جام جم آنلاين: محققان بيمارستان دانشگاه مالمو در سوئد متوجه شدند افزودن اندكي بيش از يك قاشق چايخوري دارچين به يك كاسه پوره برنج باعث ميشود افزايش ميزان قند خون در گروهي افراد سالم پس از مصرف غذا كاهش يابد.
به گزارش رويترز از نيويورك ، حاصل اين بررسي كه در نشريه تغذيه باليني امريكا چاپ شده مويد بررسيهاي قبلي است كه دارچين ممكن است به كنترل قند خون كمك كند اما هنوز خيلي زود است دارچين را براي درمان بيماري قند تجويز كنند.
در بيماري قند ميزان قند خون به اين دليل بالا ميرود كه بدن نميتواند به درستي انسولين، هورمون تنظيم كننده قند خون را مصرف كند.
تحقيقات نشان داد ميزان قند و كلسترول خون افراد مبتلا به ديابت نوع 2 پس از مصرف دارچين در 40 روز كاهش يافت اما دارچين در افراد مبتلا به ديابت نوع يك چنين تاثيري ندارد.
به گزارش رويترز از نيويورك ، حاصل اين بررسي كه در نشريه تغذيه باليني امريكا چاپ شده مويد بررسيهاي قبلي است كه دارچين ممكن است به كنترل قند خون كمك كند اما هنوز خيلي زود است دارچين را براي درمان بيماري قند تجويز كنند.
در بيماري قند ميزان قند خون به اين دليل بالا ميرود كه بدن نميتواند به درستي انسولين، هورمون تنظيم كننده قند خون را مصرف كند.
تحقيقات نشان داد ميزان قند و كلسترول خون افراد مبتلا به ديابت نوع 2 پس از مصرف دارچين در 40 روز كاهش يافت اما دارچين در افراد مبتلا به ديابت نوع يك چنين تاثيري ندارد.