دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت مربای تمشک
تارت مربای تمشک
مواد لازم:
- پودر بادام 125 گرم
تخم مرغ همزده:1 عدد
شکر:250 گرم
کرم نرم شده:180 گرم
آرد:250 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: 1 ق چ
میخک کوبیده: یک هشتم ق چ
مربای تمشک:200گرم
تهیه:
پورد بادام- تخم مرغ-شکر-کره- آرد-دارچین-پوست لیمو و میخک را مخلوط کنید تا به شکل خمیر دراید سپس در کیسه نایلونی قرارد و بمدت 30 دقیق در یخچال بگذارید.سپس نیمی از آن رادر قالب 28*18 سانتی ریخته و خوب فشار دهید .مربای تمشک را گرم کرده و روی آن بمالید و بقیه خمیر را 6 رول بطول 28 سانت و 8 رول بطول 18 سانت تهیه و بصورت چهارخانه روی مربا قراردهید و بمدت 30 دقیق در فر 180 درجه قراردهید و بعد از آن شیرینی خنک و سپس آماده سرو است.
تارت مربای تمشک

مواد لازم:
- پودر بادام 125 گرم
تخم مرغ همزده:1 عدد
شکر:250 گرم
کرم نرم شده:180 گرم
آرد:250 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: 1 ق چ
میخک کوبیده: یک هشتم ق چ
مربای تمشک:200گرم
تهیه:
پورد بادام- تخم مرغ-شکر-کره- آرد-دارچین-پوست لیمو و میخک را مخلوط کنید تا به شکل خمیر دراید سپس در کیسه نایلونی قرارد و بمدت 30 دقیق در یخچال بگذارید.سپس نیمی از آن رادر قالب 28*18 سانتی ریخته و خوب فشار دهید .مربای تمشک را گرم کرده و روی آن بمالید و بقیه خمیر را 6 رول بطول 28 سانت و 8 رول بطول 18 سانت تهیه و بصورت چهارخانه روی مربا قراردهید و بمدت 30 دقیق در فر 180 درجه قراردهید و بعد از آن شیرینی خنک و سپس آماده سرو است.