:فکر:
ok
..::زمستان است ! ولی با شما بهاری جاودانه دارم::..
تبسم سبز خدا ملیکای عزیزم
تبلور عینی اخلاص خانومی عزیزم
شایسته ترین شریف آقا هوشنگ عزیزم
تسلا بخش وجود الیزای عزیزم
بزرگ مرد ایران انجمن مهدی عزیزم
تجلی گر هستی سنجاقی عزیزم
000،NANI
حمید،بلید،کامی،یوسف
:بغل:
________
341 تا آخر عمر
جمله ی اول ! دلیلی بر محتوای امضاست و ارادت خاصی که به این عزیزان دارم ! البته همه عزیز هستند ولی این افراد دوستیشون منحصر به این جمع نیست !
تبسم سبز خدا :در یکی از اشعار یغما گلرویی این واژه رو برای اولین بار خوندم ! خیلی قشنگ بود و همیشه دلم میخواست به یکی که واقعا اینجوری باشه نسبتش بدم ... برای همین وقتی شخصیت شوخ ملیکا و پاکی و صداقتی که توی حرف زدنش هست رو دیدم گفتم خودشه یافتم ! ملیکا برام "تبسم سبز خدایی" که میپرستم ! میگن خدا گاهی با بنده هاش بهت لبخند میزنه !
تبلور عینی اخلاص:دکتر شریعتی در کتابی واژه ی سنگین خواهر رو با "تبلور عینی اخلاص" خطاب میکنه ... من با توجه به اخلاصی که توی خانومی عزیز دیدم و ایشون رو مثل خواهرم میدونم این واژه رو به ایشون نسبت دادم !
شایسته ترین شریف: در کتاب "یک مرد" نوشته ی اوریانا فالاچی همون مرد:نیش: از شخصی که روش تاثیر زیادی داشته رو با واژه ی "شایسته ترین شریف" یاد میکنه ... من هم بنا به دو عادت خوبی که از آقا هوشنگ به یادگار گرفتم این مورد رو به ایشون نسبت دادم...
تسلا بخش وجود: جبران خلیل جبران (بی تعصب ترین مرد تاریخ از نظر من) در اغلب کتاب هاش متن هایی رو برای شخص مبهوم و ارزشمندی که هنوز شخصیت بزرگش رو خوب درک نکرده مینویسه و اون رو "تسلا بخش وجود" خطاب میکنه چون بهش آرامش میداده... من این رو به الیزا خانوم عزیز نسبت دادم چون صحبت با ایشون آرامش و تسلای خاصی رو توی من ایجاد میکنه ...
بزرگ مرد ایران انجمن: بزرگ مرد اسمی هست که به ویلیام والاس در فیلم شجاع دل نسبت میدن ! من عاشق شخصیت این مرد آزادی خواهم ! و داش مهدی هم برای من یه چنین حالتی داره ! هم داداش خودمه و هم عاشقانه عقاید و روحیاتش رو دوست دارم...
تجلی گر هستی: در اساطیر یونان/روم باستان آفرودیت الهه ی عشق و زیبایی هست از این رو دیگران اون رو "تجلی گر هستی" میدونند ... روحیه ی ویژه ی آیدا خانوم ...سلیقه ی خوبشون در انتخاب شعر و تجلی که به انجمن میدن باعث شد من این رو برای ایشون در نظر بگیرم و...
بقیه ی افرادی که توی امضام هستن هر کدوم شخصیت ویژه ای دارن که من هنوز توی کتاب یا فیلمی صفت مناسبی پیدا نکردم که نسبت بدم وگر نه حتما اضافه میکردم...
341 تا آخر عمر
اگه تو فروم های انیمه ای بوده باشید (علیرضا و آبجیم مثلا) بدون شک اسم ناصر رو شنیدید !کاربری که با نام کاربری
NARUTO_341 در بهشت انیمه فعالیت کرد ....ناصر نوروز عمرش رو داد به شما و از بهترین دوستان من بود که نزدیک هشت ماه باهم فعالیت کردیم ... اینم بخش لاتغییر امضام هست که بدونه همیشه به یادمش:دوست: