دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت بادام و فندق
مواد لازم برای خمیر تارت :
ارد ۲ فنجان
پودر شکر ا۵۰ گرم
پوست لیمو رنده شده ۱ ق م
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵۰ گرم
اب سرد ۱ ق غ
مواد میانی تارت :
کره ۱۷۵ گرم در دمای اتاق
پودر شکر ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بادام اسیاب شده ۱ فنجان
فندق اسیاب شده ۱ فنجان
پوست لیمو رنده شده ا ق م
روغن بادام نصف ق چ
پودر شکر برای روی تارت
طرز تهیه :
ارد - شکر- کره - تخم مرغ وپوست لیمو را تو یک کاسه میریزیم و با کمک چنگال سعی میکنیم
که مواد رو با هم مخلوط کنیم و روی خمیر ی که درست کردیم ۱ قاشق اب سرد رو هم اضافه
کرده وبعد قالب کمربندی رو کمی چرب میکنم و خمیر رو تو قالب با دست فشار میدیم و سطحش
روصاف میکنیم تا خمیر به طور یکسان همه قالب رو بپوشونه و روشو میپوشونیم تا اصلا بهش
هوا نرسه و به این شکل میزاریم تو یخچال تا ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد ۱ ساعت از یخچال در اورده و روی خمیر کاغذ روغنی میندازیم و روشو با نخود میپوشونیم و
به این صورت میزاریم تو فر و ۱۲ دقیقه میپزیم وقتی از فر دراووردیم نخود ها و کاغذ روغنی
رو از روش برمیداریم .
در اين بين مواد مياني تارت رودرست ميكنيم به اين ترتيب كه شكر و كره را با هم ميزنيم
و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و انقد هم ميزنيم كه روش حبابهاي كوچولويي ديده
بشه و بعد بادام - فندق و پوست ليمو و اگه روغن بادام در دسترس بود اونم علاوه كرده و هم
ميزنيم .بعد اين مخلوط رو با كمك ليسك روي خمير تارت ريخته و سطحش رو صاف ميكنيم و
ميزاريم تو فر با ۲۰۰ درجه تا به مدت نيم ساعت بپزه البته اين زمان به قدرت فر بستگي داره
و .بعد از فر درمياريم و ميزاريم سرد بشه و روش پودر شكر ميپاشيم و سروش ميكنيم .

مواد لازم برای خمیر تارت :
ارد ۲ فنجان
پودر شکر ا۵۰ گرم
پوست لیمو رنده شده ۱ ق م
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵۰ گرم
اب سرد ۱ ق غ
مواد میانی تارت :
کره ۱۷۵ گرم در دمای اتاق
پودر شکر ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بادام اسیاب شده ۱ فنجان
فندق اسیاب شده ۱ فنجان
پوست لیمو رنده شده ا ق م
روغن بادام نصف ق چ
پودر شکر برای روی تارت
طرز تهیه :
ارد - شکر- کره - تخم مرغ وپوست لیمو را تو یک کاسه میریزیم و با کمک چنگال سعی میکنیم
که مواد رو با هم مخلوط کنیم و روی خمیر ی که درست کردیم ۱ قاشق اب سرد رو هم اضافه
کرده وبعد قالب کمربندی رو کمی چرب میکنم و خمیر رو تو قالب با دست فشار میدیم و سطحش
روصاف میکنیم تا خمیر به طور یکسان همه قالب رو بپوشونه و روشو میپوشونیم تا اصلا بهش
هوا نرسه و به این شکل میزاریم تو یخچال تا ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد ۱ ساعت از یخچال در اورده و روی خمیر کاغذ روغنی میندازیم و روشو با نخود میپوشونیم و
به این صورت میزاریم تو فر و ۱۲ دقیقه میپزیم وقتی از فر دراووردیم نخود ها و کاغذ روغنی
رو از روش برمیداریم .
در اين بين مواد مياني تارت رودرست ميكنيم به اين ترتيب كه شكر و كره را با هم ميزنيم
و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و انقد هم ميزنيم كه روش حبابهاي كوچولويي ديده
بشه و بعد بادام - فندق و پوست ليمو و اگه روغن بادام در دسترس بود اونم علاوه كرده و هم
ميزنيم .بعد اين مخلوط رو با كمك ليسك روي خمير تارت ريخته و سطحش رو صاف ميكنيم و
ميزاريم تو فر با ۲۰۰ درجه تا به مدت نيم ساعت بپزه البته اين زمان به قدرت فر بستگي داره
و .بعد از فر درمياريم و ميزاريم سرد بشه و روش پودر شكر ميپاشيم و سروش ميكنيم .
