• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بررسی موسسات آموزش دوره های مختلف شبکه

سمیه.ن

کاربر ويژه
سلام.
من قصد دارم یادگیری شبکه رو به طور کامل شروع کنم و کلاس برم، و اول هم CCNA، ولی نمی دونم کجا بهتره از لحاظ اساتید، تجهیزات، معتبر بودن مدرک، قیمت مناسب و ...
احتمالا این مشکل خیلی از دوستان هست.
لطفا هر کسی هرجا کلاس رفته و اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره.
ممنون
:گل:

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بااجازه من میخواستم بدونم ازروی ای پی میشه مشخصات کامل طرف مقابل روفهمید؟

مثل ادرس..

آیاهرموقع به نت وصل بشیم ای پی مامشخصه یا وقتی سیستم روشن باشه بدون وصل شدن به نت هم ای پی طرف مشخصه؟

اطلاعاتی که توی سیستم هست مثل عکس وچیزای شخصی یاخطری داره که توسط کسی جعل بشه.......ممنونم

Mans0ur

New member
بااجازه من میخواستم بدونم ازروی ای پی میشه مشخصات کامل طرف مقابل روفهمید؟

مثل ادرس..

آیاهرموقع به نت وصل بشیم ای پی مامشخصه یا وقتی سیستم روشن باشه بدون وصل شدن به نت هم ای پی طرف مشخصه؟

اطلاعاتی که توی سیستم هست مثل عکس وچیزای شخصی یاخطری داره که توسط کسی جعل بشه.......ممنونم

سلام. قبل از هر چیز باید بگم جایی که باید این سوال رو مطرح میکردین اینجا نبود :احترام:

و اما جواب ِ شما :

بله. از روی آی پی میشه خیلی از اطلاعات پایه مثل کشور - شهر - آی اس پی مورد استفاده رو فهمید.

ببینید خانوم ِ ریحانه خانوم. قبلا هم توضیح دادم. همه ما در بستر ِ شبکه ی خودمون از یه آی پی ِ Invalid استفاده میکنیم که هر کسی میتونه تو شبکه ی خودش از اون آدرس ها استفاده کنه ( شاید الان بگید من که شبکه ای ندارم. اتفاقا دارید. همون ارتباطی که بین کامپیوتر شما و دستگاه مودم شما هست شبکه شما محسوب میشه . درسته که خیلی کوچیک و ساده هست ولی خب هست . پس طبیعاتا از آی پی های Invalid مثل 192.168.1.1 استفاده میشه اونجا )

وقتی شما متصل میشی به اینترنت این آدرس Invalid ترجمه میشه به یه آدرس یونیک و منحصر به فرد تو اینترنت . یعنی آدرسی که مجازه برای رفتن به اینترنت. خب اون وقت اگه شما بری تو یه سایت و یا حتی مشغول ِ چت کردن با یه سری افراد هستین با نرم افزار های خاص و یا کد های خاصی میشه آی پی رو در آورد البته آی پی Valid رو. چون آی پی Invalid شما تو میونه راه یه جا Nat شد و ترجمه شد به آی پی Valid پس این خودش یه مقدار امنیت رو افزایش میده و همه ی پکت هایی که به سمت ِ اون آی پی فرستاده میشن تو میونه راه وقتی به Nat Server میرسن Drop میشن و به مقصد نمیرسن.

ولی خب واسه راه یابی به سیستم ها راه های زیادی هست که میشه نفوذ کرد. یادتون باشه که امنیت هیچوقت صد در صد نیست. اگه هم کسی مدعی شد که میتونم امنیت صد در صدی بوجود بیارم فقط داره حرفشو میزنه. اگه همه مبانی و اصول امنیتی رو رعایت کنین هیچ مشکلی واستون پیش نمیاد.

یکی از مواردی که حتما باید رعایت بشه سطوح دسترسی و اعمال گذر واژه های لازم واسه دسترسی هست. تو دنیای آی تی اگه قرار باشه هر کسی به یک چیز به خصوصی دسترسی داشته باشه باید حتما کلمه ی عبور واسه دسترسی به اون بخش رو داشته باشه. اگه سیستم شما پسورد داشته باشه هر کسی هم بخواد هکش کنه باید حتما پسورد رو بزنه اول و این کار رو یکم سخت تر میکنه. مورد دوم تعویض پسورد Default مودمه. پسورد مورد رو از حالت پیش فرضش یعنی Admin تغییر بدین. گاهی اوقات تغییر آی پی خودِ مودم از 192.168.1.1 به هر آی پی دیگهخ ای تو این رنج میتونه مفید باشه. مثلا 192.168.1.250 رو واسه مودم ست کنین.

البته موارد دیگه ای هم هستن که تو بحث ما نمیگنجه. راهکارهای امنیتی خودش میطلبه که یه تاپیک باشه. بعدا مفصل در این ارتباط صحبت میکنیم.

Mans0ur

New member
سلام.
من قصد دارم یادگیری شبکه رو به طور کامل شروع کنم و کلاس برم، و اول هم CCNA، ولی نمی دونم کجا بهتره از لحاظ اساتید، تجهیزات، معتبر بودن مدرک، قیمت مناسب و ...
احتمالا این مشکل خیلی از دوستان هست.
لطفا هر کسی هرجا کلاس رفته و اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره.
ممنون
:گل:

سلام. شایدخیلی دیره واسه جواب دادن به این سوالتون ولی خب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست :نیش:

تو تهران مجتمع فنی تهران هست که معروفه ولی خب اساتیدش رو نمیتونم تایید کنم. دیباگران هم هست به گمانم.

ولی خب چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که قبل از هر چیز شما نیاز داری مفاهیم رو یاد بگیری. اتگه اول یه دوره +Network برین خیلی به دردتون میخوره. بعد برین MCITP و یا CCNA و یا ...

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ممنونم اقا منصور که جوابمودادید:احترام:

نمیدونم چراانقدرگیج میزنم تازگیها:ناراحت:

راستی برای یادگیری شبکه بایدحتما تحصیلات دانشگاهی داشته باشیم ودانشگاه بریم یاکه نه باکلاس رفتنم یادمیگیریم؟
وکلا چندشاخه داره
:احترام:

Mans0ur

New member
ممنونم اقا منصور که جوابمودادید:احترام:
نمیدونم چراانقدرگیج میزنم تازگیها:ناراحت:

راستی برای یادگیری شبکه بایدحتما تحصیلات دانشگاهی داشته باشیم ودانشگاه بریم یاکه نه باکلاس رفتنم یادمیگیریم؟
وکلا چندشاخه داره

والله تحصیلانت ِ آکادمیک یه چیز دیگه هست. قطعا داشتن تحصیلات ِ آکادمیک تو این زمینه میتونه خیلی خیلی کمک کنه ولی خب میشه بدون تحصیلات ِ آکادمیک هم این دوره ها رو سپری کرد. البته

فقط همین نیست. علاقه و داشتن پشتکار رمز موفقیته. این مباحث مباحثیه که به روزه و به سرعت چیزهای جدید مطرح میشه و شما دائم باید مطالعه کنی.

شاخه هاشم میشه اینطور تقسیم بندی کرد :

+CAMPTIA --------> Network

(Microsoft --------> MCTS - MCSE (2003) - MCITP (2008) - MCSA (2012

CISCO ----------> CCNA - CCDA - CCNP - CCDP - CCSP - CCIE

اون سه تای اصلی شاخه هاش میشن و بقیه کورس هایی که باید طی شه. البته حوزه ی امنیت هم هست.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
شرمنده اقامنصور ولی یه چیزدیگه یادم امد:احترام:

بازارکارش چطوره؟
به راحتی میشه کارگیرآورد؟
چون امروز من باچندنفرحرف میزدم میگفتن به درد خانوما نمیخوره درسته؟

پیشاپیش ممنون که وقت میذارید وجواب میدید

Mans0ur

New member
شرمنده اقامنصور ولی یه چیزدیگه یادم امد:احترام:
بازارکارش چطوره؟
به راحتی میشه کارگیرآورد؟
چون امروز من باچندنفرحرف میزدم میگفتن به درد خانوما نمیخوره درسته؟
پیشاپیش ممنون که وقت میذارید وجواب میدید

تخصص داشتن خوبه. تو هر زمینه ای که باشه

خب حتما که نباید خانوما برن تو بازار کار کنن. میتونن بشن مدیر آی تی یه سازمانی. البته پارتی هم میتونه دخیل باشه
:نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
تخصص داشتن خوبه. تو هر زمینه ای که باشه

خب حتما که نباید خانوما برن تو بازار کار کنن. میتونن بشن مدیر آی تی یه سازمانی. البته پارتی هم میتونه دخیل باشه

خب اگه یک راست به عنوان ریس انتخاب بشیم که راحتتره:شاد2:
پارتی هم داریم ولی اولویت باکسای دیگه ای:ناراحت:

بالا