معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
460گرم زغال اخته
1/2 فنجان شیر (کامل، بدون چربی، یا 1 درصد)
180 گرم ماست با طعم لیمو
زغال اخته رو داخل ظرفی خالی کنید و آبش رو جداگانه در ظرف دیگه بریزید . 1/3 فنجان زغال اخته را کنار بگذارند. و بقیه زغال اخته را با 1 قاشق غذا خوری آب آن در مخلوط کن، پوره کنید و بعد در ظرفی بریزید در یک کاسه کوچک ماست رو با شیر مخلوط کنید. حالا با قاشق مخلوط را در قالب پوپ و یا قالبهایی به گنجایش 90 میلی لیتر بریزید. بعد چاقو را در مخلوط فرو کنید و با یه حرکت چرخشی بهش فرم بدین بعد چوب مخصوص پوپ یا چوب بستنی داخل ظرفها بذارین و در فریزر قرار بدین
1/2 فنجان شیر (کامل، بدون چربی، یا 1 درصد)
180 گرم ماست با طعم لیمو
زغال اخته رو داخل ظرفی خالی کنید و آبش رو جداگانه در ظرف دیگه بریزید . 1/3 فنجان زغال اخته را کنار بگذارند. و بقیه زغال اخته را با 1 قاشق غذا خوری آب آن در مخلوط کن، پوره کنید و بعد در ظرفی بریزید در یک کاسه کوچک ماست رو با شیر مخلوط کنید. حالا با قاشق مخلوط را در قالب پوپ و یا قالبهایی به گنجایش 90 میلی لیتر بریزید. بعد چاقو را در مخلوط فرو کنید و با یه حرکت چرخشی بهش فرم بدین بعد چوب مخصوص پوپ یا چوب بستنی داخل ظرفها بذارین و در فریزر قرار بدین