• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تارت میوه فصل

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
99108.jpg


مواد لازم :
برای کیک تارت :
کره ذوب شده 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک یه ذره نوک انگشت
شیر 2 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1 ق م
ارد 125 گرم
شکر 100 گرم
شکلات تخته ای 50 گرم ( به روش بن ماری ذوب میکنیم )

مواد لازم برای کرم تارت :
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
کرم شانتی نصف بسته

شیر نصف لیوان ( برای اماده کردن کرم شانتی . نکته اگه کرم شانتی نریزیم میوه ها به کرم مون نمیچسبن )

برای تزیین تارت با میوه ها :
کیوی 3 عدد
موز 2 عدد
توت فرنگی 200 گرم
عسل 2 ق غ ( با یکی دو قاشق اب جوش حل میکنیم سرد که شد برای بیشتر براق و شفاف شدن میوه ها ازش استفاده میکنیم )
میتونین از یه نوع میوه هم استفاده کنین .


طرز تهیه :
فر رو با 175 درجه گرم میکنیم .
تموم مواد کیک تارت رو به مدت 3 – 4 دقیقه با همزن میزنیم .
موادمون توی قالب 24 سانتی گرد چرب شده و ارد پاشیده شده میریزیم . و با پشت قاشق صافش میکنیم .
کیکمون رو توفر به مدت 20 دقیقه میپزیم .
از فر که دراومد میزاریم تا کاملا سرد بشه بعد از قالب جدا میکنیم .
تموم مواد کرم به جز کرم شانتی و وانیل و نصف لیوان شیر با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت متوسط تا کاملا غلیظ بشه مثل فرنی یا پودینگ .
بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید وانیل رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم کنار تا سرد بشه .
کرم شانتی و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و 5 دقیقه با همزن میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته بشه . بعد توی کرم مون ریخته و یکی دو دقیقه دیگه هم میزنیم .
شکلات ذوب شده به روش بن ماری رو روی قسمت گود تارت با برس میزنیم .
کرم اماده شده رو روی شکلات میریزیم . تا کاملا روی تارت رو بگیره .

میوه ها رو با سلیقه خودمون روی کرم میچینیم و اخر سر با عسل رقیق شده و با قاشق روی میوه ها میریزم به این ترتین هم میوه هامون تیره نمیشن و هم شفاف میمونن .
 
بالا