معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
بیسکوییت شورت برد چای سبز
آرد 2 و 1/4 لیوان .
کره خرد شده 1 لیوان .
پودر چای سبز 2 قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر دانه ریز 1/2 لیوان .
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آرد 2 و 1/4 لیوان .
کره خرد شده 1 لیوان .
پودر چای سبز 2 قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر دانه ریز 1/2 لیوان .
نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه : پودر قند و پودر چای سبز را مخلوط کنید ، کره را که در دمای اتاق نرم شده است داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط پودر قند و چای سبز را کم کم اضافه کنید و بزنید تا بافتی نرم و کرکی پیدا کند.
آرد و نمک را باهم مخلوط کنید و کم کم به کره اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا بافتش مانند خرده نان شود
سپس با دست ورز دهید تابه شکل خمیری نرم و یکدست شود.
خمیر را با کمک وردنه روی سطح کار به ضخامت 1 بند انگشت پهن کنید ،
با استفاده از قالب گل یا هر قالب دیگری که دارید خمیر را قالب بزنید سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند.
پس از اینکه انتهای بیسکوییت طلایی شد بیسکوییت آماده است ،
پس از پخت سینی بیسکوییت ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب سرد شوند سپس از سینی خارج و سرو کنید ( در صورت تمایل بیسکوییت ها را به کمی کره آغشته کنید و در پودر قند بزنید ).
نکته ها : این بیسکوییت در ظرف دربسته تا چند روز قابل نگهداری و مصرف میباشد ، در صورت تمایل میتوانید 3 زرده تخم مرغ را همزمان با پودر قند اضافه کنید.