بيسكوت نعناع
موادلازم بيسكوت
1) كره.............................60 گرم
2) شكر............................60 گرم
3) آرد.............................100 گرم
4) پودر كا كائو...................2 ق سوپ خوري
5) پيك ينگ پودر.................2 ق سوپ خوري
6) شير.............................2 ق سوپ خوري
مواد لازم براي كرم نعناع
1) سفيده...........................1عدد
2) پودر شكر.....................215 گرم
3) اسانس نعناع .................3قطره
4) روغن مايع...................3 قطره
طرز تهيه
1-كره و شكره با هم زده 2 تا 3 دقيقه كاكائو با پيك ينگ پودر و آرد با هم الك كرده و زده به باقي مواد و شير با هم خوب مخلوط كرده بعد خمير با دست جمع كرده 15 دقيقه تو يك پاكت در يخچال استراحت داده بعد حالتي كه دوست داريم برش ميدهيم البته بايد خمير صاف كنيم برش ميدهيم داخل سيني برش كه چرب شده مي ذاريم در فر 180 سانتي گراد به مدت 15 دقيقه گذاشته آماده اس حالا ميگذاريم تا خنك شود.
2-كرم :سفيده تخم مرغ حيابي زده تا سفت شده بعد پودر شكر هر 30 ثانيه 2 قاشق اضافه كرده بعد روي سطح صاف ريخته كمي پودر قند گذاشته كم كم اضافه كرده تا از چسبندگي در بيايد روغن و اسانس اضافه ميكنيم و لا به لا بيسكوت گذاشته حالا بيسكوت آماده اس.
موادلازم بيسكوت
1) كره.............................60 گرم
2) شكر............................60 گرم
3) آرد.............................100 گرم
4) پودر كا كائو...................2 ق سوپ خوري
5) پيك ينگ پودر.................2 ق سوپ خوري
6) شير.............................2 ق سوپ خوري
مواد لازم براي كرم نعناع
1) سفيده...........................1عدد
2) پودر شكر.....................215 گرم
3) اسانس نعناع .................3قطره
4) روغن مايع...................3 قطره
طرز تهيه
1-كره و شكره با هم زده 2 تا 3 دقيقه كاكائو با پيك ينگ پودر و آرد با هم الك كرده و زده به باقي مواد و شير با هم خوب مخلوط كرده بعد خمير با دست جمع كرده 15 دقيقه تو يك پاكت در يخچال استراحت داده بعد حالتي كه دوست داريم برش ميدهيم البته بايد خمير صاف كنيم برش ميدهيم داخل سيني برش كه چرب شده مي ذاريم در فر 180 سانتي گراد به مدت 15 دقيقه گذاشته آماده اس حالا ميگذاريم تا خنك شود.
2-كرم :سفيده تخم مرغ حيابي زده تا سفت شده بعد پودر شكر هر 30 ثانيه 2 قاشق اضافه كرده بعد روي سطح صاف ريخته كمي پودر قند گذاشته كم كم اضافه كرده تا از چسبندگي در بيايد روغن و اسانس اضافه ميكنيم و لا به لا بيسكوت گذاشته حالا بيسكوت آماده اس.