• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تخصص ایران انجمن در چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
گاهاً بعضی از دوستان عمدتاً تازه وارد سوال میکنند که اگر این انجمن تخصصی هست، به چه دلیل بخش هایی مانند سرگرمی و متفرقه و عکس و ... در اون موجود هستند.
در جواب این عزیزان باید عرض کنم که متأسفانه این دوستان غافل هستند از معنای واقعی تخصص و متخصص بودن بودن یک انجمن.
ایران انجمن در مرحله ی اول تخصصی است چون شما از هر چیزی که اراده کنید میتونید درش حرف بزنید و عموماً کاربری یافت میشه که متوجه حرف شما باشه و اکثراً جوابگوی نیاز شما باشند.
از جمله ادبیات، کامپیوتر، وبلاگ نویسی، گردشگری، راه اندازی سایت و وبمستری و ... .
اگر شما اعضای این انجمن و تخصص های اونهارو به شکل یک انسان واحدی روی هم جمع کنید، انسانی رو خواهید دید که هم تخصص نقاشی دارد و هم کامپیوتر، معماری، روانشناسی، آشپزی و سفره آرایی و خانه داری، برنامه نویسی و هم هنرو... . و این در نگاه ما یعنی حد خوبی از تخصص که البته هنوز در حد مورد رضایت خود ما نیست و انشالله این انسان رو در آینده خیلی متخصص تر و توانمند تر از این هم خواهیم دید.
و اما نکته ی دوم این هست که در چنین هدف و دورنمایی که ما از ابتدا برای ایران انجمن در نظر گرفتیم تصمیم بر این شد که در قبال مباحثی مانند سرگرمی هم تخصصی رفتار کنیم.
دوستان از نگاه ما هر مقوله ای برای خودش تخصصی داره و حتی بحث سرگرمی. همه ی ما نیاز به سرگرمی و تفریح داریم، پس چه بهتر که سعی کنیم این سرگرمی رو درست و اصولی انجام بدیم. هدف ایران انجمن و رویکرد مدیران اون ایجاد شرایط مناسب و محیطی سالم برای سرگرمی است. اگر میبینید از ایجاد و فعالیت های بسیازی از تاپیک های سرگرمی و دنباله دار در ایران انجمن به عنوان های مختلف قانونی جلوگیری میشه نتیجه ی این رویکرد تخصصی ما به همه ی مقوله های موجود و فعال در اون هست.
ما در مرحله ی اول پذیرفته ایم که به هر حال همه ی ما نیاز به سرگرمی داریم و به عنوان مثال میپذیریم که خواه یا ناخواه دوستانی علاقه به تاپیک های دنباله دار مانند نفر قبلی و... دارند. پس با قبول این واقعیت سعی کردیم محیط و مسائل مطرح شده در این نوع تاپیک هارو سالم کنیم. ما هیچ گاه جلوگری نکرده و نمیکنیم چون اگر ما عرضه نکنیم دیگران هستند که به صورت های مختلف عرضه میکنند اما ما سعی میکنیم که محتوا رو با کیفیت و تخصص عرضه کنیم. نتیجه ی این رویکرد چنین میشود که تاپیکی مانند "اگر با نفر قبلی در آسانسور گیر کنی چکار میکنی!" برخلاف رویکرد سایر انجمن های همکار در ایران انجمن به بایگانی منتقل میشود و در عوض تاپیکی مثل "خصوصیت بارز نفر قبلیت چی هست" جایگزین میشود، تا در عین سرگرمی یکدیگر رو از رفتار ها و اخلاق های پسندیده ی همدیگر آگاه کنیم.

در پست بعدی هدف کلی از تشکیل ایران انجمن و موارد مربوطه ی بعدی توضیح داده خواهند شد.

موفق باشید

rahnama

پدر ایران انجمن
خوشحالم که فوق العاده حکیمانه جواب را مرقوم فرمودید.
نه من بلکه همه عزیزان متوجه این تغییر شده اند. خدا را هزاران بار شکر.
خوب من در این سن هر اندازه هم بخواهم با عزیزان نزدیک باشم ولی تفاوت سنی باعث یک سری تفاوتهای فکری می شود.زمانیکه مطلبی از زندگی را در قالب طنز مطرح میکنم و من را ........ خطاب میکنند.خوب حس میکنم که دیگر تاریخ مصرف من تمام شده است.
به هر حال خدا را شکر که در سایه مدیریت واقعا عالی شما عزیز من و فعالیت تک تک تک عزیزان ,روز بروز محتوای انجمن بهتر و بهتر شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا