاه باشه.
2-از کلمات و اسمای استفاده کنید که وقتی کاربر اونو ببینه بتونه بعدا اون رو به خاطر بیاره.
3-تا جای امکان برای مخفف کردن کلمات یا نام شرکت از سه حرف بیشتر نشود.
4-از املای صحیح کلمات استفاده کنید

آخرین ویرایش:

gorg nama

متخصص بخش

با تشکر از آقا علی من چند نکته رو هم به دامنه اضافه کنم
ما دو نوع دامنه داریم
یکی دامنه بین المللی و دیگری دامنه ملی
دامنه های بین المللی رو بیشتر شرکت های هاستینگ و دامنه ثبت می کنن ولی دامنه های ملی مثل .ir رو نمایندگی های nic.ir ثبت می کنن که از معتبر ترین آن ها برتیناست.
در مورد انتخاب دامنه باید چند نکته در در نظر داشت:
1-سعی کنید دامین یا همان دامنه تا ممکن است کوتاه باشه.
2-از کلمات و اسمای استفاده کنید که وقتی کاربر اونو ببینه بتونه بعدا اون رو به خاطر بیاره.
3-تا جای امکان برای نخفف کردن کلمات یا نام شرکت از سه حرف بیشتر نشود.
4-از املای صحیح کلمات استفاده کنید

امین جان من با مور داول شما کاملا مخالف هستم هرگز این ملاک نیمشه که اگر یه سایت دامینش کوتاه باشه راحت تر پیشرفت میکنه اصلا برای مثال همین الان دامنه های وجود دارد که فکر نکنم کوچکتر از اون هم باشه برای مثال
dc.ir یا it.ir که هر دو معنی دار هستن ولی دامنه به این کوچکی هم مورد دارد هستش دامنه طولانی اگر محتوای مشخصی داشت هباشه به راحتی پیشرغت میکنه برای مثال : vatandownload.com درسته این دامنه از 13 کاراکتر تعریف شده ولی پیشرفتش از دامنه ی dc.ir خیلی بهتر خواهد بود نه به خاطر پسوند بین المللیش بلکه به خاطر محتوای آدرس

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

در این مورد من گفتم تا حد امکان کوتاه باشه
سایت هایی مثل میهن دانلود و وطن دانلود چون از او هدفشون این بوده و خد کلمه دانلود طولانی هست و نمیشه کاریش کرد.
من منظورم این سایت ها نبود
مثلا سایت هایی هستن به این شکل:
example-example1.com
یا حتی بیشتر
مقصود من این گونه سایت ها بود

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
یکی از مهمترین موضوع هایی که یک وبمستر قبل از راه اندازی وب سایت باید در مورد آن خیلی خوب فکر کند، انتخاب هدف وب سایت در آینده هستش.
این که از سایت خود چه انتظاری داره ؟ می خواد بعد از 2 ماه به چه تعداد برسد ؟ در 1 سال و سایر زمان ها
و این که بدون برنامه سایت رو شروع نکنه
وقتی که هدف مشخص شد، هر روز برای رسیدن به هدف بیشتر تلاش میشه ولی وقتی که سایت بدون هیچ هدفی راه اندازی شد هر روز دلسرد خواهد شد و از راه اندازی وبسایت پشیمان

بالا