• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و دوّمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور آسمان دریایی**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام اهالی :11:
بیست و دوّمین صندلی داغ ایران انجمن رو طبق نظرسنجی دو دوره ی پیش با یه دختر خووووب درخدمتتونیم.:داغ:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=48951&p=225273&viewfull=1#post225273
(پست آخر)

نوبتی هم که باشه نوبت گل نسرین ایران انجمنه. دختر مصمّم و موفّق ایران انجمن که خوبیاش فراوونه. :برنده::شاد: می دونم که شما هم مثل من خوشحالید که این نوبت از صندلی داغ رو به این دوستِ جان اختصاص می دیم و با چنین و چنان روحیات و زندگیش بیشتر آشنا می شیم.:دست:
بدو بدو که توی این دود و دم بی نصیب نمونی...:داغ:

:ایست:
قوانین رو فراموش نکنید:نیش2::ایول::

اهمّ قوانین رو در اینجا تکرار می کنم:
لطفاً:
[HIGHLIGHT]1. سؤالات رو به ترتیب پست های قبل شماره بندی کنید.
2. در هر پست بین 10 تا 15 سؤال مطرح کنید.
3. از درج سؤالات منافی اخلاق و عرف یا سؤالات سیاسی 30 یا 30 و هرنوع دیگه ش خودداری کنید.
3. مهمان عزیز، بالای هر سری از سؤالاتی كه پاسخ میده لطفاً اعلام کنه كه سوالات پاسخ داده شده مربوط به كدوم يک از دوستان هست.
[/HIGHLIGHT]

یادآور می شم که شروع صندلی داغ از امروز سه شنبه 18 مهر تا سه شنبه ی بعد مقرّر می شه.

سپاس از همراهی گلای رنگارنگ باغ ایران انجمن
:گل:
با امید لحظه های خوب و به یادموندنی برای نسرین عزیزم و تمام دوستای خودم و خودش.:19:

(50 سؤال عمومی)

1- نام :
2- نام خانوادگی (در صورت تمايل عنوان كنيد):
3- تاریخ تولد:
4- متولد و ساکن کدوم شهر؟
5- رشته ی تحصیلی:
6- هدفت از زندگی:
7- چطور با
انجمن آشنا شدی؟
8- خصوصیات ظاهری خودت رو بگو:
قد :
وزن :
رنگ چشم ها :
مدل چشم ها:
رنگ موها :
مدل موها:
9- چند تا خواهر و برادر داری؟
10- نظرت راجع به اسمت چيه و معنی اش چیه؟

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

11- چپ دست هستی يا راست دست؟
12- در مورد آينده ی شغلی، خانوادگی و غیره برامون بگو:
13- وقتي دلتنگ ميشی چه مي کنی؟
14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه:12:)
15- غذاي مورد علاقه ت چیه؟
16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟
17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟

18- چرا عکس خودت رو برای آواتار نمی ذاری؟

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردی برای عضويت و فعاليت در اون؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

21- از خاطره ی اولین روز حضورت توی ايران
انجمن بگو:
22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟
23- چندتا از بهترين تاپيك هايی كه توی
انجمن ديدين ؟
24- تا به حال سوار اسب شدی؟
25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادی چي بوده؟
26- روزی چند ساعت توی نتی؟
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی:نیش2:)
28- چقدر اعتماد به نفس داری؟
29- بهترين مكان شهر شما برای زندگی، از نظرت كدوم منطقه است و چرا؟
30- سوغات شهر شما چیه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی؟

32- تا به حال به رشت سفر كردی؟ آره يا نه؟ چرا؟
33- مهم ترین هدفت توی زندگی چیه؟
34- بهترين جايی كه برای مسافرت رفتی؟
35- بهترين دوستت تو انجمن؟
36- دوست داشتی ادمین باشی؟
37- ورزش محبوبت چيه؟
38- رنگ مورد علاقه ت چیه؟
39- ماشين مورد علاقه ت؟
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

41- سریال محبوبت چیه؟
42- فيلم محبوبت؟
43- آهنگ محبوبت؟
44- -یه دعا:
45- یه شعر:
46- تکه کلام داری؟ اگه داری چیه؟
47- اگر زمان به عقب برمی گشت بازم همین مسیر رو انتخاب می کردی؟
48- نظرت راجع به اين گلا :

BLaDe
Cube
یگانه جان
H@DI
نیکا
baroon
Reza
mario8344
KAMYAR
vida

آسمان دریایی
دختر دریا
صاینا
sasan
khorde-shishe
زینب
mitra mehr
fatemeh
palang
پارسا مرزبان
Reza.M
Ever Green
چاووش
علیرضا
WALKMAN
khale suske
360درجه
mahdis
behamin
do..bia
پانته آ
naznaz
فائزه حسین زاده
یاسی جون
playful girl
HOMARNA
حسرت
سیاوش عشق
محمد
seger
Silver Star
ali jan
jasper
MAHDI
mahdad_mtp
berivan
ponyo
875102210
Mans0ur
majnooneleyli
MEA47
آرش007
شهیاد
parisa
آتیش
Darya91
خلیج همیشه پارس
مهری
samin
شاهد صادق پور
Gjust

Sarah
mahdis
..::آبی دل::..

melika
eliza
SCREAM
shika hime
j@v@d
Mahsa

اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.:گل:

49-"هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟
50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره؟
:37:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:11:
سلاااامی محکم و استوار:72:
:خنده2:الان که اومدم در انجمنو زدم اینجوریا شدم :تعجب: نه نه اینجوریا :تعجب2: :نیش2: یادم رفته بود قراره من بشینم رو صندلی داغ:نیش2:

مرسی از بارونی گلم که خیلی خیلی زحمت میکشه
:بغل::احترام::4::6:

خوب برم به جنگ سوالات:فرار::نیش2:

(50 سؤال عمومی)

1- نام :
نسرین

2- نام خانوادگی (در صورت تمايل عنوان كنيد):
نرگسی:نیش2:

3- تاریخ تولد:
1367/04/23

4- متولد و ساکن کدوم شهر؟
بهبهان در استان خوزستان :بله:

5- رشته ی تحصیلی:
تو دبیرستان تجربی بودم. تو دوره لیسانس مترجمی زبان انگلیسی و تو مقطع فوق لیسانس هم دارم linguistics (زبان شناسی) می خونم.

6- هدفت از زندگی:
رسیدن به آرامش و داشتن یه زندگی بی دغدغه و شاد و البته موفقیت تو تحصیلات و پررنگ کردن اسم ایران در زمینه نظریات زبانشناختی :مصمم:

7- چطور با
انجمن آشنا شدی؟
نرگسی خوشگلم که قربونش بشم لحظه به لحظه یه روز به من گفت آجی نسرین من یه کاری کردم:تعجب: با نگرانی گفتم چـــــــــــی کـــــــــــــــــــــار؟ گفت عضو یه انجمن شدم:تعجب: نرگسی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازش خواستم واسم توضیح بده دقیقا اونجا چی کار میکنه و .... و اونم با ذوق واسم تعریف کرد و از برخورد بسیار گرم و صمیمی اشخاصی گفت که الان همتون همشون رو خوب می شناسید:نیش2::خنده2::بدجنس: خوب بعدش تصمیم گرفتم خودم هم عضو شم و مراقب نرگسیم باشم:سوت: بعدشم این شد که حالا می بینید:نیش2:

8- خصوصیات ظاهری خودت رو بگو:
قد : 158 سانت :عصبانی:
وزن : 63 بازم :عصبانی:
رنگ چشم ها :
خودم میگم مشکی ولی اطرافیان میگن قهوه ای سوخته:نیش2: :راضی:

مدل چشم ها:
هه! کاش گزینه هاش رو هم میگفتی تا من یکیو انتخاب کنم:نمیدونم: ساده و معمولی

رنگ موها :
اونم دقیقا عین رنگ چشام:نیش2: خودم میگم مشکی ولی خوب شاید یکی دو درجه روشنتر:بله:

مدل موها:
اوج سادگی:بله: بلند و صاف. دوستشون میدارم:نیش2:

9- چند تا خواهر و برادر داری؟
3 تا خواهر دارم:شاد: اولی بزرگتر از من (مینا) دو تای بعدی کوچیکتر از من (ژاله و آخری هم نرگس :بغل:) داداش ندارم:گریه::ناراحت:

10- نظرت راجع به اسمت چيه و معنی اش چیه؟
خوب اگه جای مامان بابام بودم این اسمو انتخاب نمی کردم. نه اینکه دوسش نداشته باشم. اتفاقا افتخار می کنم که اسم هر چهار تامونو از دیوان حافظ انتخاب کردن:احترام:معنی اسمم هم یه گل کوچولو با گلبرگهای سفید رنگ از خانواده نرگس و نسترن هست که البته این گل فقط تو کوه های خیلی مرتفع پیدا میشه و بسیار هم نادر هستش... رجوع شود به کتاب "برگردیم گل نسرین بچینیم":خنده2:اتفاقا دوس دارم نظر اطرافیان رو درباره اسمم بدونم:گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]11- چپ دست هستی يا راست دست؟ راست دست:گل:
12- در مورد آينده ی شغلی، خانوادگی و غیره برامون بگو: امیدوارم استاد دانشگاه و یه محقق بشم. آینده خانوادگی؟:فکر: همونطور که بالا هم گفتم تمام هدف من داشتن یه زندگی آروم و بی دغدغه است.......:گل:
13- وقتي دلتنگ ميشی چه مي کنی؟ میرم زیر پتو و بسته به شدت دلتنگی ممکنه گریه کنم و اگه درجات دلتنگی کمتر باشه میرم تو فضای سبز (ترجیحا خلوت) و آهنگ ها مورد علاقمو گوش میدم.:گل:
14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه:12:) زیباترین و رویایی ترین نی نی رو تو بغلم دیدم:نیش2: یه پسر کوچولوی خیلی خوشگل که مال خود خودم بود:نیش2:
15- غذاي مورد علاقه ت چیه؟ ته چین مرغ ( که بهیچ وجه شیرین نباشه) و میگو ( به روش خاصی پخته شده باشه) و باقالی پلو با ماهیچه:88: چرا با منی که دور از خونه و مامان هستم همچین کاری می کنین؟:گریه::نیش2:
16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟ قلب پاکی داری و لایق بهترین ها هستی:خجالت2::گل:

17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟ فراوااااااااان.... هنوز احساس می کنم اونجور که انتظار داشتم موفق نشدم.چه تو زمینه تحصیلی، چه شغلی، و البته اخلاقی:ناراحت: اگه بخوام وارد جزییات بشم هم باید بگم که خیلی دوست داشتم تو زدن ساز دف به بالاترین مراحل برسم و یه ورزش رزمی رو به بهترین نحو یاد بگیرم و شناگر ماهری بشم و تو شطرنج و تخته نرد حریف نداشته باشم و تو کارای پژوهشی شرکت فعال داشته باشم و چندین مقاله چاپ کنم و یه کتاب بنویسم و اسب سواری رو به بهترین نحو یاد بگیرم و ................ ای بابا:89::46::25:، ولی همه اینا رو واقعا دوست داشتم به نحو احسنت انجام بدم ولی خوب هنوز نشده:34: ولی تو قسمت مقاله و کتاب دعا کنین بشه:دعا:
[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]18- چرا [FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]عکس[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00] خودت رو برای آواتار نمی ذاری؟ [FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]این همه عکس خوشگل...آسمون...دریا...گل... اینا رو ترجیح میدم:بله:[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]

[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟ یجورایی این اسم رو با تک تک سلول هام و با تمام وجودم حس می کنم. این اسم انگار یه آینه میمونه واسه من... اگه هم آسمان دریایی نیستم دوس امیدوارم اونقدر لیاقتشو داشته باشم که بشم:34: منظور من بزرگی و پاکی و عظمت و لطافته... آسمون و دریایی که پر از آرامشه:گل:

[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]20- اين [FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]انجمن[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00] رو چرا انتخاب كردی برای عضويت و فعاليت در اون؟ :13:[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]بهترین کار [FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]عمرم رو کردم... وقتی وارد این انجمن شدم با استقبال گرم و حیرت انگیز یه سری از دوستان مواجه شدم که اولش واسم قابل باور نبود. اوایل زیاد سر نمی زدم ولی وقتی میومدم و این همه پیغام گرم و محبت آمیز از طرف دوستان میدیدم به این انجمن وابسته شدم.:شاد::بغل::گل:[FONT=1af606b850b6de6806729738#2c0d00]

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
به بهههههههه ببین صندلی داغ کیه
44.gif
(این شکلک بدجنس یعنی خدا به دادت برسه
51.gif
)

من فعلا برای دستگرمی یه سری سوال میپرسم
18.gif

سلام
چطوری؟
خوبی؟
خوبه؟
3.gif

خوشی؟
سلامتی؟

51. اول از همه یه جوک بگو بخندیم (تست جوک شناسی
3.gif
)

52.از خودت راضی هستی؟ اگه نه چرا؟

53.چرا انقدر عاشق زبانی؟

54.قبول داری انگلیسی حرف زدنت رو فارسی حرف زدنت هم تاثیر گذاشته؟
3.gif

55.صدات قشنگه ؟
ghash2.gif
اگه آره چرا خواننده نشدی؟
11.gif
3.gif

56.نظرت در مورد درد دندون عقل چیه؟
9.gif
52.gif
هنوز درش نیاوردی؟
34.gif
میدونستی اگه دیر بجنبی ترتیب کل دندونات رو بهم میزنه؟

57.نظرت در مورد تهران چیه؟

58.چند تا از پارکهای تهران رو رفتی؟ از کدومشون خاطره داری؟ (اگه دوست داشتی بگو:18:)
59.از سوسک میترسی؟ چه سوالیه خب معلمومه که میترسی
ghash2.gif
اگه روز گردهمایی یه سوسک مرده رو در حالی که خیلی ریلکسی بندازمت تو جونت چیکار میکنی؟
10.gif

60.به چند از درصد آرزوهات رسیدی؟

61.به خودت از 10 چه نمره ای میدی؟

فعلا اینا رو داشته باش
3.gif
سخت نپرسیدم فعلا که نا امید نشی
44.gif
3.gif

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

21- از خاطره ی اولین روز حضورت توی ايران
انجمن بگو:
روز اول که فقط عضو شدم و چیز خاصی نیست که راجع بهش بگم ولیییییییییی دفعه بعد که اومدم سراغ پروفایلم دیدم 4-5 تا پیغام دارم:تعجب: اصلا باورم نمیشد بچه های این انجمن بخصوص بزرگانش اینجوری گرم و صمیمی برخورد کنن و ورود منو به انجمن خوش آمد بگن وکلی گل های خوشگل بهم تقدیم کنن. :8: این شد که حضورم رفته رفته دائمی شد:نیش2:

22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟
خوب فکر می بینم که استاد دانشگاه شدم و تمام نیاز های مادی خودمو به طور صد در صد خودم بر عهده دارم و تو یه خونه نقلی و شیک و پر از عاطفه زندگی می کنم و یه پسر خوشگل و باهوش دو-سه ساله دارم:نیش2:

23- چندتا از بهترين تاپيك هايی كه توی
انجمن ديدين ؟
اکثر تاپیک های ادبی و مشاعره... فال حافظ... پاتوق دخترا:بدجنس: تعداد زیادی از تاپیک های تالار زبان انگلیسی که مطالب بسیار جذاب و آموزنده ای داره:نیش2: دلتون برای کی تو انجمن تنگ شده؟ اگه الان یه شاخه گل داشتی به کی تقدیم می کردی؟و.......... خیلی زیادن... خاطرم نیست... ولی عاشق تاپیک حرف های تیز هستم:بله:

24- تا به حال سوار اسب شدی؟
خیر... و این یکی از بزرگترین حسرت های زندگیمه.:نه:

25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادی چي بوده؟
قبولیم تو دانشگاه شهید بهشتی تو مقطع کارشناسی ارشد و تا یه حدودی هم استقلال مالی!!! و مهمترین مسئله این که با وجودی که شاگردام می دونن من تا دو سال دیگه بر نمی گردم پیششون بازم سراغ منو از مدیریت زبانکده می گیرن و مدیریت زبانکده تو این چند هفته بارها به اطلاع من رسونده که رفتنم از اونجا چقد واسشون گرون تموم شده:ناراحت: ولی این نشون میده من کارمو خیلی خوب انجام دادم:شاد:

26- روزی چند ساعت توی نتی؟
تا قبل از اینکه بیام تهران بسته به روزش که تعطیل باشه یا نه بین 3 تا 7 ساعت... ولی الان بین 0 تا 2 ساعت:ناراحت:
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی:نیش2:)
هر دو تون ماه هستین:نیش2: گرچه منو آیدا خانوم تا بحال با هم همصحبت نشدیم و این افتخار رو نداشتم ولی نام نیکشون همیشه تو انجمن هست:احترام:

28- چقدر اعتماد به نفس داری؟
متاسفانه نه در حد مثال زدنی:رو مخ:
29- بهترين مكان شهر شما برای زندگی، از نظرت كدوم منطقه است و چرا؟
شهر ما که مثل تهران نیست:10: همه جاش خوبه:بله: به اعتقاد خیلیا هم اصلا واسه زندگی کردن خوب نیست...بخاطر هوای بشدت گرمش و اون خاک و غبار هایی که گاه و بیگاه آسمون شهرمونو از ما می گیره:نه:

30- سوغات شهر شما چیه؟
خرما... ماست... رشته آش رشته :بله:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم اومدم:شاد:
61-به نظر شما تو کنکور من رتبه 0-10 رو به دست میارم یا 10-13 ؟:بدجنس:
62-از انتخاب رشتتون راضی هستید؟
63-محوطه شهید بهشتی بزرگه؟:83:
64-یکی از اشتباهاتی که نمیخواید برای افرادی امثال من تکرار بشه بگید:گریه:
65-شاگرد ممتاز بودید یا متوسط در مدرسه؟
66-شما هم در کانون ثبت نام کرده بودید؟:نیش:
67-اگر زبان نمیخوندید دوست داشتید تو چه رشته ای بودید؟
68-به نظر شما در آینده رشته های پزشکی بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت یا مهندسی؟
69-چه کتاب هایی تدریس میکردید؟
70-آهنگ ها رو بعد از چندین ماه نفرستانید(ستاد یادآور):نیش:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام نسرین جون:گل:
71-شهر ما بهت خوش می گذره؟
72-چند شنبه هارو دوست داری؟
73-بچه بودی پستونک می خوردی؟
74-غیر از انگلیسی چه زبانی دوست داری یادبگیری؟
75-چقدر تلویزیون تماشا می کنی؟
76-لطفا یه کتاب خوب به زبان انگلیسی معرفی کن
77-اگه زمین وایمیستاد خورشیدمی چرخید چی می شد؟
78-تا حالا دوست داشتی پسر باشی؟
79-چی دوست داری هدیه بگیری؟
80- تا حالا شده پیک شادیتو قبل از 13 بدر تموم کنی؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام من هم اومدم :نیش:

81 - سلام خوب هستید ؟
82- نظرتون راجع به من چیه ؟ :نیش:
83- نظرتون در مورد دانشگاه بهشتی چیه ؟
84- امکاناتش چطوره ؟
85- نظرتون در مورد رشته من It چیه ؟
86- نظرتون در مورد دانشگاه علمی کاربردی چیه؟
87- اونجا که هستید دلتون برای خانواده تون تنگ شده ؟
88- کی باید دوباره بیایید خوزستان ؟

خب بسه دیگه :نیش:
دوباره میام. :گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی؟

بطرز شگفت آوری دوست داشتم مترجم بشم و شدم:نیش2:

32- تا به حال به رشت سفر كردی؟ آره يا نه؟ چرا؟ :نه: خوب موقعیتش پیش نیومده:بله:

33- مهم ترین هدفت توی زندگی چیه؟
ای بابا:تعجب: گفتم که داشتن یه زندگی آروم و شاد و بی دغدغه. و رسیدن به مرحله ی بالایی از موفقیت تو رشته تحصیلیم به طوری که در زمینه زبان شناسی صاحب نظر بشم و اسم ایران رو هم تو این زمینه بالا بکشم:دعا:

34- بهترين جايی كه برای مسافرت رفتی؟
دو تا دریای کشورمون یعنی شمال و جنوب... بخصوص خلیج همیشه پارس رو که منو مبهوت و متحیر کرد:گل:
35- بهترين دوستت تو انجمن؟
میترا:بغل::گل:نگار:گل::8:مریم:گل::بغل:فاطمه:گل::مهدی ناظم:گل: داوود:گل:فریده و بارونی گلم:گل: و .......:63:
36- دوست داشتی ادمین باشی؟
:تعجب:حتی فکرشم نمی کنم:نه:
37- ورزش محبوبت چيه؟
شنا...والیبال... پینگ پونگ:شاد:
38- رنگ مورد علاقه ت چیه؟ آبی...بنفش...صورتی(رنگهای مورد علاقه:نیش2:)
39- ماشين مورد علاقه ت؟ماشین مورد علاقه ندارم...یعنی واسم فرقی نداره:بله:
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟:نه:

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

41- سریال محبوبت چیه؟
ندارم:گل: اصلا اهل تلویزیون نیستم.
42- فيلم محبوبت؟
غرور و تعصب... بر باد رفته...
43- آهنگ محبوبت؟
Some one like you!- cry me a river- Don’t wake me up-Rolling in the deepو........................:گل:
44- -یه دعا:
عاقبت همه مون به خیر بشه و همه مریضا شفا پیدا کنن:دعا:
45- یه شعر:
پس از مردن چه خواهم شد نمی دانم

نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت
ولی بسیار مشتاقم که ازخاک گلویم سوتکی سازد
گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش
که او یکریز و پی درپی دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد
و خواب خفتگان آشفته و آشفته تر سازد

و گیرد او بدین ترتیب تاوان سکوت و انتقام و اختناق مرگبارم را.
46- تکه کلام داری؟ اگه داری چیه؟Ok…….Oh my Gosh…. God triple damn it.
47- اگر زمان به عقب برمی گشت بازم همین مسیر رو انتخاب می کردی؟
بله ولی یه تغییرات اساسی تو زندگیم ایجاد می کردم:بله:
48- نظرت راجع به اين گلا :

rahnamaبابا هوشنگ انجمنموووووووووووون:بغل::بغل::بغل::گل: انسانی فهمیده،متشخص،بافرهنگ، با قلبی رئوف و مهربون و یاور یاور جوونا....بسیار دلسوز، شوخ طبع و دوست داشتنی:بغل: بالاخره دیدمشووووووووووون:8::8::8: به یکی از آرزو های بزرگ زندگیم رسیدم:8: بابا هوشنگ من همونی بود که تو ذهنم همیشه تصورشو می کردم:بغل: :گل::گل::گل::گل:

admin
مدیر، مدبر، آقا، بسیار با اخلاق، زیبا سخن، خوش اخلاق و آرام، جدی و با ابهت و موقر البته فقط در مواقع لزوم:نیش2: بقیه مواقع بسیار شوخ طبع و شیرین زبون:تعجب: بویژه وقتی دارن درمورد مهلا حرف میزنن:بغل::10: بسیار کاردان هستن ایشون و در همه موارد یاوری بی دریغ برای کاربرای انجمن:1: فقط خدا نکنه عصبانی بشه یه وقت:ترس:

Maryam
:بغل::بغل::بغل: مــــــــــــــاه:8: عزیز دل من... از وقتی یادمه مریم گلم همیشه در تلاش بوده تا هیچ مشکلی واسه هیشکی طولانی نشه و درا رو روی همه مشکلات می بنده:بغل: از وقتی اومدم تهران هوامو داشته و نذاشته من غصه بخورم:1: کد بانوووووو،خانووووووووووووم:8: یکی از بهترین ها برای مشورت گرفتن....چون همیشه بهترین راهکار ها رو میده:دست: خلاصه جزو افتخارات انجمن که من همیشه باید سرمو در مقابلش پایین بگیرم:احترام:

سنجاقي
از پیشکسوتان این انجمن که نام نیکش همیشه تو انجمن به چشم می خوره و خیلی هم محبوبه ولی من سعادت هم صحبت شدن و آشنایی درست حسابی رو با ایشون نداشتم تا بحال:1:

Nethunter
......:فکر: مثل اینکه مادر مجازی مهدی اف ایکس هستن:نیش2: تا جایی که من اطلاع دارم ایشون هم مثل آیدا خانوم از روحیه ای بسیار لطیف برخوردار هستن:بدجنس::سوت::نیش2:
Amin Khan

:69::غش2:

(تا قبل از گرد همایی)دارای شخصیتی بسیار مرموز و پیچیده هستن این موجود...موجودی ناشناخته:ترس: بعد از گرد همایی: باز هم موجودی مرموز و پیچیده ... حتی اگه صد نفر هم بگن که بابا این بچه آرومیه من باور نمی کنم. لااقل تو جمع اینجوریه ولی خود واقعیش یه شر و شیطونیه که دومی نداره:نیش2:
maksemos
آخه چی بگم؟:75: باید یه تاپیک بزنیم با عنوان یوسف شناسی:تعجب: :نیش2: ایشون رو خیلی محترم و خونگرم دیدم:5:

NaSeR 4:گل:

Mehdi_FXX
:دوست: دارای شخصیتی بسیار مرموز و پیچیده:زبون::نیش2: ....گل.....گل.....بازم گل.... تو کارش خیلی جدیه ولی کلا شوخ طبع...شوخیاش هیچ وقت آدمو ناراحت نمی کنه و اگه احساس کرد کسی از دستش تاراحت شده تا از دل طرف در نیاره ول کن نیست:حرص::نیش2: رو کمکش میشه حساب کرد...مخصوصا تو مسائل سخت افزاری و نصب برنامه های ضروری پی سی:بدجنس: آدرس دهی اش عالیهههههههههههههه:دست: :ایول: رو موهاش هم خیلی حساسه:10: میترا اااااا اون قیچی رو بردار بیار:10: جدای از شوخی کمک هایی بهم کرده آقا مهدی که هیچوقت نمی تونم جبران کنم و همیشه بهش مدیونم:احترام:

0mid
ناظم محبوب انجمن... بسیار شوخ طیع با جنبه بسیار بالا...:گل:

000
آقای محمد از اون شخصیت های آرومی هستن که بسیار مورد احترام بقیه هستن و بسیار دوست داشتنی.:گل:
NicolNici
:بغل::بغل::بغل: قربووووووووووووووونش بشم....فرشته منه.... خوشگل ترین و مهربون ترین و خاکی ترین نگار دنیا:بغل::دوست: بازم بهش مدیونم:1:
khodam
شیمای گلم:بغل: با یه قلب پر از احساس:دوست::گل:

ASHKAN:گل:
اگه اشتباه نکنم یکی از کم سن و سال های انجمن عزیزمون:گل:
ARASH CHIRIK:گل:
ایشون هم از نوجوون های انجمنمون هستن:گل:
ahmadfononi :بغل: احمد عزیز من... آقا...پاک...
گل پسر خوزستان:بغل: از افتخارات انجمن:گل: از اوناییه که هر دفعه منتظرم خبر یه موفقیت جدید ازش بشنوم.:بغل:

amininho
عزیییییییییییییییییییز دل خودمه:بغل::بغل::بغل::بغل: بهش افتخار می کنم.به اندازه نرگسی دوسش دارم...:بغل::گل: این بچه یه چیز دیگه است...امین عزیز من میدونه که واسه رسیدن به بهترین ها باید بزرگ فکر کنه و با برنامه پیش بره... تو بهترینی امین....و ما به عنوان دوستات ازت انتظار داریم جزو بهترین ها باقی بمونی:بغل::گل:
gorg nama:گل:
آقا مهدی:5::گل:
sinareza ایشون رو تو گرد همایی زیارت کردم... انسانی با شخصیت و محترم:احترام::گل:

asl_davood
:8::8: داووود گل انجمن....افتخار می کنم که هم استانی ای به این ماهی دارم:شاد: همیشه خنده رو به روی لبامون میاره:گل:

BLaDe مهسای عزیز...:گل: کاراش تو تالار زبان تحسین برانگیزه و برنامه ریزیش قابل تقدیر.
Cube برادر مهسا خانوم:گل:
یگانه جان:گل:
H@DI
هه:10: شیطون
نیکا
:بغل::بغل: فریده مهربون و آروم و با وقار من:گل:
baroon
:بغل: پر انرژی و بسیار علاقه مند به کارش و همین باعث میشه کاراش بسیار پر بار و محبوب هست:گل:
Reza:گل:

mario8344 بهمن خان:گل:
KAMYAR
:10::10: این محسن خیلی منو می خندونه:10: البته بعضی وقتا هم عصبانیم می کنه:عصبانی:
vida:گل:

آسمان دریایی
آخی....این دختر اینقده خوبههههههههههههههه....احساساتی....عاشق بچه ها....عاشق مهلا..... قربون مهلا بشه :نیش2: خیلی دوس داره به بهترین نحو انگلیسی صحبت کنه و انگلیسی رو به کوچولو ها هم یاد بده... همه کاربرا رو دوس داره و بهشون احترام میذاره:5:
دختر دریا
:بغل::بغل::بغل::بغل::بغل: قربوووووووووووووووووووووووونش بشم:8: این خانوم خوشگل و ناز و مهربون نرگس کوچولوی خودمه:8: پاکترین و مهربون ترین قلب دنیا رو داره :بغل:
صاینا:گل:

sasan:گل:
khorde-shishe:گل:

زینب
:بغل::بغل: نویسنده کوچولوی انجمنمون:بغل: بهترین ها در انتظار توئه زینب جوووووونم.... باعث افتخار منو انجمنی:دوست:
mitra mehr
:8::8::8::8::8: میترااااااااااااااااااااااااای من:بغل::بغل::بغل: عزیز دل من:بغل: خواهر بزرگتر من:بغل: فرهیخته و با فرهنگ و با شخصیت و مهربون ...با یه قلب پاک و زیبا:بغل: یه قلب بزرگ و دریایی:بغل: در اوج وقار و آرامش طبعی شوخ داره و بسیار خنده روئه.... تو تربیت مهلا کم نذاشته:شاد:خیلی دووووووووووووووووووست دارم میترای گلم:بغل:بهترین دوست من:بغل:

fatemeh
:بغل: فاطمه دوست با شخصیت و مودب و موقر و متین و محترم خودم.... عاشق شعر و ادبیات ایران... مسلط به زبان انگیسی:8::گل: یکی از آرزوهام دیدن فاطمه گلم از نزدیکه:بغل:
palang
شوخی....شوخی....شوخی......:10: پسر خوب انجمنمون:گل: کمی زود رنج و احساساتی ... ورزشکار و با اخلاق ورزشکاری:گل:
پارسا مرزبان
:احترام: مرزبان زبان شیرین پارسی:گل: خیلی واسم عزیز هستن ایشون:1:
Reza.M
دوست عزیزمون که انجمن رو ترک کردن:ناراحت::گل:
Ever Green
رهای عزیز و مهربونم که انجمن رو ترک کرد:ناراحت::گل:
چاووش
استاد عزیز ادبیات فارسی:احترام: براشون احترام خاصی قائلم:گل: برای اون شعر زیبایی که در مدح انجمن سرودن ازشون سپاسگزارمو:گل
علیرضا:گل:

WALKMAN علیرضا:نیش2::گلک
khale suske:گل:
360درجه آقا بنیامین:گل:
mahdis:گل:
behamin:گل:
do..bia:گل:
پانته آ یه دوست عزیز:گل:
naznaz:گل:
فائزه حسین زاده
:بغل: اولین نفری که عضویت من در ایران انجمن رو تبریک گفتن:احترام::بغل::دوست: فائزه عزیز شخصیتی بسیار قابل احترام دارن و باعث افتخار ما هستن... خیلی خونگرم و صمیمی و دوست داشتنی:بغل:براشون تو دوره دکترا آرزوی موفقیت می کنم:گل:
یاسی جون یه دوست عزیز و دوست داشتنی:گل:
playful girl :گل:
HOMARNA:گل:
حسرت:بغل: زهرای گل و مهربون و با معرفتم:گل:
سیاوش عشق:گل:
محمد:گل:
seger:گل:
Silver Star
:بغل:سولماز عزیز دلم:گل: خیلی خوب انگلیسی صحبت می کنه و خیلی باهوش و زرنگ و فعاله:گل:
ali jan:گل:

jasper:گل:

MAHDI دوست داوود:فکر:گل:
mahdad_mtp
دوست عزیز و خوش قلب خودم که خیلی باهوش و مخ الکترونیک و برق و مهندسی و اینا هستش:نیش2: براش تو دوره دکترا آرزوی موفقیت می کنم. و برای مشورت هایی که تو انتخاب دانشگاه بهم داد ازش بسیار متشکرم:گل
berivan:گل:

ponyo:گل:
875102210 شماره دانشجویی:نیش2::گل:
Mans0ur
دوست امید...خیلی سریع انگلیسی صحبت می کنن:گل:
majnooneleyli مرضیه عزیز... دوست آروم و مهربون:گل:
MEA47:گل:
آرش007:گل:
شهیاد:گل:
parisa مدیر بخش فیزیک و بسیار فعال ولی آروم و کم حرف:گل:
آتیش یه دوست عزیز:گل:

Darya91 دریا جوووووون:گل:
خلیج همیشه پارس
سارای عزیز و مهربون که نیم ساعتی رو تو گرد همایی همراه ما بود. :8:بسیار فعال و با شخصیتی محکم و قاطع:دست:
مهری:گل:
samin:گل:
شاهد صادق پور:گل:
Gjust امیر جان... بسیار پر جنب و جوش و فعال:گل:

Sarah:گل:
mahdis:گل:

..::آبی دل::..:گل:

melika:گل:
eliza:گل:
SCREAM:گل:
shika hime:گل:
j@v@d:گل:
Mahsa:گل:

اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.:گل:

49-"هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟
هنوز پیداش نکردم... ولی در حال حاضر بهشت من کانون گرم خونوادمه:
ناراحت:
50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره؟
:37:
چند تا حس با هم داره:نیش2: به شرطی که سرعت نتت خوب باشه و وقت کافی داشته باشی، رو صندلی نشستن و سریع به سوالا جواب دادن خیلی هیجان انگیزه:نیش2:

آخرین ویرایش:

Sarah

کاربر ويژه
89- نبودن بهتره یا نصفه بودن؟
90- تا حالا شده با بارون گریه کنی؟ بارون راس راسکیااااااااا نه بارون جون خودمون :زبون:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

سوالای مهدی اف ایکس ایکس گل:بغل:

به بهههههههه ببین صندلی داغ کیه :بدجنس:(این شکلک بدجنس یعنی خدا به دادت برسه:51: ) هههههههههه..... بیا جلو بینم میخوای چی بگی؟
:91: :نیش2:

من فعلا برای دستگرمی یه سری سوال میپرسم :18: بعدا هم واسه پا گرمی یه سری دیگه می پرسی یعنی؟
:15:

سلام ......علیک سلام:گل:
چطوری؟ خوبم:گل:
خوبی؟میگم خوووووووووووبم:تعجب:
خوبه؟:نیش: اونم خوبه...مرسی:نیش2:
خوشی؟ خوش نیستم در حال حاضر:ناراحت:
سلامتی؟ 66 درصد:نیش2:

51. اول از همه یه جوک بگو بخندیم (تست جوک شناسی:نیش:) مهدی اف ایکس ایکس:10:
:15::سوت:

52.از خودت راضی هستی؟ اگه نه چرا؟ نه نیستم...چون می دونم که می تونم بهتر از این باشم و هنوز کاری نکردم که باعث افتخار کسی باشم:نه:

53.چرا انقدر عاشق زبانی؟ این یه حسه... توصیفی نیست بچه جوووووون:بدجنس: خودت چرا اینقد عاشق کامپیوتری؟:بدجنس:

54.قبول داری انگلیسی حرف زدنت رو فارسی حرف زدنت هم تاثیر گذاشته؟:نیش: تا وقتی تو نگفته بودی دقت نکرده بودم... بعد رید کال که تو بهم گفتی دقت کردم دیدم بــــــــــــله:18:

55.صدات قشنگه ؟:غش2: اگه آره چرا خواننده نشدی؟:سوت: :نیش: خودت میدونی صدام چجوریاست... خواننده نشدم چون اینجا ایرانه:عصبانی:

56.نظرت در مورد درد دندون عقل چیه؟:ترس: :52: هنوز درش نیاوردی؟:هنگ: میدونستی اگه دیر بجنبی ترتیب کل دندونات رو بهم میزنه؟ دندون عقل دندونیه که باعث میشه عقلتو از دست بدی:تعجب: هنوز وقت نکردم برم واسه جراحی ولی در یک فرصت مناسب میرم دانشکده دندون پزشکی دانشگاه شهید بهشتی:نیش2:

57.نظرت در مورد تهران چیه؟ خیلی بده:گریه:
:26: اگه یه سری از دوستام نبودن اینجا تا حالا از غصه دق کرده بودم:67:
58.چند تا از پارکهای تهران رو رفتی؟ از کدومشون خاطره داری؟ (اگه دوست داشتی بگو:18:) سه تاشو:بله: لاله... ساعی... ملت:نیش2: از هر سه هم یه خاطره مشترک دارم:زبون:
59.از سوسک میترسی؟ چه سوالیه خب معلمومه که میترسی:غش2: اگه روز گردهمایی یه سوسک مرده رو در حالی که خیلی ریلکسی بندازمت تو جونت چیکار میکنی؟:10:

کی گفته من از سوسک می ترسم؟:91: فقط دوسشون ندارم:18: به بابا هوشنگ میگم گوشتو بگیره:تنبیه::91:

60.به چند از درصد آرزوهات رسیدی؟ 35 درصد:نیش2: 10 درصدش دیدن گل روی شماها بود که به تحقق پیوست دیروز:8:

61.به خودت از 10 چه نمره ای میدی؟ 7:گل:

فعلا اینا رو داشته باش:نیش: سخت نپرسیدم فعلا که نا امید نشی:بدجنس: :نیش:

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
جواب سولات امین جان :گل: :بغل:

منم اومدم............خوش اووووومدی:بغل:

61-به نظر شما تو کنکور من رتبه 0-10 رو به دست میارم یا 10-13 ؟
من فک می کنم شما زیر 20 میشی:بله::دعا:

62-از انتخاب رشتتون راضی هستید؟
بله... چه تو دوره کارشناسی چه تو دوره ارشد من دنبال علاقم رفتم و به هر چیزی همون چیزایی هم که خواستم رسیدم. گرچه الان تو سرم داره یه فکرایی می چرخه... شاید علاوه بر رشته خودم برم دنبال یه فوق لیسانس دیگه:هنگ: من می تونم:خودشه:

63-
محوطه شهید بهشتی بزرگه؟ خیلی بزرگه امین...هنوز که هنوزه توش گم میشیم:هنگ: خیلی هم سرسبز و زیباست.

64-یکی از اشتباهاتی که نمیخواید برای افرادی امثال من تکرار بشه بگید درسا رو واسه شب امتحان نذار و تو طول ترم بخون:بله: گرچه من هیچ وقت این اشتباهو مرتکب نشدم. قبل از اینکه وارد یه مکان علمی ( مثل کنفرانس ها) بشی درباره موضوع کنفرانس یه مطالعه داشته باش تا هی خودتو سرزنش نکنی که چرا قبلش اطلاعات کسب نکردم.

65-شاگرد ممتاز بودید یا متوسط در مدرسه؟ همیشه ممتاز بودم.

66- شما هم در کانون ثبت نام کرده بودید؟ بله... اصلا برنامه ریزی کانون رو خیلی قبول دارم چون وقت های مرده رو زنده می کنه ولی به امتحانات و کتاباش هیچ اعتقادی ندارم... تاکید می کنم.

67-اگر زبان نمیخوندید دوست داشتید تو چه رشته ای بودید؟ زبان اسپانیای و آلمانی و فرانسه...:نیش2: ولی چون کلا گفتی اگه زبان نبودی میرقتم سراغ روانشناسی و مشاوره:بله:

68-به نظر شما در آینده رشته های پزشکی بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت یا مهندسی؟ فکر می کنم در آینده رشته های مهندسی به پزشکی برتری پیدا می کنه چون حتی همین حالا هم علم پزشکی داره از طریق مهندسی خودشو بالا می کشونه:بله:

69-چه کتاب هایی تدریس میکردید؟ Interchange…. Touchstone….. let’s go… Hip Hip hooray…. First friends…. Pockets…. Tiny talk.

70-آهنگ ها رو بعد از چندین ماه نفرستانید(ستاد یادآور) هر روز به این خاطر خودمو سرزنش می کنم:شرمنده:1: اسم چند تاشو اون بالا آوردم ولی در فرصت مناسب بقیه رو واسم می نویسم:خجالت2:

Mahdi Askari

مدير فنی
من هم آمدم :شاد:
خوش آمدم:شاد:

اگه ترتیب سوالات درست نیست درستش کنید بی زحمت:خجالت2:

خوب سوالام رو شروع می کنم: تیک تیک صدای ساعت برای شروع مسابقه:
خوب شروع :نیش:

91- منو چقدر میشناسید؟
92- منو تو 12 برگه A4 توصیف کنید.
93- از شوخی های من خوشتون میاد؟
94- چقدر نرگس خانم رو زدید؟:نیش:
95- اگه بخوای یکی رو بزنی کیه با چی میزنی؟:50:
96- ادمین رو به یک میوه تشبیه کن ؟و بگو چرا این میوه رو انتخاب کردی؟
97- چند بار از دست من ناراحت شدید؟(نگید هیچ بار که دروغه و همچنین حداقل سه بارش رو نام ببرید)***
98- چرا ناراحت شدید؟
99- لواشک - چیپس - پفک - قره قوروت:)بدجنس:) کدومش رو دوست داری؟
100- چرا شوخی نمی نویسید؟(سوال چالشی. میتونید جواب ندید:چشمک:)
101- تو گردهمایی بهتون خوش گذشت؟ جای ما رو خالی کردید؟
102- اگه من بذارم از انجمن برم چیکار می کنید؟:گریه:
103- از اینکه برای شما نفت نیاوردم چه احساسی دارید؟
105- از اینکه جز معدود افرادی بودید که در صندلی داغشون شرکت کردم چه احساسی دارید؟(برای ادمین شرکت نکردم:سوت:)
105- یک جک قشنگ بنویس:نیش:
106- چرا من هی قوانینو نقض می کنم کسی بهم گیر نمیده؟ نشان ابهته یا نشان اینکه ولش کن دیگه آدم بشو نیست؟:خنده2:
107- یک شعر بگو توش پلنگ باشه
108- یک شعر بوگو توش نسرین باشه
109- تاحالا خواستی یکی رو خفه کنی ؟چرا؟
110- امید تو گردهمایی بچه بغل کرد؟ اتفاقی براش نیوفتاد؟:10:

دیدید قوانینو نقض کردم 20 تا سوال نوشتم هیشکی نمیاد بهم بگه:15:
سوال سه ستاره مهمه جواب بدید حتما
امیدوارم خوش بگدره بهتون اینجا :15:
جلیقه ضد آتیش هم میفروشیم خیلی تومن اگه خواستید بگید براتون بیارم

این چوبایی که گذاشتم چوباش خیس بود تنها خاصیتی که داره دود می کنه آی حال میده آی حال میده:خنده2:

خدانگهدار:بای:

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
سلام بالاخره منم واسه اولین بار توی صندلی داغ ایران انجمن قصد دارم سوال طرح کنم حالا ......

111- یک نصـــیحت ؟(importance)

112- کل تجربه هایی که توی زندگی تون کسب کردید چی بودن؟(واقعا کل)

113-رتیه ی کارشناسی ارشدتون چند شد؟

114- اگه شما جای من بودید به طور مثال رشته تونم ریاضی بود تو کنکور مهندسی برق ملی رو قبول می شدید و مهندسی نفت آزاد رو کدوم رو انتخاب می کردید؟ یا یه سال صبر می کردین پزشکی می خوندید؟

115-از کدوم آهنگ خوشتون میاد؟(persian)

116-از کدوم آهنگ بدتون میاد؟

117-واقعا خدا کمکتون کرده؟

خوب سوال های من تموم شد موفق باشید

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام نسرین جون:گل: سلام گل دختر:گل:
71-شهر ما بهت خوش می گذره؟ راستش نه:نه: یعنی هنوز نه... ولی کم کم خوب میشه:بله:
72-چند شنبه هارو دوست داری؟ دوشنبه ها.:بله:
73-بچه بودی پستونک می خوردی؟ هه:10: نمی دونم:نیش2: تا حالا از مامانم نپرسیدم. ولی فکر کنم یه بار مامانم گفت که نمی خوردم:نی نی:
74-غیر از انگلیسی چه زبانی دوست داری یادبگیری؟ اسپانیایی و آلمانی و ایتالیایی. اگه پولش جور بشه تو فکرشم که تو همین ترم یا ترم آینده برم کلاس آلمانی:شاد:
75-چقدر تلویزیون تماشا می کنی؟ اصلا تماشا نمی کنم:رو مخ:
76-لطفا یه کتاب خوب به زبان انگلیسی معرفی کن خوب آخه تو چه زمینه ای؟ تو چه مهارتی؟ :فکر:اگه منظورت کتاب های عمومیه من
........... Vocabulary for IELTS...Speaking for IELTS ....Grammar For IELTS.... Essential words for TOEFL پیشنهاد میدم
77-اگه زمین وایمیستاد خورشیدمی چرخید چی می شد؟ هه... هیچی دیگه، من و تو جزغاله میشدیم:غش:
78-تا حالا دوست داشتی پسر باشی؟ بعضی وقتا آره:18:
79-چی دوست داری هدیه بگیری؟ هر چه از دوست رسد نیکوست:نیش2: ولی خرسی خیلی دوست دارم:18:
80- تا حالا شده پیک شادیتو قبل از 13 بدر تموم کنی؟ هر سال همینطوره واسه من:آه:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا