• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

به این میگن وجدان کاری!

maksemos

متخصص بخش خودرو
:خنده2: یادش بخیر
یه برا با همین امین خان رفته بودم سازمان مسکن و شهر سازی استان
ااونجا یه آقایی بود که همه بهش مهندس ....مهندس میگفتن
رفتیم پیش اون
تصویر مانیتور رو شیشه کمدی که جلوش بود افتاده بود
دیدیم بلکه آق مهندس داره بازی میکنه :خنده2:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
:خنده2: یادش بخیر
یه برا با همین امین خان رفته بودم سازمان مسکن و شهر سازی استان
ااونجا یه آقایی بود که همه بهش مهندس ....مهندس میگفتن
رفتیم پیش اون
تصویر مانیتور رو شیشه کمدی که جلوش بود افتاده بود
دیدیم بلکه آق مهندس داره بازی میکنه :خنده2:

به این میگن سند:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
جالبترین عکسی بود که دیدم.
این کشور را با چین مقایسه کنید.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
جالب وقتی میشه که خودتو جای مراجعه کننده تصور کنید !!!!!!!! آقا ما که سرشار از ودان کاری هستیم نشستیم خونه این اق مهندسا سرکارن :آه: جو چه جدی شد :نیش: جالب بود اما متاسفانه واقعیت تلخی که تو ایرانم هست آخه جناب ماکسیموس من کجا بهت پیغام بدم که به من میگی به تو هم میگن همشهری آخه کجای این پروفایلت پیغام بدم بشم همشهری :قاطی:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ببین درک نکردی :نیش: ما هم بریم سر کار چشم ماهم از این بهترین کارها میکنیم :بدجنس: راستی اون بالا هر کاری کردم ودان کاری رو ویرایش کنم بکنمش وجدان کاری نشد که نشد هر کی به هوای غلط املایی گوش بیچاره رو بگیره ببره تاپیک املا دچار عذاب دنیا و آخرت خواهد شد از ما گفتن :بدجنس:

maksemos

متخصص بخش خودرو
جالب وقتی میشه که خودتو جای مراجعه کننده تصور کنید !!!!!!!! آقا ما که سرشار از ودان کاری هستیم نشستیم خونه این اق مهندسا سرکارن :آه: جو چه جدی شد :نیش: جالب بود اما متاسفانه واقعیت تلخی که تو ایرانم هست آخه جناب ماکسیموس من کجا بهت پیغام بدم که به من میگی به تو هم میگن همشهری آخه کجای این پروفایلت پیغام بدم بشم همشهری :قاطی:

به به سمیه بعد این همه فعالیت تو انجمن بلد نیستی بری تو پروفایل یکی پیغام بدی :بدجنس:
بعدش هم اینجا چرا نوشتی پیغامت رو :تعجب:

ببین درک نکردی :نیش: ما هم بریم سر کار چشم ماهم از این بهترین کارها میکنیم :بدجنس:

آفرین
برا همینه که بیش از 100 بار آزمون استخدامی شرکت کردی و هنوز هم که هنوزه خبری از قبولی نیست :نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آهان من راستش بعد اینهمه فعالیت یاد نگرفتم یکی که قسمت بازدید کننده اش بسته است یا حداقل من نمیبینم :مشکوک: چطوری پیغام بدم بدو یادم بدهههههههههههههههههههه بدو ببینم :عصبانی: پیغام هم اینجا گذاشتم که آمار بازدید از تاپیکهاتو ببرم بالا:نیش: هه هه من تا حالا یه بار بیشتر آزمون استخدامی ندادم هی منتظرم راننده بفرستن دنبالم برای مدیریت مایکروسافت:نیش:

بالا