• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تارت بادام و فندق

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت بادام و فندق
99712.jpg




مواد لازم برای خمیر تارت :

ارد ۲ فنجان

پودر شکر ا۵۰ گرم

پوست لیمو رنده شده ۱ ق م

تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۵۰ گرم

اب سرد ۱ ق غ

مواد میانی تارت :

کره ۱۷۵ گرم در دمای اتاق

پودر شکر ۱۷۵ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

بادام اسیاب شده ۱ فنجان

فندق اسیاب شده ۱ فنجان

پوست لیمو رنده شده ا ق م

روغن بادام نصف ق چ

پودر شکر برای روی تارت

طرز تهیه :

ارد - شکر- کره - تخم مرغ وپوست لیمو را تو یک کاسه میریزیم و با کمک چنگال سعی میکنیم

که مواد رو با هم مخلوط کنیم و روی خمیر ی که درست کردیم ۱ قاشق اب سرد رو هم اضافه

کرده وبعد قالب کمربندی رو کمی چرب میکنم و خمیر رو تو قالب با دست فشار میدیم و سطحش

روصاف میکنیم تا خمیر به طور یکسان همه قالب رو بپوشونه و روشو میپوشونیم تا اصلا بهش

هوا نرسه و به این شکل میزاریم تو یخچال تا ۱ ساعت استراحت کنه.

بعد ۱ ساعت از یخچال در اورده و روی خمیر کاغذ روغنی میندازیم و روشو با نخود میپوشونیم و

به این صورت میزاریم تو فر و ۱۲ دقیقه میپزیم وقتی از فر دراووردیم نخود ها و کاغذ روغنی

رو از روش برمیداریم .

در اين بين مواد مياني تارت رودرست ميكنيم به اين ترتيب كه شكر و كره را با هم ميزنيم

و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و انقد هم ميزنيم كه روش حبابهاي كوچولويي ديده

بشه و بعد بادام - فندق و پوست ليمو و اگه روغن بادام در دسترس بود اونم علاوه كرده و هم

ميزنيم .بعد اين مخلوط رو با كمك ليسك روي خمير تارت ريخته و سطحش رو صاف ميكنيم و

ميزاريم تو فر با ۲۰۰ درجه تا به مدت نيم ساعت بپزه البته اين زمان به قدرت فر بستگي داره

و .بعد از فر درمياريم و ميزاريم سرد بشه و روش پودر شكر ميپاشيم و سروش ميكنيم .


99711.jpg
 
بالا