• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بحث در ارتباط با امضای عزیزان انجمن

rahnama

پدر ایران انجمن
در این تایپیک بر روی امضای عزیزان انجمن بحث و گفتگو خواهیم کرد . و در سهائی را که از آن می آموزیم.

به هیچ وجه خدانخواسته منظور نفی امضای شخص نیست و فقط گرفتن درس.
همه می توانند شرکت کنند.
نیازی به یاد آوری های بعدی نیست

ضمنا هر عزیزی می تواند در مورد امضای خودش هم نظر بدهد.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
اول امضای زیبای نانی جان:

امضای نانی جان
زندگی دو رنگ بیشتر نداره یا سفیده یا سیاه ، چون خودت زندگیتو میسازی رنگشم خودت میسازی ،
وقتی زندگی قشنگه یعنی سفیده اما وقتی زشت میشه سیاه میشه ،
الان سالهاست که زندگی زشته !!!!!!!

--------
چون خودت زندگیتو میسازی - الان سالهاست که زندگی زشته
نانی جان کاش در این ساختن تجدید نظر کنی.

:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
امضای محمد آقای : گل: انجمن

باز محرم آمد و اشك هايش براي حسين
باز محرم آمد و ناله هايش براي زينب
باز محرم آمد و دلتنگي هايش براي رقيه
باز محرم آمد و دل شكستگي هايش براي عباس
----------------------------------------------------------
شهادت مظلومانه امام حسین تسلیت باد

با توجه به ایام محرم واقعا امضای زیبائی است.

rahnama

پدر ایران انجمن
این هم امضای من :

آموزش فرهنگ رانندگی

اولی را زمانی هم که در اداره شاغل بودم بالا سرم می زدم
دومی : چیزی که با تمام وجود حس کردم و آسایش و آرامش را به دست آورده ام. مثالش اینکه در این سن پابه پای شما هستم و اگر آرامش را نداشتم فرصت یک لحظه بودن را هم پیدا نمی کردم
و اما سوم : هدف با توجه به تجربه فقط خدمت

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
با نهایت تشکر از پارسا جان که همیشه نسبت به من محبت داشته اند:

هدفتان را مشخص کنید و بنو یسید و ایمان و باور داشته باشید به آن می رسید.
دیوارهای ذهنی را فرو بریزید

(نمی توانم و نمی شود را از فرهنگ لغاتتان حذف کنید)

به حدی گویا است که نیازی به توضیح ندارد.
فقط : عمل
نتیجه : آسایش و آرامش
مبلغ پرداختی : رایگان و فقط همت

Nani

کاربر ويژه
اول امضای زیبای نانی جان:

امضای نانی جان
زندگی دو رنگ بیشتر نداره یا سفیده یا سیاه ، چون خودت زندگیتو میسازی رنگشم خودت میسازی ،

--------
چون خودت زندگیتو میسازی - الان سالهاست که زندگی زشته
نانی جان کاش در این ساختن تجدید نظر کنی.

سلام

ممنون که گفتید ، چشم حتما" انشاالله در اولین فرصت یه تجدید نظری میکنم .

jik jik

New member
کی گفته سیاه زشته یا سفید زیباست مواظب باش کودوم رو میتونی حذف کنی هیچ کدوم؟ برو چشماتو بشور بعد برا رنگا به این قشنگی صفت بزار

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
من خودم بعضی وقتا زود عصبانی میشم این امضام برای اونه که همیشه یادم باشه بتونم کنترل کنم البته خیلی بهتر شدم ها:نیش:

kami

کاربر ويژه
امضاء من خیلی خوب و ابتکارانه است و آدم رو به فکر می اندازه
-----------------------------------------------------------------------------
امضاء کیوب هم خوبه ولی یه خورده ساده است
پیروز خواهید شد اگر به علاقه مندی خویش بها دهید!

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی

رندگي از نظر من بي نهايت رنگ داره . هيچ رنگي زشت نيست همه رنگ ها زيبان . همه در كنار هم زيبان.زندگي سالهاست كه رنگا و رنگ و ما با عينك دودي نگاش مي كنيم برا همين تك رنگ مي بينيمش .

خدايا با همه بزرگيت در قلب كوچيك من جاي داري
خدا تو همه وجودم هستي نه تنها قلبم اما مركز تپشت قلبمه

هدفتان را مشخص کنید و بنو یسید و ایمان و باور داشته باشید به آن می رسید.
دیوارهای ذهنی را فرو بریزید

(نمی توانم و نمی شود را از فرهنگ لغاتتان حذف کنید)

دقيقا اين جمله در دو هفته گذشته كه با مشكل بزرگي مواجه بودم خيلي بهم اميد داد . زيبا و درست . تكراري نيست و قسمتي كه مي گه ديوارهاي ذهني را فرو بريزيد را خيلي دوست دارم ( البته يه جورايي هم مي برتم تو يه محيط مجازي مثل يه بازي رايانه اي :نیش:)

یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشهایت آرزو کن

سعي مي كنم آرزوهام بزرگ باشه تا بخوام براشون تلاش كنم نه براي آرزوهايي كه انقدر كوچيكن كه هيچ تلاشي نمي خوان . اما خوب يه جورايي نكته مي گيرم ازش كه اگر به هدف و آرزويي نرسيدي حقت چون تلاش نكردي پس به دنيا گله نكن

:بغل:يه دوسته واقعي و بي نظير >> eliza:بغل:
:دوست:يه مرد واقعي >>..::آبی دل::..:دوست:

جمله هاي اول كه شعار انجمن به چهار زبان زنده دنيا
اليزا دوست گلمه و چون مي گن اگر كسي دوست داري با صدا بلند بگو منم گفتم . البته دوستاي گليم تو انجمن دارم شرمنده تو امضام جا نمي شن
آبي دل هم كه براي سبك ادبي كه داره شيفتم . فك فاميلمون و يه مرد واقعي . ايشون به احترام من امضا عوض كرد منم كه كم نميارم ديگه تو رفاقت و اين حرفا :نیش:

(البته خداي نكرده دليل بر انحصار طلبي افراد نشه همه دوستيم همه عزيزان محترم ،‌گل و دوست داشتني هستند )​

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
من همین یک نفس از جرعه جانم باقیست***آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش

صرف شده :نیش: اين كه گفتم صرف شده را جدي گفتما گاهي برا بعضي مسائل انجمن انقدر به ادمين مي گيريدم كه فكر كنم جام تو اون لحظه كلا تهي مي شد :نیش: مثلا انتخاب رنگ هاي كاربري و ....

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم!

دروغ چرا احساس كردم روي سخن اين امضا با منه :نیش: اما كلا هم رو من تاثير داشت يه وقتا تب داشتم به مهتاببد مي گفتم البته نه از اون بدها ها يه كوچولو دلگيرانه باهاشون حرف ميزدم اما خوب اين جمله را ديدم تاثير داشت روم . تازه يه دوست محترمي هم اخيرا تب داشتن همش به منه مهتاب بد مي گفتن من فكر مي كردم نه شايد اشكال از منه بعد ديدم نه بابا تب داره به مهتاب بد مي گه:نیش:
ولي از شوخي هم كه بگذريم ( البته اينها كه گفتم كاملا جدي بود ) راست مي گه تو رو به خدا اگه تب داريم به مهتاب بد نگيم . روي سخنم با خودمم هست ها

rahnama

پدر ایران انجمن

:بغل:يه دوسته واقعي و بي نظير >> eliza:بغل:
:دوست:يه مرد واقعي >>..::آبی دل::..:دوست:​

این هم امضای ملیکای عزیز. با تائید الیزا جان و محمد جان به این صفت های خوب:
در این انجمن همه دوستان واقعی هستند.علت : دلتنگی همگی برای آیدا :گل: و محمد:گل:
دوم : تمام مردان این انجمن مردان واقعی هستند و ما مرد کاذب در این انجمن نداریم.

:گل:​

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
من تا پست نزنم امضاي جديدم بالا نمياد . مطابق نظر آقا هوشنگ و محض تنوع امضا را عوض كردم . نظر بديد

rahnama

پدر ایران انجمن
امضای جدید ملیکای :گل:

آزادم از هر قفس ذهني و روحي
در اوج آزادي دوست دارم و دوست داشته مي شوم

این همان شکستن دیوار ذهنی است که من شخصا از این جمله درس بزرگی گرفتم.
ضمن تائید توضیح ملیکای :گل: , این امضا برایم درس بزرگی است.
ملیکای عزیز موفق هستی , موفقتر باشی , که هستی

rahnama

پدر ایران انجمن
امضای مریم :گل:
چه تنگنای سختی است! یک انسان یا باید بماند یا باید برود . و این هر دو ،

اکنون برایم از معنی تهی شده است . ودریغ که راه سومی هم نیست !
-------------
راه سوم : بمانیم و از لحظه به لحظه زندگی لذت ببریم و به حکمت خدا بیشتر فکر کنیم.
این دو حالت دیوار ذهنی است که باید شکسته شود . خرد شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
امضای آقا مسعود :گل:

-----------------------​

بر روی کلمه وبلاک کلیک کنیدوبلاک ایشان را می بینید. مطالب بسیار زیبا در مورد محرم . نرم افزارهای مذهبی . متناسب برای ایام ماه مبارک. موفقتر باشی مسعود جان.

maksemos

متخصص بخش خودرو
اینم امضای منه
چون تواین انجمن به این افراد علاقه دارم واسه همین گذاشتم تو امضام که همیشه به یادشون باشم.

..::آبی دل::..

متخصص بخش
:فکر:

ok
..::زمستان است ! ولی با شما بهاری جاودانه دارم::..

تبسم سبز خدا ملیکای عزیزم
تبلور عینی اخلاص خانومی عزیزم
شایسته ترین شریف آقا هوشنگ عزیزم
تسلا بخش وجود الیزای عزیزم
بزرگ مرد ایران انجمن مهدی عزیزم
تجلی گر هستی سنجاقی عزیزم
000،NANI
حمید،بلید،کامی،یوسف

:بغل:
________
341 تا آخر عمر

جمله ی اول ! دلیلی بر محتوای امضاست و ارادت خاصی که به این عزیزان دارم ! البته همه عزیز هستند ولی این افراد دوستیشون منحصر به این جمع نیست !

تبسم سبز خدا :
در یکی از اشعار یغما گلرویی این واژه رو برای اولین بار خوندم ! خیلی قشنگ بود و همیشه دلم میخواست به یکی که واقعا اینجوری باشه نسبتش بدم ... برای همین وقتی شخصیت شوخ ملیکا و پاکی و صداقتی که توی حرف زدنش هست رو دیدم گفتم خودشه یافتم ! ملیکا برام "تبسم سبز خدایی" که میپرستم ! میگن خدا گاهی با بنده هاش بهت لبخند میزنه !

تبلور عینی اخلاص:دکتر شریعتی در کتابی واژه ی سنگین خواهر رو با "تبلور عینی اخلاص" خطاب میکنه ... من با توجه به اخلاصی که توی خانومی عزیز دیدم و ایشون رو مثل خواهرم میدونم این واژه رو به ایشون نسبت دادم !

شایسته ترین شریف:
در کتاب "یک مرد" نوشته ی اوریانا فالاچی همون مرد:نیش: از شخصی که روش تاثیر زیادی داشته رو با واژه ی "شایسته ترین شریف" یاد میکنه ... من هم بنا به دو عادت خوبی که از آقا هوشنگ به یادگار گرفتم این مورد رو به ایشون نسبت دادم...

تسلا بخش وجود: جبران خلیل جبران (بی تعصب ترین مرد تاریخ از نظر من) در اغلب کتاب هاش متن هایی رو برای شخص مبهوم و ارزشمندی که هنوز شخصیت بزرگش رو خوب درک نکرده مینویسه و اون رو "تسلا بخش وجود" خطاب میکنه چون بهش آرامش میداده... من این رو به الیزا خانوم عزیز نسبت دادم چون صحبت با ایشون آرامش و تسلای خاصی رو توی من ایجاد میکنه ...

بزرگ مرد ایران انجمن: بزرگ مرد اسمی هست که به ویلیام والاس در فیلم شجاع دل نسبت میدن ! من عاشق شخصیت این مرد آزادی خواهم ! و داش مهدی هم برای من یه چنین حالتی داره ! هم داداش خودمه و هم عاشقانه عقاید و روحیاتش رو دوست دارم...

تجلی گر هستی: در اساطیر یونان/روم باستان آفرودیت الهه ی عشق و زیبایی هست از این رو دیگران اون رو "تجلی گر هستی" میدونند ... روحیه ی ویژه ی آیدا خانوم ...سلیقه ی خوبشون در انتخاب شعر و تجلی که به انجمن میدن باعث شد من این رو برای ایشون در نظر بگیرم و...

بقیه ی افرادی که توی امضام هستن هر کدوم شخصیت ویژه ای دارن که من هنوز توی کتاب یا فیلمی صفت مناسبی پیدا نکردم که نسبت بدم وگر نه حتما اضافه میکردم...

341 تا آخر عمر

اگه تو فروم های انیمه ای بوده باشید (علیرضا و آبجیم مثلا) بدون شک اسم ناصر رو شنیدید !کاربری که با نام کاربری NARUTO_341 در بهشت انیمه فعالیت کرد ....ناصر نوروز عمرش رو داد به شما و از بهترین دوستان من بود که نزدیک هشت ماه باهم فعالیت کردیم ... اینم بخش لاتغییر امضام هست که بدونه همیشه به یادمش:دوست:

rahnama

پدر ایران انجمن
امضای من می تواند در صورت تمرین و تکرار و ایمان و باور تمام مشکلات ما را حل کند.می فرمائید نه . امتحان کنید.

بالا