• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بهترین آنتی ویروس‌های جهان معرفی شدند

رضــrezaــا

کاربر ویژه
مک‌آفی، کسپرسکی و سیمانتک در رده موثرترین آنتی‌ویروس‌ها و البته آنتی ویروس مایکروسافت در رده‌های پایین‌تر قرار دارند.

n00026829-b.jpg

بر اساس آمار‌ها، آنتی ویروس‌های کسپرسکی و سیمانتک بهترین کارایی را در فضای حرفه‌ای دارند.

این خبر را سایت journaldunet به نقل از گزارش مؤسسه امنیتی بین المللی دنیس انگلستان منتشر ساخته است.

در این گزارش آمده است نرم افزارهای آنتی ویروس مک آفی، کسپرسکی، سیمانتک و ترند میکرو بیشترین تأثیر را دارند و بر خلاف تصور عمومی آنتی ویروس مایکروسافت قدرت محافظتی بالایی ندارد.

در این تحلیل آمده است که ۱۸ درصد رایانه‌هایی که از آنتی ویروس مایکروسافت استفاده می‌کردند، از حملات سایبری آسیب دیده‌اند.
در فضای آزمایشگاهی این مؤسسه دو نرم افزار کسپرسکی و سیمانتک بیشترین مقاومت را در برابر حملات بد افزار‌ها داشته‌اند.

در رتبه‌بندی دیگر این مؤسسه آمده است که سیمانتک بهترین نرم افزار آنتی ویروس برای شرکت‌ها و صنایع کوچک و متوسط شناخته شده است.
نرم افزارهای کسپرسکی و ترند میکرو در مقام‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

در رتبه بندی شرکت‌های کوچک نیز آنتی ویروس رایگان اوست (Avast) مقام اول را کسب کرد.
این نرم افزار همچنین به عنوان بهترین آنتی ویروس رایگان جهان شناخته شد.

zohreh

کاربر ويژه
کسپرسکای عالیه من 5 ساله دارم از نسخه ی اورجینالش استفاده میکنم خدایی هیـــــــچ مشکلی باهاش نداشتم:شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کسپر و نود و اویرا و یادش بخیر قدیمها مکافی بیشترین استفاده رو در ایران دارند.
من از نو استفاده میکنم ولی مدتی هست که با توجه به تعریف بسیاری از دوستانم دهنم آب افتاده و در فکر استفاده از کسپر روی یکی از سیستم ها هستم! :خنده1:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کسپرسکای عالیه من 5 ساله دارم از نسخه ی اورجینالش استفاده میکنم خدایی هیـــــــچ مشکلی باهاش نداشتم:شاد:
شما که راضی و استفاده کننده هستید از کجا نسخه ی ارجینال رو تهیه کردید زهره خانم؟

zohreh

کاربر ويژه
من اولا از جاهایی که سی دی اورجینال میفروختن میگشتم پیدا میکردم میخریدم اما الان 2 ساله از یه شرکت به نام رایان پزشک میخرم.من اینترنت سکیوریتی خودم استفاده میکنم :)
دیگه کسپر هم مثل نود هست دیگه سالانه تکی یا سه نفره :)
فقط یه بدی که از امسال پیدا کرده اینه که بیشتر از دوبار رو سیستمت نمیتونی نصب کنی :)

Mahdi Askari

مدير فنی
کسپراسکای یادش بخیر تا نسخه 2011 رو داشتم اما خیلی سیستم رو درگیر میکرد و پاکش کردم:خنده2:
به همین سادگی:خنده2:

ولی نود32 هم نسخه اورجینالش هم سبکه و هم بدون مشکل کار میکنه و در سطح عالی هست
فعلا تصمیمی برای تعویض ندارم تا ببینم چند نفر ازش بد میگن و چند نفر از بقیه تعریف میکنن:نیش:

البته من تعریف سیمانتیک رو زیاد شنیدم و شاید برم سراغ اون البته اگر تحریم نباشیم توسطش:نیش:

آخرین ویرایش:
بالا