• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تحقير کاتالان‌هاي بي‌روحيه در نيوکمپ

0mid

متخصص بخش ورزشی
ومبلي ميزبان فينال تمام ژرمني

تحقير کاتالان‌هاي بي‌روحيه در نيوکمپ
[h=2]تيم فوتبال بايرن مونيخ شکستي سنگين را در نيوکمپ بر بارسلونا تحميل کرد.

[TD="align: left"]
00944532.jpg
[/TD]

در دومين بازي از دور برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا در حالي در ورزشگاه خانگي خود نيوکمپ ميزبان بايرن مونيخ آلمان بود که در بازي رفت و در ورزشگاه آليانز آره‌نا مقابل اين تيم با نتيجه سنگين 4 بر صفر شکست خورده بود.

اين بازي در حالي برگزار مي‌شد که شب گذشته بورسيا دورتموند موفق شده بود در يک بازي حساس و نفس‌گير با نتيجه 4 بر 3 رئال مادريد ديگر نماينده اسپانيا را در مجموع دو بازي رفت و برگشت با شکست مواجه کرده و به فينال اين رقابت‌ها در ومبلي لندن راه يابد.

اين بازي به نوعي دومين تقابل اسپانيايي ـ آلماني در ليگ قهرمانان اروپا محسوب مي‌شد که در اولين تقابل ژرمن‌ها برنده بودند و در اين بازي نيز با توجه به نتيجه بازي رفت شانس ژرمن‌ها براي صعود به فينال و برگزاري ديداري تمام آلماني بسيار زياد بود.

نکته جالب توجه در مورد اين بازي نيمکت‌نشيني ليونل مسي ستاره بارسلونا بود که همگان را شگفت‌زده کرد.

اين بازي با حملات جسته و گريخته دو تيم در جريان بود و مهم‌ترين و حساس‌ترين صحنه بازي روي شوت پدرو از خارج محوطه جريمه خلق شد که نوير دروازه‌بان بايرن از زير تيرک افقي توپ را به کرنر زد.

اين بازي در پايان با نتيجه 3 بر صفر به سود باواريايي‌ها خاتمه يافت.

در نيمه دوم اين بايرن ميهمان بود که عنان کار را در دست گرفت و موفق شد توسط روبن در دقيقه 48 يک بر صفر پيش افتد و در ادامه با گل به خودي پيکه در دقيقه 72 نتيجه 2 بر صفر به سود بايرن و 6 بر صفر در مجموع دو ديدار رفت و برگشت شد.

در دقيقه 76 هم مولر گل سوم بايرن را زد تا نتيجه 3 بر صفر شود.

بدين ترتيب تيم فوتبال بايرن مونيخ با پيروزي 7 بر صفر در مجموع دو ديدار رفت و برگشت بارسلونا را شکست داد و حريف بورسيا دورتموند در فينال ليگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه ومبلي لندن برگزار مي‌شود، شد تا در ليگ قهرمانان شاهد فينالي تمام ژرمني باشيم.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
واکنش بازيکنان بارساپس ازحذف از ليگ قهرمانان
[h=2]"پيکه" مدافع بارسلونا پس از حذف از ليگ قهرمانان اروپا اين شکست را بدترين لحظه دوران ورزشي خود توصيف کرد.

00944575.jpg
[/TD]

بارسلونا با شکست سنگين برابر بايرمونيخ در مرحله‌ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا از اين رقابت‌ها حذف شد.

به گزارش ايسنا،بازيکنان بارسلونا پس از شکست سنگين برابر بايرن مونيخ به اظهار نظر درباره اين بازي پرداختند.

پيکه: با مسي و بدون مسي همين نتيجه را مي‌گرفتيم

مدافع بارسلونا که شب گذشته با اشتباه خود يکي از گل‌هاي باير‌مونيخ را به ثمر رساند بازي برگشت با اين تيم آلماني را بدترين لحظه ورزشي زندگي خود توصيف کرد.

پيکه پس از بازي گفت: چه با مسي و چه بدون مسي همين نتيجه را مي‌گرفتيم شايد اين بازي بدترين لحظه ورزشي من در بارسلونا بود. مسي بهترين بازيکن جهان است و قطعا حضور او در زمين مي‌تواند تاثير خود را داشته باشد اما فکر نمي‌کنم با وجود مسي نتيجه‌اي خيلي متفاوتي کسب مي‌کرديم. زندگي در چنين شرايطي اصلا براي ما خوشايند نيست. در نيمه اول تلاش بسياري براي گل‌ زدن کرديم اما پس از اينکه گل اول را دريافت کرديم همه چيز برايمان تمام شد.

ژاوي: بايرمونيخ فوق‌العاده بود

ژاوي هافبک بارسلونا پس از شکست سنگين در ليگ برتر اروپا گفت: در حال حاضر آنها (بايرمونيخ) در سطح فوق‌العاده‌اي هستند. آنها خيلي بهتر از ما بودند و کاملا شايسته حضور در ديدار فينال بودند. ما از لحاظ فيزيکي بسيار شرايط بدي داشته‌ايم. چندين‌ تن از بازيکنان ما مصدوم هستند؛ بوسکت، آبيدال، پويول، ماسکرانو، آنها بازيکنان مهمي براي تيم هستند اما هيچ کدام از اينها بهانه‌اي براي شکست ما نيست. بايرن از ما بهتر بود. از لحاظ ذهني و فيزيکي آنها فوق‌العاده بودند.

اينيستا :‌سال آينده جبران مي‌کنيم

اينيستا نيز با نا اميدي درباره باخت بارسلونا گفت : نتوانستيم خطر جدي روي دروازه بايرن ايجاد کنيم. آنها خيلي از ما بهتر بودند. من اميدوارم سال آينده بتوانيم خاطره تلخ امسال را جبران کنيم. هميشه گفتم اگر هميشه خودمان باشيم شکست دادنمان سخت خواهد بود اما در بازي برابر بايرن مونيخ هيچ شباهتي به بارسلونايي که بايد مي بوديم نبوديم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
واکنش بازيکنان بايرن پس از پيروزي برابر بارسلونا
[h=2]بازيکنان بايرن مونيخ پس از پيروزي برابر بارسلونا به اظهار نظر درباره اين ديدار و حريف پيش رويشان، دورتموند در فينال ليگ قهرمانان اروپا پرداختند.

00944532.jpg
[/TD]

به گزارش ايسنا، بايرن مونيخ با نمايشي خيره کننده توانست با نتيجه 7 بر صفر در مجموع دو بازي رفت و برگشت بارسلونا را از پيش روي بردارد تا حريف بوروسيا دورتموند در فينال ليگ قهرمانان اروپا شود. بازيکنان بايرن مونيخ پس از اين پيروزي درخشان به اظهار نظر درباره اين بازي پرداختند.

* آرين روبن: انتظار بازي سخت‌تري داشتيم

آرين روبن هلندي که در هر دو بازي رفت و برگشت برابر بارسا براي تيمش گلزني کرد، گفت: شگفت‌زده شدم از اينکه در بازي برگشت نيز توانستيم کنترل بازي را در اختيار بگيريم و تيم برتر ميدان باشيم. شايسته حضور در فينال بوديم. انتظار بازي سختي را برابر بارسلونا داشتيم اما اصلا به آن سختي که فکر مي‌کرديم نبود.

مهاجم هلندي بايرن مونيخ ادامه داد: بستگي به نظر من ندارد که بگويم تيم ما برتر از بارسلونا بود اما هر دو بازي رفت و برگشت را با شيوه بازي خودمان توانستيم ببريم. فکر مي‌کنم نمايش‌مان کاملا خيره کننده بود. نمايشي اينچنيني برابر تيمي که فوتبال اروپا را در 5 سال گذشته به تسخير خود درآورده است، شگفت‌انگيز است. مهم‌ترين مسئله اين بود که ما همگي به عنوان يک تيم بوديم. نه تنها در حمله بلکه در دفاع نيز عملکرد خوبي داشتيم. اگر مي‌خواهيد به موفقيت بزرگي در ليگ قهرمانان برسيد نه تنها در حمله بلکه در دفاع نيز بايد کاملا هوشيار باشيد و مثل يک تيم عمل کنيد.

روبن درباره حريف بايرن مونيخ در فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: بازي فينال بازي بزرگي خواهد بود. دورتموند در دو سه سال گذشته ثابت کرده است تيم خوب و باکيفيتي هستند.

* ‌فرانک ريبري: نشان داديم که يک "تيم" هستيم

فرانک ريبري نيز پس از پيروزي پرگل تيمش برابر بارسلونا گفت: صرف نظر از همه چيز، ما نشان داديم که يک تيم فوق‌العاده هستيم. همگي مي‌خواستيم تا به يک هدف مشترک برسيم و ما آن را امشب (ديشب) آن را نشان داديم. مي‌دانستيم که اگر به خوبي برابر بارسلونا دفاع کنيم مي‌توانيم به آن‌ها گل بزنيم.

هافبک فرانسوي بايرن مونيخ درباره بازي با دورتموند در فينال ليگ قهرمانان گفت: بازي کردن با دورتموند اصلا آسان نيست. بازي آن‌ها شباهت زيادي به بازي ما دارد به همين خاطر فکر مي‌کنم بازي زيبايي را شاهد باشيم. من تاکنون دوبار در فينال ليگ قهرمانان اروپا شکست خورده‌ام و نمي‌خواهم که اين اتفاق براي سومين بار رخ دهد. مي‌خواهيم در ديدار فينال نيز مثل بازي با بارسلونا باشيم.

* فيليپ لام: شکست دادن بارسلونا کار آساني نبود

کاپيتان بايرن مونيخ نيز با تمجيد از هم‌بازيانش در بازي برابر بارسلونا گفت: شکست دادن بارسلونا با نتيجه 3 بر صفر در نيوکمپ کار آساني نيست. اما هميشه گفته‌ام که بايرن شخصيت ويژه‌اي دارد و قادر به انجام کارهاي بزرگي هستيم.

فينال پنجاه و هشتمين دوره ليگ قهرمانان اروپا 25 مي (4 خرداد) در ورزشگاه ومبلي شهر لندن بين بايرن مونيخ و بوروسيا دورتموند برگزار مي‌شود.

بالا