پانته آ
متخصص بخش

تعداد: ۴ برگر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج:
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده (گوساله)
یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده
نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده
یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)
روغن زیتون
۴ نان همبرگر
یک پیمانه اسفناج ریز
نمک
طرز تهیه برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج:
۱. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند.
۲. پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید.
۳. برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را ۵ دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید.
۴. برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.