دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت کرم وانیلی
مواد پایه :بیسکویت سبوسدار 250 گرم
کره ذوب شده 75 گرم
شکلات رنده شده 60 گرم
مواد میانی :کرم وانیلی 2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
ژلاتین 1 ق س
اسانس وانیل چند قطره
انواع میوه
کرم وانیلی:شیر 250 میلی لیتر
نشاسته ذرت 25 گرم
پودر شکر 50 گرم
خامه فرم گرفته 150 گرم
برای تهیه کرم وانیلی شیر سرد را با نشاسته ذرت و شکر و وانیل مخلوط و بجوشانید تا غلیظ شود و سپس سرد کرده و با خامه مخلو ط کنید.
بیسکویت پودر شده و کره و شکلات را مخلوط و در قالب بریزید و10 دقیقه در فر بگذارید.ژلاتین را با 2.5 ق س آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل کنید.کرم وانیلی و خامه فرم گرفته و اسانس را با همزن بزنید و کم کم ژلاتین را اضافه کنید. روی پایه بیسکویتی میوه خرد شده ریخته و کرم وانیلی را بریزید و 4 ساعت در یخچال نگاه دارید .میتوانید روی این تارت را با انواع سیروپ یا ژله و میوه تزیین کنید.
برای نوع شکلاتی به کرم وانیلی شکلات رنده شده اضافه کنید.

مواد پایه :بیسکویت سبوسدار 250 گرم
کره ذوب شده 75 گرم
شکلات رنده شده 60 گرم
مواد میانی :کرم وانیلی 2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
ژلاتین 1 ق س
اسانس وانیل چند قطره
انواع میوه
کرم وانیلی:شیر 250 میلی لیتر
نشاسته ذرت 25 گرم
پودر شکر 50 گرم
خامه فرم گرفته 150 گرم
برای تهیه کرم وانیلی شیر سرد را با نشاسته ذرت و شکر و وانیل مخلوط و بجوشانید تا غلیظ شود و سپس سرد کرده و با خامه مخلو ط کنید.
بیسکویت پودر شده و کره و شکلات را مخلوط و در قالب بریزید و10 دقیقه در فر بگذارید.ژلاتین را با 2.5 ق س آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل کنید.کرم وانیلی و خامه فرم گرفته و اسانس را با همزن بزنید و کم کم ژلاتین را اضافه کنید. روی پایه بیسکویتی میوه خرد شده ریخته و کرم وانیلی را بریزید و 4 ساعت در یخچال نگاه دارید .میتوانید روی این تارت را با انواع سیروپ یا ژله و میوه تزیین کنید.
برای نوع شکلاتی به کرم وانیلی شکلات رنده شده اضافه کنید.