دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت هلو
برای دستور خمیر و کرم تارت اینجا رو ببینین .
برای اماده کردن هلوها :
ابتدا ته هلو را با چاقو برش ضربدری میدیم .
بعد میزاریم توی یک ماهی تابه کوچک و روشون یه لیوان اب جوش میریزیم و به مدت 5تا 10 دقیقه میزاریم تو دمای متوسط و البته در ظرف رو هم میزاریم تا بپزه .
تو این فاصله یه ظرف پر از یخ حاضر میکنیم و و فورا از تو ماهی تابه در میاریم و میندازیم تو یخ تا از پختن زیادشون جلوگیری کنیم .
بعد پوستشونو میگیریم و هسته هاشونو جدا میکنیم و بعد به صورت هلال میبریم .
بعد از اماده شدن خمیر تارت و کرم و ریختن کرم روی تارت موقع سرو هو ها رو روش بچینین و سرو کنین .

برای دستور خمیر و کرم تارت اینجا رو ببینین .
برای اماده کردن هلوها :
ابتدا ته هلو را با چاقو برش ضربدری میدیم .

بعد میزاریم توی یک ماهی تابه کوچک و روشون یه لیوان اب جوش میریزیم و به مدت 5تا 10 دقیقه میزاریم تو دمای متوسط و البته در ظرف رو هم میزاریم تا بپزه .
تو این فاصله یه ظرف پر از یخ حاضر میکنیم و و فورا از تو ماهی تابه در میاریم و میندازیم تو یخ تا از پختن زیادشون جلوگیری کنیم .

بعد پوستشونو میگیریم و هسته هاشونو جدا میکنیم و بعد به صورت هلال میبریم .
بعد از اماده شدن خمیر تارت و کرم و ریختن کرم روی تارت موقع سرو هو ها رو روش بچینین و سرو کنین .