• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان:گل:

در اين بخش به بررسي وضعيت جوي طي زمستان سال 1393 خواهيم پرداخت.

eli93

کاربر ويژه
سلام.شب یلداتون مبارک دوستان.خداروشکر عجب بارونی اومده و داره میاد خدااارووووشکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان
از بیرون میام عنبران و جاغرق برف خالص بود.
ویلاشهر با توجه به آبگرفتگیهای موجود معلومه که خیلی سنگین باریده و اینجا هم داره همچنان خوب میباره

eli93

کاربر ويژه
اقا امیر نظرت راجع به هفته دیگه چیه؟سایتهای هواشناسی بعد از اینکه کاملا پروندن بارشهای هفته بعدمونو حالا دارن یک چیزایی نشون میدن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
3bcb3edb5d8d3132f59d8924d8e377f3.jpg

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام به همه عزیزان
ضمن تسلیت به مناسبت شهادت پیامبر اکرم(ص) و کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و همچنین ولی نعمتمون امام رضا (ع) افتتاح تاپیک زمستانه رو در اولین دقایق زمستون 1393 تبریک عرض میکنم.

Sent from my WT19i using Tapatalk

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1419194165444.jpg
    uploadfromtaptalk1419194165444.jpg
    28.5 کیلوبایت · بازدیدها: 77

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۰۰:۰۰
پیش بینی ۳ روز آینده

N_31_XL.png
۳° c
بارش باران

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه ۰۱ دی

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۳۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۷° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۹/۳۰ ۰۰:۰۰

Amir-Hossein

کاربر ويژه
خدارو شکر همچنان داره عالی میباره

ساعت 20 محدوده حرم با شدت فوق العاده ای میبارید , به معنای واقعی شرشر بارون بود و زائرین و هیأت ها با شور و شوق زیادی زیر رحمت خداوند حین عزاداری مشغول حرکت به سمت حرم مطهر بودن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه هم خیلی امیدوار کننده است
پرفشار از بالا و تراف کم فشار دریای سرخ از پایین و استقرار آن در قلب ایران
مشهد خیلی وقتا اینطوری برف سنگین گرفته

699d9ec694cba340632547380681e28a.jpg

Amir-Hossein

کاربر ويژه
خدارو شکر همچنان داره عالی میباره

ساعت 20 محدوده حرم با شدت فوق العاده ای میبارید , به معنای واقعی شرشر بارون بود و زائرین و هیأت ها با شور و شوق زیادی زیر رحمت خداوند حین عزاداری مشغول حرکت به سمت حرم مطهر بودن.

حیف که نمیشد با گوشی شدت بارون و مقابل نورافکن های حرم به تصور بکشم ، واقعا بارون جون دار و توپری بود و البته همچنان در غرب هست.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
این نقشه هم خیلی امیدوار کننده است
پرفشار از بالا و تراف کم فشار دریای سرخ از پایین و استقرار آن در قلب ایران
مشهد خیلی وقتا اینطوری برف سنگین گرفته

699d9ec694cba340632547380681e28a.jpg

درود بر امیرمحسن عزیز

انشاالله دوباره مشهد مثل 6 دیماه 91 برف خوب و سنگینی در انتظارشه
یادش بخیر من همون موقع بود که با وبلاگ شما آشنا شدم و برای اولین بار جملات نگارش شده توسط شما رو مطالعه میکردم واقعا شگفت زده شده بود که شما چقدر با قطعیت گفته بودید مشهد برف سنگینی در پیش داره و بعد از تحقق برف 6 دی و البته اواخر اسفند (فک کنم 20 اسفند) به استادی شما در هواشناسی پی بردم

اسفندماه که هیچ کس فکرشو نمیکرد چنین برفی بیاد چون یک هفته بود هوا کاملا بهاری شده بود و اگه یادتون باشه یه عکس مقایسه ای از روز قبل بارش و روز بعد که برف اومده بود منتشر کردین.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن عزیز

انشاالله دوباره مشهد مثل 6 دیماه 91 برف خوب و سنگینی در انتظارشه
یادش بخیر من همون موقع بود که با وبلاگ شما آشنا شدم و برای اولین بار جملات نگارش شده توسط شما رو مطالعه میکردم واقعا شگفت زده شده بود که شما چقدر با قطعیت گفته بودید مشهد برف سنگینی در پیش داره و بعد از تحقق برف 6 دی و البته اواخر اسفند (فک کنم 20 اسفند) به استادی شما در هواشناسی پی بردم

اسفندماه که هیچ کس فکرشو نمیکرد چنین برفی بیاد چون یک هفته بود هوا کاملا بهاری شده بود و اگه یادتون باشه یه عکس مقایسه ای از روز قبل بارش و روز بعد که برف اومده بود منتشر کردین.

درود بر امیر حسین عزیز
آقا شما و سایر دوستان خیلی نسبت به بنده لطف دارین ولی واقعا این دو خاطره ای که ازشون یاد کردین روزهای بسیار زیبا و فراموش نشدنی بودن. آرزو میکنم باز هم شاهد تکرار چنین روزهای خاطره انگیزی باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا