• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بحث و بررسی پیرامون آنتی ویروسهای مختلف

t92

متخصص بخش
در این تاپیک پیرامون آنتی ویروسهای مختلف بحث و بررسی می شود.
و همچنین سوالها و جوابها و مشکلات استفاده از آنتی ویروسها و ابزارهای امنیتی در این تاپیک مطرح می شود.

t92

متخصص بخش
بسته امنیتی آویرا

بررسی معایب و مزایای بسته های امنیتی آویرا:

مزایا : مبارزه قوی با ویروس ، Trojan ، Malware ، Spyware و Worm ، به روز رسانی ساده و اتوماتیک ، تنظیمات دلخواه برای به روز رسانی و Scanning ، عمر نسبتاً طولانی کلیدها ، سازگار با شبکه ، Uninstall ساده ، عدم کاهش سرعت سیستم ، توانایی غیرفعال کردن نرم افزار از طریق Avira Guard Enable ، دریافت جداگانه فایل های Update و نصب ساده آن ها.
معایب : کنترل شدید نرم افزار ها به هنگام اجرا ، از بین بردن Crack و Patch بسیاری از نرم افزار ها.

t92

متخصص بخش
بسته امنیتی نود32

مزایا : نصب سریع و به روز رسانی ساده ، اشغال حافظه کمی از CPU ، به روز رسانی اتوماتیک ، قابلیت ذخیره فایل های Update شده این نرم افزار برای استفاده در دفعات بعدی و یا در کامپیوترهای دیگر ، بانک اطلاعاتی شامل پانزده هزار ویروس ، عدم ایجاد مزاحمت در هنگام اجرای برنامه ها ، سازگار با Crack نرم افزار ها ، سازگار با شبکه و Uninstall ساده ، توانایی غیرفعال کردن برنامه از Taskbar (با نگه داشتن دکمه Shift و Right Click بر روی آیکن برنامه ، عبارت Close ظاهر می شود).
معایب :
عدم توانایی بالا در شناخت و حذف Trojan ، عمر کوتاه Username و Password ها جهت به روز رسانی.

t92

متخصص بخش
بسته امنیتی کاسپر اسکای

مزایا : نصب سریع و آسان ، استفاده از KEY برای قانونی کردن برنامه با ماندگاری نسبتاً مناسب ، جستجو و حذف کردن خودکار Trojan ، به روز رسانی اتوماتیک ، ذخیره فایل های به روز رسانی جهت استفاده در دفعات بعدی و یا در سیستم های دیگر ، سازگار با شبکه ، قابلیت خاموش کردن موقت برنامه از طریق Task Manager و در نهایت Uninstall راحت.
معایب : بروز تأخیر در اجرای برنامه ها به دلیل بازرسی آن ها ، از بین بردن برخی از Crack های نرم افزارها ، حجم بسیار بالای فایل های Update ، سرعت کم Scan کردن سیستم.

t92

متخصص بخش
بسته امنیتی بیت دفندر

مزایا : مبارزه قوی با ویروس ، Trojan و Worm ، به روز رسانی اتوماتیک و ساده ، تنظیمات دلخواه برای Scanning ، عمر بسیار طولانی License ، سازگار با شبکه ، Uninstall بسیار ساده و اتوماتیک. غیرفعال کردن برنامه در قسمت Settings.
معایب :کنترل شدید Crack و Patch نرم افزار ها ، عدم توانایی ذخیره Update ها برای دفعات بعدی و یا انتقال به سیستم های دیگر ، کاهش نسبی سرعت سیستم به دلیل حجم بالا و امکانات اضافی در حال اجرا نسبت به سایر آنتی ویروس ها.

t92

متخصص بخش
بسته امنیتی ای وی جی

مزایا : مبارزه قوی با ویروس ، Trojan ، Worm و Malware ، به روز رسانی ساده و اتوماتیک ، تنظیمات دلخواه برای به روز رسانی و Scanning ، عمر بسیار طولانی Activation ، سازگار با شبکه ، Uninstall ساده ، توانایی غیر فعال کردن و توانایی ذخیره Update ها برای استفاده در نصب بعدی و یا در سیستم های دیگر.
معایب :حجم زیاد برنامه ، کنترل شدید نرم افزار ها به هنگام اجرا ، از بین بردن Crack و Patch بعضی از نرم افزار ها ، کاهش سرعت سیستم کاربر.

t92

متخصص بخش
بسته امنیتی نورتون

مزایا : مبارزه قوی با ویروس ، Trojan ، Worm و Malware ، به روز رسانی اتوماتیک و ساده ، تنظیمات دلخواه برای Scanning ، عمر طولانی Activation ، سازگار با شبکه ، عدم کاهش سرعت سیستم ، Uninstall بسیار ساده و اتوماتیک ، کنترل وب سایت هایی که باز می کنید و ایمیل های دریافتی شما.
معایب : کنترل شدید Crack و Patch نرم افزارها ، عدم قابلیت برداشتن فایل های Update (روش مطمئنی نیست).

t92

متخصص بخش
کاهش سرعت اینترنت:آپدیتهای آویرا

جدیدا متوجه این مسئله شدم (حدود یک ماهی) که با فعال بودن آپدیتهای اتوماتیک آویرا سرعت اینترنت گاها نوسان پیدا می کنه.اگر از دوستان هم این مسئله رو دارند با آپدیت های اتوماتیک آوایر که تقریبا هر یه ساعت یکبار آپدیت می شه ،می تونند آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال (از قسمت Configuration)و از آپدیت دستی استفاده کنند.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام من نود 32نصب کردم ولی الان قرمز شده این باید چیکارش کنم؟؟
اول سبز بود

t92

متخصص بخش
سلام محمد جان
شما کلیدهای فعال سازی جدید نود رو بزنید تا دوباره فعال یا سبز بشه.
از یکی از اینا استفاده کن:
Username:TRIAL-40345005
Password:hvdxv8mxsp
Username:TRIAL-40345009
Password:ext7nmx3ad
Username:TRIAL-40345044
Password:3sj28nbehm
Username:TRIAL-40345046
Password:r62c7abtxf
Username:TRIAL-40345049
Password:b28d2ukppr
Username:TRIAL-40345051
Password:hn8atpverk

در این لینک هم تعدادی هست مراجه کن:
کلیک

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ممنون دمت گرم سبز شد
خدا خیریت بده یک مدت بود گرفتار بودم اپدیت نمیشد کامپیترم هم یکم ویروس گرفته بود.
ولی الان سبز شد دست درد نکنه

parastu

متخصص بخش گالری عکس
یه سواااااال:ناراحت:

جدیدا مثل اینکه آپدیت آفلاین نود32 روی سایت ها قرار نمیگیره و وارد سایت مربوطه که میشی میگه ویروسیه.مثل سایت سافت گذر
من چه جوری می تونم آنتی ویروسمو آپدیت کنم؟:ناراحت:

ahmadfononi

معاونت انجمن
یه سواااااال

جدیدا مثل اینکه آپدیت آفلاین نود32 روی سایت ها قرار نمیگیره و وارد سایت مربوطه که میشی میگه ویروسیه.مثل سایت سافت گذر
من چه جوری می تونم آنتی ویروسمو آپدیت کنم؟

با سلام

برای اینکه وارد این سایت ها شوید مراحل زیر را انجام بدید :

از قسمت Taskbar (درکنار ساعت) وارد نرم افزار Eset شوید ==> Home

Web and Email برروی Maximum protection کلیک کنید.

سپس گزینه دوم یعنی Disable رو بزنید و زمانیکه میخواهید آنتی ویروس شما در وب غیرفعال شود را معین نمایید.

سپس براحتی میتوانید وارد سایت هایی که یوزرنیم و پسورد Nod32 رو دارند وارد شوید.

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
یا اینکه از این روش عمل کنید ، این مطمئن هست اما اونیکی کلا آنتی ویروس رو برای نت غیرفعال میکنه که خطرناکه.

این آموزشی بود که palang عزیز نوشته بودند.

اینجا فقط سایت ایران ست اپ هست ، هرسایتی که میخواهید وارد کنید ، اما حتما قبل و بعد از آدرس سایت علامت * رو بذارید. / بدون http و www

مثلا *iranjoman.com*

attachment.php

از طریق یوزر و پسورد چطوری می تونم آپ کنم؟

از منوی Update بعدش Product activation زیرش یه لینکی هست به همین نام Product activation اون رو بزنید بعدش گزینه اول بعدش Next بعدش username , password رو وارد کنید و بعد Active اگر با نام کاربری و رمز مشکلی نداشت میتونید آپدیت کنید.
اگر مشکلی داشت ارور میده.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
من کلید F5رو که میزنم نور صفحم زیاد میشه؟؟؟؟:تعجب2:
از جایی دیگه نمیتونم برم به این صفحه؟

parastu

متخصص بخش گالری عکس
کلید های Ctrl+F5 رو زدم ولی باز اتفاقی نیفتاد
اگر کش رو پاک کنم،اتفاق خاصی نمی افته؟
اگر نمی افته چه جوری باید پاکش کنم؟:نیش:
شرمنده، کلی اذیت کردم:خجالت2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
کلید های Ctrl+F5 رو زدم ولی باز اتفاقی نیفتاد
اگر کش رو پاک کنم،اتفاق خاصی نمی افته؟
اگر نمی افته چه جوری باید پاکش کنم؟
شرمنده، کلی اذیت کردم

حالا فهمیدم . شما هنوز آدرس سایت ها رو وارد نکردید .

ببنید اول آنتی ویروس رو باز کنید بعدش کلید f5 رو بزنید.

وقتیکه زدید Advanced Setup نود 32 باز میشه . اگر نشد از منوی Setup آخرین گزینه را بزنید ، بعدش مثله تصویر عمل کنید .

و سپس Ok که مشکل شما درست میشه.

اونموقع میتونید وارد سایتها بشید.

بالا