• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تارت شكلات و گيلاس

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت شكلات و گيلاس
به نظرم اين يه دتارت شكلات و گيلاس
به نظرم اين يه دسر همه پسنده.من اينو برا مهموني درست كردم و هر كي كه خورد خوشش اومد و كلي تعريف كرد
4chsmu1.gif


مواد لازم کراست:
بیسکوییت پتی بور يا ساقه طلايي 125 گرم کره 70 گرم
شکر 2 قاشق
پودر کاکائو 1 قاشق

مواد لازم فیلینگ:
شیر 2 پیمانه
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1.5 قاشق
شکلات شیری 100 گرم
شکر 1 قاشق
کره 5 گرم

مواد لازم تاپینگ:
گیلاس هسته گرفته 1 پیمانه ( بستگی به قالبتون داره )
ژله گیلاس یا آلبالو 2/1 بسته
آب جوش 2/1 پیمانه

طرز تهيه:
اول قالب (23 سانتي) رو با فویل میپوشونیم طوری که از دیواره بلندتر باشه، البته همین سایز اگه قالب کمربندی دارین که دیگه این کار نیازی نیست!
بیسکوییت رو پودرش کنین اما آرد نشه! با کره و شکر و کاکائو مخلوط کنین و تمام کف و دیواره قالب رو بپوشونین! یه دیواره بسازین!
بذارینش یخچال!
شکلات رو خورد کنن و کناری بذارین
ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب سرد بپاشین و اسفنجی که شد بذارین روی بخار آب تا مایع یکدستی بشه!
شیر و آرد ذرت و شکر رو مخلوط کنین و روی حرارت بذارین مدام هم بزنین تا یکم آردش بپزه و غلیظ بشه
شکلات خورد شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه
از روی حرارت بردارین و ژلاتین مایع و کره رو برییزین و همش بزنین
از حرارت که افتاد بریزینش روی کراست بذارین 5 تا 6 ساعت بگیره
برای تاپینگ هم ژله گیلاس رو با آب جوش حل کنین و شفاف که شد و حسابی خنک شد ( تو محیط آشپزخونه ) گیلاسا رو روی تار بچینین و ژله رو اروم بدین روش!
1 ساعت دیگه بذارین یخچال!
تارت خوشملتون اماده اس!
برای تزیینش میتونین خامه استفاده کنین

20120201093137_1.JPG
 
بالا