برویشین از غذاهای محلی استان کردستان است.
مواد لازم
بلغور 500 گرم
لپه 100 گرم
پیاز – فلفل – نمک – روغن – زرد چوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا 2 کاسه آب در قابلمه ریخته و روی اجاق بگذارید بلغور و لپه را شسته قبلا لپه را در آب بریزید و یک ساعت بعد بلغور را با پیاز و ادویه و نمک اضافه کنید
دکتر های سنتی برای سینه درد و تنظیم دستگاه تنفس آش بلغور را تجویز می کنند .
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]برویشین تورش
موادلازم
بلغور 500 گرم
زرد آلو 200 گرم
لپه 100 گرم
سرکه یک استکان
پیاز و فلفل – نمک – روغن و زرد چوبه به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز را با روغن سرخ کرده 3 کاسه آب را در قابلمه روی پیاز داغ ریخته بلغور – نمک لپه و زرد آلو را اضافه کنید پخته که شد پیش از کشیدن سرکه را هم در آش بریزید .
مواد لازم
بلغور 500 گرم
لپه 100 گرم
پیاز – فلفل – نمک – روغن – زرد چوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا 2 کاسه آب در قابلمه ریخته و روی اجاق بگذارید بلغور و لپه را شسته قبلا لپه را در آب بریزید و یک ساعت بعد بلغور را با پیاز و ادویه و نمک اضافه کنید
دکتر های سنتی برای سینه درد و تنظیم دستگاه تنفس آش بلغور را تجویز می کنند .
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]برویشین تورش
موادلازم
بلغور 500 گرم
زرد آلو 200 گرم
لپه 100 گرم
سرکه یک استکان
پیاز و فلفل – نمک – روغن و زرد چوبه به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز را با روغن سرخ کرده 3 کاسه آب را در قابلمه روی پیاز داغ ریخته بلغور – نمک لپه و زرد آلو را اضافه کنید پخته که شد پیش از کشیدن سرکه را هم در آش بریزید .