• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بستنی قهوه

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

مواد لازم:
قهوه=2 قاشق سوپخوری
شکر=200 گرم(1 لیوان)
زرده تخم مرغ=8 عدد
خامه=500 گرم
شیر=2/1 لیوان
بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده=50 گرم

طرز تهیه:
قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
 

پانته آ

متخصص بخش
اینم بستنیِ قهوه ی خوشمزه ی خونگی ، البته با بستنی ساز !
%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C_%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87_1_.jpg
خوب ، هر کسی بستنی ساز داشته باشه ، خیلی راحت میتونه درست کنه ، حالا منم اینجا میگم ...​
مواد لازم :​
زرده تخم مرغ = ۲ عدد​
شیر = یک پیمانه​
شکر = نصف پیمانه​
پودر قهوه = ۲ قاشق غذاخوری ( قهوه ای که استفاده کنید ، باید خوب باشه ، تا بستنی واقعا خوشمزه و خوش عطر در بیاد )​
ثعلب = ۱ قاشق مربا خوری​
روغن گیاهی = ۱ قاشق مربا خوری​
اول شیر و زرده تخم مرغ و شکر رو با هم اضافه می کنید و با هم مخلوط می کنید​
از این پیمانه ها ...​
%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C_%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87_2_.jpg
بعد قهوه رو اضافه می کنید​
در آخر هم ثعلب رو اضافه می کنید و حسابی مخلوط می کنید ...​
بعد اونو میریزید تو بستنی ساز و میذارید کارِ خودشو بکنه ، حدودا ۴۵ دقیقه زمان لازمه که حسابی بستنی شه !​
%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C_%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87_3_.jpg
تو دستورِ بستنی سازها نوشته که باید ظرف رو به مدت ۱۴ ساعت تو فریزر گذاشت ، ولی من همیشه ۲۴ ساعت میذارم ، کار از محکم کاری عیب نمی کنه ! دی:​
بعد بذارید تو فریزر که یه کمی خودشو بگیره ، بعد نوش جان کنید ...​
** اونایی که می خوان به جز قهوه ، طعمِ دیگه ای درست کنن ، به جای قوه ، از هر طعم دهنده ی دیگه ای مثلِ شربتِ غلیظ آلبالو، اسانس وانیل یا هرچیز دیگه ای میتونن استفاده کنن ...​
!
 
بالا