• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تا می‌توانید هندوانه بخورید

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
205407_414039001966263_260313752_n.jpg
هندوانه میوه‌ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می‌شود بلکه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد که برای ما نا‌شناخته است.
هندوانه منبع غنی ویتامینA (به شکل بتاکاروتن) و ویتامینC می‌باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را که در بیماری‌هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می‌برد. خطربروز بیماری‌های قلبی، اسپاسم راه‌های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را کاهش می‌دهد.
هندوانه از لحاظ ویتامین‌های گروه B نیز که برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB۱، B۶، B۵ (اسید پانتوتنیک)، بیوتین (یک نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می‌توان گفت که دارای ارزش غذایی بالایی است.
مغز تخمه هندوانه برای بهبود بیماری‌های روده‌ای مفید است، درمان‌کننده درد مثانه، دفع‌کننده سنگ کلیه و دارای ۳۰ درصد روغن گیاهی است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کم کم دارم علاقه زوری پیدا میکنم! :گریه:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
منم هندونه دوس دارم..... وااااااااای اگه بدونین تو مناطق گرمسیری چقدر خوردن یه قاچ هندونه چقدر لذتبخشه:شاد::گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
من بعد از اون تاپیک "این روزا همه هندون میخورن....." دیگه حالم از هر چی هندوست بهم میخوره:75:
هر چند خیلی دوسش دارم:گریه:

بالا